Първоначално написано от
Snoopy_
Deja-Vu гениално! Пак много компетентно изказване. Имаше само едно вярно нещо - води началото си от. Хората, както сигурно знаете също са животни. По-развити, разумни на моменти, но животни. Сега малко биологични факти - при повечето бозайници по-нагоре в йерархията, за да можеш да се сношиш с женска трябва да се пребориш с редица мъжки който искат същото. По-тази причина и мъжете гледат на секса с повече от един партниор като нещо "велико" защото се чустват като завоеватели. Същевременно искат обаче жените с които са били да искат само тях и да бъдат само с тях. Замислете се така наречените "мъже"(тези които го правят не са истински мъже) наричат само 2 типа жени курви - А) тези които не са им пуснали Б)тези които са ги прецакали или са им изневерили. Също така както умственото величие засегнато в началото на поста ми, повечето мъже мислят че жените правят секс само от чувства и че това е силно емоционално за тях преживяване. Да може би пърият път. Както мъжа така и жената са способни да правят секс само от сексуално привличане с разликата че жението го правят само заради сексуалното желание а мъжете и за да се самодоказват пред себе си като "атлети" и "завоеватели". Затова и те го правят доста по често, за да подтиснат вродения си комплекс. Не ги обвинявам, и аз го имах като започнах със секса, но мисля че до голяма степен го превъзмогнах. Жалко че някои цял живот ще са така...