.
Затворена тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 116 от общо 116
    Guest
    Krem4eto ne samo ti si paranoichka , no i tvoqt priqtel ... stanali mi na po 20 i otgore toi nqma da znae koga svurshva, koga ti si v ovulaciq i oshte red gluposti... na vs otgore pie OK !!! pozlva prezervativ!!! i toi svurshva vun!!! Vie seriozno ne ste dobre s psihikata , ako stavashe tolkova lesno bebe....Te horata sa kazali za kfo sa tiq protivozachatuchni to imeto im go pokazva ----> ne prechat na normalnite dvoiki (kum koito vie ne spadate opredeleno) da pravqt normalen sex , uvelichavat udovolstvieto i imat kup blagopriqtni vuzdeistviq vurhu jenata. Ta i drugo --- az momche koeto da iska sprezervativ ne poznavam..t.e. da se shashka poveche ot jenata...Maikooooo potresena sam! tova che se pazish ot bolesti e dobre , no nali mu imash doverie ne e kato da ste ot 1-2 sedmici zaedno ! Ta napravi neshti drugo po vuprosa sloji spirala i medna i hormonalna , maji se s razni mehlemi ,za da ne zabremeneesh ... ahahahha
    Shte se opravite nqkoi den .. povecheto momicheta prevuzmogvat tozi strah sled 1 godina polov jivot , no ti qvno naistina imash psihichni otklonenie...a priqtelq ti ne go vijdam kato doide red da pravi bebeta ahahah togava shte svurshva vutre i malko vunka da ne stanat bliznaci che trudno se gleda ahahhahahah

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ами параноик е-бои се и той.Ама по-добре такъв,а не някой който ще ме пази уж,а да си остана с бебче.ние и двамата водим полов живот от около половин година и сме си такива.Аз се радвам обаче,че сме такива отговорни към себе си и към партньора си.А и да ти кажа до сега сме се карали 1 път по въпроса-аз исках без,но той категорично се възпротиви и аз се отказах.А това,че не познаваш такъв мъж-е аз познавам.като цяло той е доста по-различен от повечето мъже,които познавам и имено това ми харесва в него!

Град
    Свищов
    А психични отклонения да ти кажа нямам,ама щом си изпечена психиатърка и така казваш-ще те послушам!

Мега фен
    Повтарям - какво му дреме на някого дали момичето ползва кондоми или не? Гледайте себе си, предпазвайте се вие и я оставете да прави, каквото реши.

Guest
    E tfa e drugo veche ... vodite polov jivot i dvamata ot polovin godina donqkade obqsnqva paranoqta vi ... makar che ot dr strana si na 21.Iskam chestno da kajesh chela li si po vuprosa... za OK , za zabremenqvaneto , za ovulaciqta , za sigurnostta i blagopriqtnite vuzdeistviq na Ok i t.n. Super zle ste i dvamata ... prosto .... ostavam bez komentar, ama shtom ste si shtaslivi kato gledam nqmate i gram sexualen opit .. no .. prakikuvaite i izpitvaite "udovolstvie " ot sexa ..

Град
    Свищов
    дам чела съм и то доста,защото ми се налага както вече споменах.И какво като съм на 21-грях ли е да правиш секс за първи път на 20.виж какво смятам въпросът за приключен,защото в крайна сметка не ми се спори с човек,който даже няма доблестта да се регистрира и да издаде малко от самоличността си!Страх ли те е или просто те е срам?

Guest
    Edistveno na tvoq post otgovorih , ne se zanimavam s forumi ... vuobshte ne e sramno ,no pulnish na horata glavite s gluposti zatova ti napisah komentar.Vuobshte samo shashkash horata s gluposti ... ne si osobenno kompetentna , ne spodelqi opita si ,ako obichash.Chau i se pazi da ne zabremeesh ot vuzduha!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Относно темата... ЗА при условие, че не ми е сериозната приятелка. Ако си с гадже има и други методи за предпазване от бременност.

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Edistveno na tvoq post otgovorih , ne se zanimavam s forumi ... vuobshte ne e sramno ,no pulnish na horata glavite s gluposti zatova ti napisah komentar.Vuobshte samo shashkash horata s gluposti ... ne si osobenno kompetentna , ne spodelqi opita si ,ako obichash.Chau i se pazi da ne zabremeesh ot vuzduha!
    Аз само отговорих на въпроса.Не стряскам никой.Ама да ти кажа по-добре да постресна тези пикли дето се ч**кат на 13-поне да се пазят.Да си втълпят просто,че секс се прави с отговорност!

Супер фен
    Град
    Мене ме нема в целата схема
    Те много пишат, че го правят на 13, ама колко го правят наистина е друг въпрос

Мега фен
    Познавам такива, които са го направили на 14. Не си измислят.

Guest
    Krem4e tuka sam napulno suglasna s teb.Kogato vcherashni pikli pochnat da pravqt sex i se mislqt za golemi kaki , a pulnqt forumite s vuprosi ot tipa na "moga li da zabremeneq ,ako mi svurshi na korema" i oshte kup takiva i pochvat kato ludi s postinorite vse edno sa bonboni za zdravi zubi Tuka naistina RESPECT !

Guest
    против

Guest
    zakvo prezervativi be???? ima si protivoza4ata4ni tableti i kyde-kyde po novi ne6ta.

Цитирай Първоначално написано от Chiana
    Против тъпите презервативи съм. Отдавна не го бяхме правили с презерватив и като пробвахме преди няколко дни, беше ужасно. Усещах някаква скапана гума как се търка в мене. Не изпитах особено удоволствие.А и противозачатъчните ми излизат по-евтино от презервативи Сериозно, те са към 11-12 лв, а една кутийка дюрекс са към 3 лв - 3 кондома. А и о.к. нямат странични ефекти! Ултранискодозираните О К нямат странични ефекти. А и презервативите се късат непрекъснато. Не стават за нищо.
    Чесно казано и аз май вече ги мразя, тъй като почти нищо не усещам с тях! Само болка от протриването много е гадно...
    Но не бих ползвала и противозачатъчни да си скапвам тялото и да си съкратя живота.
    Някой чувал ли е за неврози, които се изпитват при ползване на презерватив?
    За тези които не вярват на човека до тях задължително си ползвайте предпазните средства!

Мега фен
    Град
    <3
    Ама пак вадите антични теми...
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си