- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Защо когато мъжете имат мн сексуални партньорки..
Edno ne moga da razbera za6to kogato majete imat mnogo seksualni partniorki te sa veliki,a kogato edna jema pove4e ot 1 tq stava kurva v o4ite na okolnite?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Благодаря!
hah, naistina i az vinagi sam se 4udila, no prosto e taka. Moje bi za6toto ako edna jena puska na mn maje izliza, 4e e leka, a ako edin maj prespi s mn jeni togava toi e tarsen, obi4an i t.n. Prosto e taka, ne vijdm mn logi4no obqsnenie![]()
satba...tova sux otvsiakade...no takav e jivota :}
hit me clown!
tva e 6tot po princip m1jete obijdat jenite zatva,4e sa kurvi,a p1k samite m1je razgovarqt pomejdu si kolko postijeniq imat,a muj (obiknoveno) ne se podigrava na m1j.a te obijdat jenite,6tot gi e qd,4e nejnite polovinki imat tolkoz "postijeniq"....
"saTba"![]()
a otnosno temata : tva e sex forum ... pitai Vuchkov da ti otgovori![]()
Yupeeee !
4estno da ti kaja az kato M sam se zamislql mnogo pati za tova... ama spored men tova razbirane vodi na4aloto si o6te ot kakto horata sa se poqvili na zemqta...Първоначално написано от angel of dark
i sega 6te ti kaja za6to stava taka - emi za6toto majete kato spim s pove4e jeni ... haraktera si ni ostava sa6tiq ... i ne se promenqme mnogo mnogo... i vinagi mojem da badem samo s 1-na ... a pri vas jenite... se proqvqva tipi4niq kurvenski harakter... vmesto da se zadovolite s 1 , 2 ,3 ... vie stavate al4ni i iskate vse pove4e i pove4e... i se razvra6tavate.... dovolna ?![]()
za6toto te prosto go butat a nie si predostavqme putencata i ne e mn 'elitno' da si otvarq6 krakata za vseki doakto za tqh tova e ni6to...tova si e fakt i ne moje6 da go promeni6 po nikakyv na4in![]()
защото живеем в мъжки свят
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Deja-Vu гениално! Пак много компетентно изказване. Имаше само едно вярно нещо - води началото си от. Хората, както сигурно знаете също са животни. По-развити, разумни на моменти, но животни. Сега малко биологични факти - при повечето бозайници по-нагоре в йерархията, за да можеш да се сношиш с женска трябва да се пребориш с редица мъжки който искат същото. По-тази причина и мъжете гледат на секса с повече от един партниор като нещо "велико" защото се чустват като завоеватели. Същевременно искат обаче жените с които са били да искат само тях и да бъдат само с тях. Замислете се така наречените "мъже"(тези които го правят не са истински мъже) наричат само 2 типа жени курви - А) тези които не са им пуснали Б)тези които са ги прецакали или са им изневерили. Също така както умственото величие засегнато в началото на поста ми, повечето мъже мислят че жените правят секс само от чувства и че това е силно емоционално за тях преживяване. Да може би пърият път. Както мъжа така и жената са способни да правят секс само от сексуално привличане с разликата че жението го правят само заради сексуалното желание а мъжете и за да се самодоказват пред себе си като "атлети" и "завоеватели". Затова и те го правят доста по често, за да подтиснат вродения си комплекс. Не ги обвинявам, и аз го имах като започнах със секса, но мисля че до голяма степен го превъзмогнах. Жалко че някои цял живот ще са така...
xaxaxaxa mouuuuuuuuuuuuuuummmmmniciiiiiiiiiiiiiiiiii :P~~~~Първоначално написано от Paduan`
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Първоначално написано от Snoopy_
po typo izkazvane....abe 4uval sym ma i tva se narejda kym nai-genialnite. jenite koito spqt s mnogo myje - ot edna strana nqmam ni6to protiv - pravqt go za kefa si - da sa jivi i zdravi. az oba4e ne bih bil s takava. ima oba4e i dosta takiva deto sy6to se pravqt na mnogo vajni za pred priqtelkite i spqt s mnogo. ima takiva det spqt s myjete na svoite priqtelki za da se praqt na "po" - ili na "pove4e" ot tqh. i razbira se "kurvite" - tezi koito nezavisimo dali si imat partnior ili ne ni6to ne gi udyrja i si spqt s koito si iskat - ako 6te da e iznevqra, ako 6te da e v edin den da se naebe s 20 4oveka ... na tqh vikame kurvi. j enite nali uj ste mnogo mili, nejni neznam si kvo, 4akate princovete na beliq kon - hem gi prikazvate teq hem v sledva6tiq moment si tyrsite poredniq h*i da va natakova. na tezi vikame kurvi. neka partniorkata mi da e imala kolkoto 6te predi men (da 6te mi e gadno nO, edno golqmo NO ) ako v momenta si e samo s men i si obi4a samo men i go pravi samo s men - togava nqma nikakvi problemi. 6to myjete tva i onova ? mi da, prav e 4oveka - glei sq kvo e polojenieto. edna jena kat otide v diskoteka i si tyrsi ne6to za seks ko stava ? vednaga na koito i da kaje 6te se syglasi. lesna rabota. ami myja ako oba4e otide 6ansa e dosta po malak da si nameri. za6to stava taka ? za6toto jenite uj ste trudni i za nas stava po-trudno da si namerim partnior. i zatva ako mom4e e spalo s pove4e momi4eta zatova e geroi. a momi4e kat si tyrsi mom4e poneje e lesno - zatva e kurva. 6toto edin dva tri 4etiri pet h*q ne q zadovolqvat i iska vinagi o6te. ei tui e cqlata rabota i stia po taq tema 6toto tq se komentira ot vekove i 6te prodyljava da se komentira o6te mnogo.
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Някъде бях прочела истинската причина,но не си направих труда да я запомням,защото беше много тъпа.Обясняваше се нещо от рода на:момчетата имат нужда...незнам си к'во...а момичетата трябвало да си седят у дома и да са верни само на един мъж.Някакви такива простотии бяха.
za kav vroden komplex govorish ... i zakvo sadish majete kato cqlo... i mejdo drugoto ne si ti toq/taq ili tam kakvoto si ... ,4e da mi otsajda postovete ... kapish ?Първоначално написано от Snoopy_
![]()
Първоначално написано от olive_oil
![]()
Горд съм че съм МЪЖ!!! \/
И аз винаги съм се чудила.И изобщо нали сте чували за правило 5-мъжете умножават бройката по 5,а жените я делят на 5.Истината е,че за да има мъже,които правят секс с 100 партньорки,то 100 жени не трябва да са особено порядъчни.Като цяло мисляч, до 5-10 партньора и за двата пола е истината.Другото си е живо ч***не и удволетворяване на животинския нагон.Абе мъжете по принцип преувеличават-от размера на достойнството,през месечната им заплата,до броят на любовните им завоевания.
Животинския нагон му е майката
oh vie nejnite i mili4ki i nai ve4e nevinni suzdaniqПървоначално написано от krem4et0
i nai ve4e "nevinni" syzdaniq. ai da spiram dokat ne sym izdivql i pak da po4vam na taq tema
Da vi kaja v tova obshtesvo, kudeto veche nqkoi granici se gubqt seriozno, idva vuprosut: zashto az da ne poluchavam tova, ot koeto imam nujda v sexualno otnoshenie, samo zashtoto susedkata shte me vidi da vlizam u nas s dvama ili trima razlichni- v neprilichen period ot vreme? Osven tova, kakvoto i da si govorim, nqkoi hora si umirat da izlagat sexualniq si sjivot na pokaz, dokato za drugi ne se znae nishto. Prosto mujete obichat chesto da govorqt za broikite si i taka trugvat sluhove..nperiqtni za jenite. No i mnogo predstviteli na silniq pol ne osuznavat, che za emocionalno izrastnali jeni muj, koito ne moje da se "mirne" ne vinagi e nai-rivlekatelnoto neshto. Jenite obichat stabilnost, sila, mujestvenost i TQ, kolkoto i iznenadvashto da zvuchi ne opira samo do teftera s hilqdata jenski imena.
A shto se otnasq do tova, koga edna jena minava granicata i stava kurva..tova si e po-skoro vutreshno useshtane. Chestno kazano, edno momiche samo si znae, che neshto s renometo veche ne e suvsem ok.
Това си е пълна дискриминация. Какво като са мъже, това означава ли, че им е позволено всичко? За мен пък такива мъже не са никакви герои, а са неспособни на сериозна връзка. Това са "цветарки", които търсят само поредната бройка. Не са по-добри от жените, които го правят с много. Не, че подкрепям жените, това също не е правилно. Но щм не е редно за жените и е унизително, същото би трябвалода бъде и при мъжете.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Леле колко сте Ззлееееееееее... не разбрахте ли, че както жените , спали с много мъже са курви, така и мъжете, спали с много жени пак са курви, ама мъжки. Думата пич за подобни мъже е просто немислима. Колкото износени са женските курвета, толкова износени са и мъжките такива. ТОЧКА!
az nqma da k0mentiram sht0t0 shte ima da sp0rim 0shte 9098585085 chasa temata e mn 0bst0ina a i ima mn mneniq p0 wypr0saw kraina smetka wseki za sebe si e praw
![]()
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
vseki govori ot sobstven opit za tva ima razli4iq. no vse pak momi4e spalo s 5760 4oveka si e kurva :PPPPPP
nz da ti kaja i az tva se 4udq ot mnogo vreme nasam,ama ne e 4estno tva trqbva da se promeni
az sam na mnenie 4e 4ovek trqbva da si podbira malko partniorite,a ne da se bori za broikata,a 6to se otnasq do pleiboi4etata podminavam gi kato kurvi