.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: penisa..

Guest

penisa..

iskam da popitam dokato mu pravq svirki ima li veroqtnost da se zarazq ako toi ima ne6to?sex ne pravim...samo ot duhaneto prenasqt li se zarazi?i 2riq vupros..dokato go pravq nali i posle kato se celuvame toi use6ta li vkusa na ne6to soleno i t.n.-ne svur6va v ustata mi, dovur6va se na 4ikiq..use6ta li vse pak nqkakuv vkus dokato me celuva?
    mersi mnogo

Мега фен
    1. Определено можеш да се заразиш.
    2. Може и да усети, а ако го е мил преди това, няма да усети нищо.

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    `Death`Whore` ne e vqrno ... i da se e kupal 1 min predi tova pak si ima sled tova vkus ... sigurno e ot smazkata

Yupeeee !

Guest
    zna4i ne moga da se predpazq taka li?a s kakvo moga da se zarazq i kak 6te razbera

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    abe mani gi kvo ti govorqt moje da se zarazish edinstveno ako imash rani4ka v ustata po nikakuv drug na4in

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Guest
    ne sum sigurna,no mislq 4e kato nqma6 dopir do spermata ne moje6 da se zarazi6 pak kazvam ne sum 100% sigurna..

Мега фен
    Обаче може да хване гъбична инфекция.

Град
    Varna
    Hah to e vapos na li4na higiena dali 6te use6ta6 solen vkus ili nz si tam kvo (ne sam duhal do sq... ) A za zarazite ne moje6 da hvane6 ni6to osven ako nqma6 nqkakva rani4ka v ustata i togava daje 6ansa e mnogo malko veroqten.... Puk ako hvane6 ne6to..... [-o< [-o< [-o<
    Izqj za da ne bude6 izqden izprevari za da ne bude6 izprevaren taka e v pri horata i pri jivotnite razlika nqma

Guest
    miite se redovno we marsoli

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    miite se redovno we marsoli
    ти ли ше ми кажеш ма

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    moje6 da se zarazi6, no ako gulta6 opastnostta epo-golqma.ako gre6a me popravete.
    moq nevinnost i greh.....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си