Сега ще ви разкажа моята история и ще ви помоля ако можете да ми дадете свети какво да правя.Майка ми и баща ми се разделиха,когато бях на 4год.,сега съм на 16. до преди 8 месеца живях с майка ми,но когато навлезнах в пубертета много почнахме да се караме с нея дори до бой е стигало,чупене на предмети в апартамента и т.н.Както аз така и тя много ме обича,но ме прати да живея при баща ми,излъга ме че е в чужбина и няма да се връща повече.Аз много страдах и още страдам дори съм мислила за самоубийство,просто много я обичам и искам пак да си живея с нея,готова съм всичко да направа,зашото никога повече няма да повтора тази грешка така да се караме!Та един ден отидох до стария апартамент,където живяхме с майка ми да си взема едни дрехи и като влезнах тя беше там с един мъж,който аз познавам но не исках да го приема!И просто си тръгнах без нищо да кажа!Ако не се подредят нещата наистина ще извърша някоя глупост,а баща ми не мога да го понасям бие ме,забранява ми всичко не може да се живее вече.Какво да правя?