.
Затворена тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 116
    Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    Ista , ne sum sulgasen
    lichno az se usehstam i se vladeq mnogo dobre - ne se hvalq .... dosta predi da svursha si useshtam i go vadq ... veche e vupros do organizum de , no az prosto se usehstam - krakata mi iztrupvat i taka natatuk
    е, добре, само дето аз ти говоря не за самото свършване, а за течността преди това, която както някои я наричат "смазка". виж нея няма начин да контролираш... а пък в нея се съдържа някакъв процент сперматозоиди.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    a , sry ne sum te razbral

Yupeeee !

Guest
    a , sry ne sum te razbral
    e, сега вече ме разбра и знаеш, че съм права)

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    predpolagam ti si Ista ... dai "Vhod"
    :P

Yupeeee !

Guest
    Aa ne nqma takiva!Prezervativut e edno ot nai-sigurnite sredstva za predpazvane ot nejelana bremennost i venericheski bolesti, NO ne e nai-sigurniqt.Za nejelana bremennost se preporuchvat OK (oralni kontraceptivi), koito sa vuzmojno nai-sig srebstvo ,ako se piqt po grafik i pod predpisanie na ginekolog.Te ne predpazvat ot bolesti, no ako ste s potoqnen partnior.Puk i tragediqta na mnogo ot vas e ,che uj polzvate prezervativa(nqkoi bolesti i prez prezervativa se predavat kato naprimer Kondilomata) , no sled kato pravite svirki i mineti obshto vzeto izpolzvateno mu e bezpolezno otnosno predpazvaneto ot bolesti...ama chetete be ...basi maikata ...

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Aa ne nqma takiva!Prezervativut e edno ot nai-sigurnite sredstva za predpazvane ot nejelana bremennost i venericheski bolesti, NO ne e nai-sigurniqt.Za nejelana bremennost se preporuchvat OK (oralni kontraceptivi), koito sa vuzmojno nai-sig srebstvo ,ako se piqt po grafik i pod predpisanie na ginekolog.Te ne predpazvat ot bolesti, no ako ste s potoqnen partnior.Puk i tragediqta na mnogo ot vas e ,che uj polzvate prezervativa(nqkoi bolesti i prez prezervativa se predavat kato naprimer Kondilomata) , no sled kato pravite svirki i mineti obshto vzeto izpolzvateno mu e bezpolezno otnosno predpazvaneto ot bolesti...ama chetete be ...basi maikata ...
    dobre go kaza =D>

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Супер фен
    Много го мразя, направо ми се отебава кат си помисля за гадната стегната гума дето ги правят за китайски пишки...а моя дори не е чак па толко голям. Тва като ми стисне пикалото и аз еба еба и слад малко ми изтръпне и се едно нищо не правя - фанем клатим час два и понекое време земе чие ми писне и нито мога да се изпразня като хората ни нищо (поне на жената и кеф)
    2т. системно

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Когато е намесена възбуда, не можеш да разчиташ на това!
    Гаджето ми винаги усеща 2-3 минути преди да свърши,независимо колко е възбуден!

Guest
    Off Krem4eto...stanala si na 21 godini i osven tova piesh OK i pak prezervativi polzvash,a az do kolkot razbrah imash i postoqnen partnior...Ave hora kfi sa tiq paranoi ot tova zabremenqvame ili bolesti i kakto kazah po-gore vie ot bolesti vuobshte ne se pazite ,kato pravite oralna lubov.Puk i tupite prezervativi se kusat ujasno chesto , a az do sega sam polzvala samo hubavi i skupi -durex i benetton.Kato tolkova mn iskate da ne poluchavate psihichni problemi sled samiqt sex ,pomislete za palnova kontracepciq ,zashtoto postoqnno tozi postinor...I iskam da poqsnq ot Protivozachartuchnite hapcheta ne se napulnqva.Ne sa maximalno izchisteni , s malko hormoni,osven tova sa blagopriqtni za kojata i kosata.Est vs e strogo idnividualno , no ako se poqvi gadene ,povrushtane hapchetata mogat da se smenqt i tova ne e problem.Tezi napulnqvanki nz si kfo otvorete edna stranica i prochetete za kakvo stava vupros i shte se ubedite che tova e nai-nadejnoto srebstvo za predpazvane ot bremennosti osven tova nai-blagopriqtnoto za vashiq organizum.Blagodarenie na OK polovite organi na momicheto se razvivat po-burzo,izbqgva se po-natatushna izvunmatochna bremennost,izchezvat bolkite ot predmenstrualniq sindrom,normalizira se cikulut na 28 dni.Ako mi kajete ,che sa vredni...prosto trqbav da chetete ,a ne samo po forumite vuprosi da zadavate...zashtoto nito postinorcheto ("aidi bqgai vzemi edin postinor"-tfa kato go proheta...)nito tupite prezervativi mogat da vi dadat takava sigurnost (ako ne si smenqte chesto patrniorite i ako ste sigurni v tqh)
    P.s. Est ako reshite da izpolzvate OK samo ginekolog moje da vi gi preporucha.Nai-tursenite v momenta (i nai-skupi )sa Janine(15-16lv) i Yasmin (17-18lv) i ne samo na pazara v BG ami po celliq svqt!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Когато е намесена възбуда, не можеш да разчиташ на това!
    Гаджето ми винаги усеща 2-3 минути преди да свърши,независимо колко е възбуден!
    Мъжът винаги усеща, не е в това въпросът.

Град
    Свищов
    Скъпи Гост-аз пия хапчета по здравословни причини,а и гаджето иска и той да ме пази-по-добре така отколкото с бебе на ръце!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    ami .... to 4e bez kondom si e po qko - taka e. ... i na men pove4e mi haresva use6aneto ... noooo prosto sym "za" .. 6toto ne mi se stava maika na 15 ...

Guest
    Tova che gi piesh po zdravoslovni prichini nqma nikakvo znachenie...Hhah abe na 21 si ..tolkova li ne mojesh da razberesh koga ti e ovulaciqta i ne razbirash li che ako piesh OK vseki den ,bez propusk,tochen chas i mn seriozno otnoshenie kym tqh nqma problem dori i da svurshva v teb momcheto prosto bebe nqma kak da stane !

Мега фен
    А теб какво те интересува? Реагираш, като че ли ти спиш с нея.

Re: Za/Protiv Prezervativ

zdr all
    temata e nai-veche kum momchetata ...
    samo na men li mi se struva ili kogato se prai sex s prezervativ e super mega "izkustveno"
    lichno az kato go pravq s prezervativ .. se e taq dali nqma da si napravq ch*kiq s prezervativ ... edno i sushto mi e
    kogato go pravq bez - useshtaneto e mnogo po-silno , useshtash li partniorkata mnoooogo po-dobre
    ta vuprosa e : vupreki opasnostta ot smazkata , ne smqtate li che enqma losho da se riskuva da go pravish bez i da se pazish da ne se izpraznish vutre??

kak da si ka4a snimka bre xora

Град
    Свищов
    Tova che gi piesh po zdravoslovni prichini nqma nikakvo znachenie...Hhah abe na 21 si ..tolkova li ne mojesh da razberesh koga ti e ovulaciqta i ne razbirash li che ako piesh OK vseki den ,bez propusk,tochen chas i mn seriozno otnoshenie kym tqh nqma problem dori i da svurshva v teb momcheto prosto bebe nqma kak da stane !
    Знам това,но 1 път се опитахме без презерватив-изобщо мъжът ми не можа да се отпусне,притесни се,зачерви се и нищо не излезе-с гумата си свърши нормално.Абе наша работа си е-искала съм без презерватив и той казва-ти си имаш твои начини да се пазиш,а аз мои.Така,че общо взето той е против сексът без кондом,а не аз.А и скоро спирам хапчетата,така че въпросът май отпада,нали?

beb4e`f
    Guest
    И аз не харесвам презервативите.С тях удоволствието до голяма степен се губи,а и има и други начини за предпазване от нежелана бременност.В аптеките се продават доста протовозачатъчни, за които дори не е нужна рецепта.Естествено, за да са най-подходящи за дадено момиче е желателно посещението при гинеколог.Плюс това противозачатъчните са най-ефективният метод за предпазване от нежелана бременност.Така че,ако сте убедени че партньорът/партньорката ви няма да жи лепне някоя болест,можете съвсем спокойно да правите секс без презерватив

Guest
    ЗА естествено.На 21 съм,но не ми се става мама.Пия противозачатъчни,но през лятото имам стомашни проблеми и е възможно те да не се задържат в организма нужното време.За това пия си хапчетата,ползваме гума и в сюблинния момент той е навън.Така бебе няма да има.Да сексът с презерватив не е така готин,но съм психически спокойна и отпусната.1 път решихме да го правим без-естествено без да свърши в мен.Изобщо не можахме да се отпуснем от страх и нищо не излезе.Сигурността преди всичко!
    Ebati tapata paranoichka ... sloji i spirala za seki sluchai i lepenka ama si bii i injeciq. I nai-dobre ne go pravete izobshto ... basi tapacite ...
    Po temata Za prezervativite rabira se !

Град
    Свищов
    Знам това,но съм говорила с гаджето ми и той казва-без презерватив няма да правим секс,аз не искам.Не е спокоен и не се отпуска,а на мен ми е все тая честно казано.А и след 1 седмица ги спирам-тогава ще се наложи гумичка,а ако не е научен ще се противи.Така и него не го бърка и няма нищо против.А и си е наша работа нали-презервативът не ни пречи с нищо-какъв е проблемът?

Град
    Свищов
    ЗА естествено.На 21 съм,но не ми се става мама.Пия противозачатъчни,но през лятото имам стомашни проблеми и е възможно те да не се задържат в организма нужното време.За това пия си хапчетата,ползваме гума и в сюблинния момент той е навън.Така бебе няма да има.Да сексът с презерватив не е така готин,но съм психически спокойна и отпусната.1 път решихме да го правим без-естествено без да свърши в мен.Изобщо не можахме да се отпуснем от страх и нищо не излезе.Сигурността преди всичко!
    Ebati tapata paranoichka ... sloji i spirala za seki sluchai i lepenka ama si bii i injeciq. I nai-dobre ne go pravete izobshto ... basi tapacite ...
    По-добре параноичка,отколкото майка на 21.нека да съм тъпа щом се пазя от нежелана бременост и полово предаване болести.По-добре здрава тъпачка,отколкото СПИНозна умница!

Guest
    По-добре параноичка,отколкото майка на 21.нека да съм тъпа щом се пазя от нежелана бременост и полово предаване болести.По-добре здрава тъпачка,отколкото СПИНозна умница!
    Patka ... kazala li sam 4e ne polzvam prezervativi i ne se predpazvam ? Maloumna si za6toto 6tom pie6 OK ne ti trqbva drugo nali si otdavna s tozi maj i go poznava6 ... proverete se za bolesti i gotovo ... 4ak i go vadi BOJEEEEEEEEE ti izob6to ne si razbrala kakvo e udovolstvie ot sex ... a pitala li si go toa tvoq dali mu e hubavo kato go vadi ili mu e 100 pati po qko da svar6va v teb (s prezervativ ili bez 6tom pie6 OK)
    Ae zastrelqi se po dobre
    A i ne vijdam kakvo tolkova lo6o ima da stane6 maika na 21
    ne si na 16

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    za!

Град
    Свищов
    Първо на първо не съм патка-не ме познаваш и спри да ме нападаш.Е след като си гост не мога нищо да ти направя,но това не значи че трябва д обиждаш съфорумците си!
    Това,че се предпазвам с повече от 1 начини не значи,че съм малоумна.Бих била малоумна,ако си правя секс без предпазни средства.
    Знам какво е удоволствие от секса,защото се отдавам на преживяването без грам притеснение,а спокойствието е много важно в такава ситуция.
    Май не си чел/а-гаджето ми е този,който настоява.Той се бои и иска да няма гафове-дали м е кеф-питай него,но до сега не съм имала оплаквания,не съм го оставяла незадоволен и общо взето се кефи много.Иначе би ли искал да го правим така постоянно?
    Дали му е повече кеф не знам-от началото на половия си живот е с мен и до сега сме го правили така,то ест той няма как да разбере кое е по-хубаво.
    Какво като съм на 21-значи ли че съм готова за дете.Аз съм студентка,приятелят ми също.Никой от двама ни не работи-смятаме да учим за сега.А и плановете за живота ми са други-искам да си стъпя на краката и да се реализирам добре,а тогава семейство.Дали си на 21 няма значение-трябва да го чувстваш.Може и на 30 да станеш и пак да не го чувстваш.За това айде спри с обидните си коментари.Всеки сам си решава и това дали ми е кеф сексът на мен и на приятеля ми си е наша работа.не разбирам какво те дразни?

DoktorA
    Guest

PROTIV

Kategori4no protiv izplzvaneto na prezervativi!!!

1. Ubivat jelanieto i pacata spada lesno
    2. Protivoestestveno e i namalqva estestveniq prirast na naselenieto
    3. Opasnostta ot SPIN v BG e minimalna, tyj kato ima edva 2000 registrrani na fona na 7,7 miliona e ni6to kato procent, a i tova sa predimno prostitutki, pederasi i narkomani.

ot 1, 2 i 3 sledva 4e izpolzvaneto na nailon4etata e typotiq koqto za USA i EC moje da e aktualna 6toto tam sa razvratnicite, no v mirna, tiha i krotka BG kydeto ba6tata ako razbere 4e 6terka mu e na 16 i se ebe q prebiva s kai6a ot pantalona - PREZERVATIVITE NE SA AKTUALNI

V Iran, Irak, CIna, Butan, Liberia i Nikaena te dori ne se prodavat! Neka polzvame mejdunarodniq opit na bratski nam narodi i mantalitet, a ne da se pravim na takivi kakvito ne sme!!!

Sha riskuvash i kat ne uspeish da izvadish krastavicata posle ko sha praish...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си