- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Strax me e. o6te ne i e do6lo
glei sq - ako o6te vednaj napi6e6 INTELEGENTNOST prosto qvno 6te e to4no kat na 12 godi6na. ai stiga sys zaqjdaneto. Btw dumata se pi6e INTELIGENTNOST - samo za poqsnenie axaxaxax ujas
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Е умен не значи с невероятно точен правопис.Днес ми е простено-правя ремонт, а се тревожа по 1 въпрос.за в бъдеще ще ползвам речникаИли искаш да се заяждаш още с мен?
mi az tykmo sprqh ama ti kat go napisa tva i ..... horata si praqt bazik s negramotnite to4no s tazi dumaaide spiram spiram obe6tavam. dokato pak ne sme na 2 mneniq :P nqma sa draznq obe6tavam
![]()
tova da ti e za urok sledva6tiq put da slaga6 kondom. Mje i ni6ot da nqma, no nikoga ne se znae. ne se pravi na muj, ami slagai kondoma, dokato ne e kusno.Първоначално написано от hhfhf
А ти вземи да пишеш на БЪЛГАРСКИ, а не на шльокавица и тогава се заяждай за правописни грешки. Ясно!?!Първоначално написано от WindWaker
11 tochka deaktiven profil.
По-бавно пиша на български приятелю и това е простата причина, поради която не ми се занимава с кирилица. Но щом толкова държиш да пиша на български - нямаш грам проблем. Нещо са дразниш гледам ? Да не ти е приятелка нещо, а ? Ай ай, че не ми се занимава с глупости.
Да приятелка ми е .хах.Първоначално написано от WindWaker
Само погледни разликите в градовете. Как ти се струва - аз съм от Варна, а тя от Свищов и ходим заедно. На мен малко невъзможно ми се струва. Всъщност аз изобщо не я познавам.
И да дразня се на това, че ти дори не пишеш на кирилица, а се заяждаш за грешките на тези, които пишат нормално. Иначе да не спорим повече, защото то нащо няма нищо общо с темата.
![]()
не гледах градовете сори. Не се заяждам за граматиката, чисто и просто в поста си пишеш - "аз мисля, че съм ИНТЕЛЕГЕНТНА" - сори ама ми прозвуча ...ооо ай стига наистина![]()
Е да...но на клавиатурата буквите "е" и "и" са точно една до друга. Айде спирам с темата ни.Първоначално написано от WindWaker
![]()
ae wii pyk k0 znachenie ima na kakyw ezik pishe se taq.. nali sichki m0jem da g0 pr0chetem i dr praqt sa praw0pisni greshki da n0rmaln0 p0nqk0ga a i zabelejkata e na bazik w p0wechet0 sluchai ..,drug e wypr0sa dali si g0 razbral .. tctc 0t edna tema stana jiw sp0r ...![]()
![]()
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
а вие, по дяволите, защо правите секс без предпазни мерки? поне хапчета да взима! много сте ми умнички...
е, добре, де, като си имаме прекрасния български език и кирилицата, защо да не пишем на нея?Първоначално написано от full-lips-
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
aaaa stiga вече, kirilica, латиница, tui, онуй .....бла, кой на каквото иска да си пише. няма да се съглася никога българския да мине на латинеца, обаче ся тука във форума е по-лесно
Хора, дайте да се върнем на темата. Към авотра, най-добре и купи един тест, за да сте сигурни. При повечето момичета се случва да закъснее с 2-3 дни. Както изглежда обаче при вас закъснява с около седмица. Може само да се надяваш всичко да е наред. И ако е така това да ви е за урок. Следващия път с предпазни средства.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
mi nai dobre kupete test za bremennost za da razberete rezultata.stiskam palci da e kakvoto iskate![]()
6toto pri cikul koito zakusnqva s 10 dni e mnogo trudno da mu se hvane kraq kakto se kazva
Добре де сбъркала съм-казах ще ползвам правописен речник.Защо се заяждаш толкова много,а?Първоначално написано от WindWaker
То във форума няма правило да се пише на кирилица,но наистина е трудно да се четат постове дълги 20 реда,написани на латиница.И аз пишех трудно на кирилица,но в редица форуми е задължително и се научих.И ти ще свикнеш.А има и книжки по бизнес-кореспонденция,където е описано как се пише с 10 пръста без да гледаш в клавиатурата.Можеш да прочетеш.И не съм гадже с господина.моето гадже е от Свищов.нито той ми е адвокат-просто е съфорумец,на който му прави впечатление твоето(и не само твоето за жалост)писане!
Човешко е да се греши-божествено е да се прощава!Първоначално написано от Mo6no
hehehe interesno i az li 6te se nau4a ? vsy6nost dokato bqh na daskalo i imah ma6inopis praveh po 130 udara v minuta. prosto si mi e kef da pi6a na latineca, ne me interesuva VYOB6te kvi sa pravilata v drugi forumi 6toto ne sym zariben na taq tema kakto o4evidno pove4eto ot vas SA.Първоначално написано от krem4et0