.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Голям фен
    Град
    Pleven
    Vsichki sa izumeni ot vas, a vie ot Maybelline
    Blame the sin, not the sinner.

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Vsichki sa izumeni ot vas, a vie ot Maybelline
    Ха-ха-ха Това направо ме разби от смях!

Голям фен
    Град
    Pleven
    Mi ky
    Blame the sin, not the sinner.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    tq na mene govore6e spoko. mi da umni4ke - az imam post o6te v na4aloto na temata - naprai si truda i go pro4eti. i da - sklonen sym da vqrvam 4e u4enite sa pylni typaci det polovinata ot tqh sigurno sa i devstveni. 4uval sym i az golemi prostotii kak nqkav u4en razpraq kvo obi4ali tineidjyrite i kakvo ne. samo 4e tva nie si go znaem mn po-dobre. i ne me interesuva golemite myje det mislqt za deca i taka natatyk 4e i predi 100 000 godini......ne6tata sega sa tvyrde razli4ni. edin pi4 na 13 godini kat ibe tez na po 11-12 ne mi se vqrva da go podtikva 4uvstvoto da ima nasledstvo. taka 4e - aaaaaaai !
    На 13 го прави повече за да се докаже пред някого-пред гаджета,приятели или себе си,че е голям мъж.но в крайна сметка функцията на сексът е именно продължаването на рода.за това се заражда и сексуалното желание-не за да спортуваш,а за да те привлича срещуположния пол и да създадете потомство.Само,че нещата се извъртат с годините!Сега сексът се комерсиализира и от интимно изживяване с основна цел-продължаване на рода се превърна в главна движеща сила на младото поколение,в нещо което ти трябва да правиш,цащото иначе си загубеняк или задръстенячка.Но пак повтарям-основната биологична роля на сексът е създаването на поколение.сега ще кажеш сигурно-не ние го правим заради удоволствието.Това е така,но си похапваме шоколадче заради удоволствието или пък пак за кефа пием биричка и какво ни става-дебелеем или пък се напиваме.То ест организмът ни се бори срещу неестественото.Така 1 ден ще се и пребори срещу нецелесъобразния секс,но за това трябва да еволюираме още малко!

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако едно момиче спи с много момчета(през определен период),тя си е курва.Но за мен ако едно момче спи с много момичета(пак през определен период),той си е кретен,което с нищо не го прави по-добър от курвата.Просто на едно момче не можеш да кажеш курва(макар че веднъж го казах на един простак,но това е отделен въпрос).

ЦЕНЗУРА!!!

т. 11

.: machoka :.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си