- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Нормално ли е на 13 да се прави секс?
НОРМАЛНО Е ЕСТЕСТВЕНО!
Кучетата го правят още от втората си годишнина, понякога и от първата!
Вие защо чакате чак до 13 години ?![]()
всичко зависи от теб, кога ще го направиш!!!!
6te vzemat da go napraiqt naburzo i posle 6te s1javqvat cql jivot i moje da ostane travma (psixi4eska) za vinagi.![]()
![]()
![]()
Може да остане психическа травма ако не го направиш.Оня за кучетата беше много прав
![]()
Иначе не бързай.Който бърза,бавно стига.Обмисли всичко.
"Дали мислиш, че можеш да направиш нещо, или си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав!"
No faith but what we made!
-- Life is a game, the first rule is have fun. --
то ,че е нормално е нормално . ама не е правилно.![]()
![]()
![]()
аиде куфей!!!!!!!
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
И кво му е неправилното?Първоначално написано от tequila
![]()
Това че обществото е програмирало тийновете да не правят секс,не значи че не трябва да задоволяват биологичните си нужди.Това е аморално и вредно!![]()
БТВ радвам се че комунистическото време на догми и ограничения отминава.
И така,ето го и универсалния отговор:АКО ТИ СЕ ПРАВИ СЕКС,ПРАВИ.Възрастта не е от значение.Нито общественото мнение!
"Дали мислиш, че можеш да направиш нещо, или си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав!"
набор 92 или 93 ?!Първоначално написано от Bobysoft
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ami i az sum na 13 i sum pravila sex-i ne mislq 4e ne sum normalna!![]()
А срам не чувстваш ли бе моме ? На 13 години да са те прали .... 4е ти на 18 ще си изхабена вече ..... Боже боже .... [-o< [-o< [-o< [-o<Първоначално написано от lunnoto_momi4e
Ми то на кадето вървим догодина ще има тема " Нормално ли е да се пражи секс на 4 години ? " , 5 годишни дечица ще засипват форума със теми "Възможно ли е да съм бременна "![]()
\/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако се отнася за мене-пиши на ЛС.набор 92 или 93 ?!![]()
![]()
Иначе на 13 вече пубертета е дошъл и е напълно нормално от биологична гледна точка.От социална-вече казах-това са Умствени ограничения.
Демек като на момичето му дойде мензата,а на момчето му настръхне **я,значи е готово. \/
Именно!!!Първоначално написано от GoLdEn`GirL
И моля, не казвайте, че е нормално! Няма нищо нормално, в това едно ДЕТЕ да прави секс!
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
напълно е нормално да искаш секс на 13 ама за да го направиш трябва да бъдеш подготвен за това.според мен не е нормално 13 годишни деца да го правят така както родителите си например, но не бихме могли да ги спрем.това е тяхната воля.а всички сме били на 13 и знаем колко ни се е искало да бъдем големи и да вземаме сами сериозни решения.
Samo taka-podkrepqm te napalno!!! =D>Първоначално написано от Bobysoft
http://www.snopes.com/pregnant/medina.asp
Стягайте се в кръста и надолу, да стигаме (южно)американците : ).
Admin-Coki:
неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
Нормално е да правят секс момичета където са родени в годината когато е произведена колата ми.
2т. системно
I koq ggodina e kolata ti?Първоначално написано от Amayo
![]()