- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кълбо от нерви?
случвало ли ви се е, когато си падате по някого и нз примерно ако връзката ви тъкмо започва да ви се свива стомаха при всеки допир, да не можете да си избиете човека и ласките му от ума си, да не можете да спите, да ядете, да мислите нормално...да откачите тотално и да не можете да си намерите място? (или просто кажете как се чувствате)
Живот нямаш ли си?!
da,tova se slychvashe v nachaloto na vryzkata ni i ne samo.Tova stavashe postoqnno do vchera kogato vsichko se promeni...Tova e trypkata...ima li q ,skoro shte doide i lubovta...
da slu4valo mi se e ...ama vse pak da ne moga da qm i da ne moga da spq ... mne !Първоначално написано от Die FuCkin' JerK
![]()
![]()
оххх липсва ми това чувство...![]()
[color=black][b] ☼٭ M
Страхотно чувство!Ще е хубаво ако го има не само в началото,но и по време на връзката.Това значи че тръпката е жива![]()
Ей тва се казва да си влюбенНай-готиното чувство. Според мен да си влюбен е мноооого по-хубаво, има по-голяма тръпка отколкото да си с някой и "просто" да се обичате.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Да,готино чувство,но въпреки него аз пак мога да извършвам спокойно горе споменатите дейности![]()
Ами случвало ми се е да,но преди доста време т.е. първата любов доста е несериозно и необмислена наистина,но понякога си заслужава![]()
Много добре го описа =D>
Случвало ми се е и сега май че пак ми се случва.
sluchvalo mi se e vedn1j ili 2 patixax qko si e...pone mene me kefi
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
случвало ми се е да .. и беше много хубаво .. то и досега го чувствам, но е малко по-различна сиуацията ..![]()
ami tochno tova e chuvstvoto no samo i edinstveno kogato ima mnogo liubov...
Мда,точно сега го изпитвам,върха е!мисля че и при него е така
![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Невероятно чувство. Самата мисъл за човека те кара да потрепериш. След време, както е при мен и приятеля ми това чувство е намаляло, но все още е живо. Не е толкова силно, но съществува и много се кефя за това.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
oo oslu4valo mi se e da ne mi se qde!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
az na tova mu vikam LUBOV
Taka se chuvstvah s pyrvata si lubov...i sega se chuvstvam taka s edno momche i naistina e mn qkooo :P
Super Gotino Chustvooo!!!
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
i az tkaa se 4ustvah v na4aloto i ne samo v naraloto a prez cqloto vreme kogato hodih s biv6iq mi priqtel i tova 4istvo s enari4a lubov,no ne prosto lubov ,a adski silna,istinaska i 4ista lubov,rqdko se slu4va...
Mdaa... sluchvalo mi se sigurno na vseki mu se e sluchvalo pone vednuj![]()
mmm dam opredeleno mi se e slu4valo!Първоначално написано от summer_04
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
ахамззПървоначално написано от priti_kiti
![]()
случвало ми се е един единсвен път (с бившия ми приятел) и не мисля че някога пак ще ми се случи...![]()
f@nt@zi@
Първоначално написано от Die FuCkin' JerK
Nai-sladkata trupka! Called true LOVE
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham