.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Hybrid View

Супер фен
    Град
    Burgas
    glei sq - ako o6te vednaj napi6e6 INTELEGENTNOST prosto qvno 6te e to4no kat na 12 godi6na. ai stiga sys zaqjdaneto. Btw dumata se pi6e INTELIGENTNOST - samo za poqsnenie axaxaxax ujas

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Е умен не значи с невероятно точен правопис.Днес ми е простено-правя ремонт, а се тревожа по 1 въпрос.за в бъдеще ще ползвам речника Или искаш да се заяждаш още с мен?

Супер фен
    Град
    Burgas
    mi az tykmo sprqh ama ti kat go napisa tva i ..... horata si praqt bazik s negramotnite to4no s tazi duma aide spiram spiram obe6tavam. dokato pak ne sme na 2 mneniq :P nqma sa draznq obe6tavam

Град
    Свищов
    В спора се ражда истината!

Guest

Re: Strax me e. o6te ne i e do6lo

Цитирай Първоначално написано от hhfhf
    Zna4i ot 4-5 meseca s priqtelkata mi pravime seks bez prezarvativ.no za toq mesec i zakusnqva. az iskam da go smetna da vida koga to4no trqbva6e da i doide no nz to4no kak. poprincip si idva redovno i mi e kazvala 4e moje da i zakusnee sus 10 dena max.,, no sega az i tq sme mnogo pritesneni i t.n... help plz
    tova da ti e za urok sledva6tiq put da slaga6 kondom. Mje i ni6ot da nqma, no nikoga ne se znae. ne se pravi na muj, ami slagai kondoma, dokato ne e kusno.

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    glei sq - ako o6te vednaj napi6e6 INTELEGENTNOST prosto qvno 6te e to4no kat na 12 godi6na. ai stiga sys zaqjdaneto. Btw dumata se pi6e INTELIGENTNOST - samo za poqsnenie axaxaxax ujas
    А ти вземи да пишеш на БЪЛГАРСКИ, а не на шльокавица и тогава се заяждай за правописни грешки. Ясно!?!
    11 tochka deaktiven profil.

Супер фен
    Град
    Burgas
    По-бавно пиша на български приятелю и това е простата причина, поради която не ми се занимава с кирилица. Но щом толкова държиш да пиша на български - нямаш грам проблем. Нещо са дразниш гледам ? Да не ти е приятелка нещо, а ? Ай ай, че не ми се занимава с глупости.

Град
    Варна
    По-бавно пиша на български приятелю и това е простата причина, поради която не ми се занимава с кирилица. Но щом толкова държиш да пиша на български - нямаш грам проблем. Нещо са дразниш гледам ? Да не ти е приятелка нещо, а ? Ай ай, че не ми се занимава с глупости.
    Да приятелка ми е .хах. Само погледни разликите в градовете. Как ти се струва - аз съм от Варна, а тя от Свищов и ходим заедно. На мен малко невъзможно ми се струва. Всъщност аз изобщо не я познавам. И да дразня се на това, че ти дори не пишеш на кирилица, а се заяждаш за грешките на тези, които пишат нормално. Иначе да не спорим повече, защото то нащо няма нищо общо с темата.

Супер фен
    Град
    Burgas
    не гледах градовете сори. Не се заяждам за граматиката, чисто и просто в поста си пишеш - "аз мисля, че съм ИНТЕЛЕГЕНТНА" - сори ама ми прозвуча ...ооо ай стига наистина

Град
    Варна
    не гледах градовете сори. Не се заяждам за граматиката, чисто и просто в поста си пишеш - "аз мисля, че съм ИНТЕЛЕГЕНТНА" - сори ама ми прозвуча ...ооо ай стига наистина
    Е да...но на клавиатурата буквите "е" и "и" са точно една до друга. Айде спирам с темата ни.

ae wii pyk k0 znachenie ima na kakyw ezik pishe se taq.. nali sichki m0jem da g0 pr0chetem i dr praqt sa praw0pisni greshki da n0rmaln0 p0nqk0ga a i zabelejkata e na bazik w p0wechet0 sluchai ..,drug e wypr0sa dali si g0 razbral .. tctc 0t edna tema stana jiw sp0r ...
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    а вие, по дяволите, защо правите секс без предпазни мерки? поне хапчета да взима! много сте ми умнички...

Цитирай Първоначално написано от full-lips-
    ae wii pyk k0 znachenie ima na kakyw ezik pishe se taq.. nali sichki m0jem da g0 pr0chetem i dr praqt sa praw0pisni greshki da n0rmaln0 p0nqk0ga a i zabelejkata e na bazik w p0wechet0 sluchai ..,drug e wypr0sa dali si g0 razbral .. tctc 0t edna tema stana jiw sp0r ...
    е, добре, де, като си имаме прекрасния български език и кирилицата, защо да не пишем на нея?
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Супер фен
    Град
    Burgas
    aaaa stiga вече, kirilica, латиница, tui, онуй .....бла, кой на каквото иска да си пише. няма да се съглася никога българския да мине на латинеца, обаче ся тука във форума е по-лесно

Хора, дайте да се върнем на темата. Към авотра, най-добре и купи един тест, за да сте сигурни. При повечето момичета се случва да закъснее с 2-3 дни. Както изглежда обаче при вас закъснява с около седмица. Може само да се надяваш всичко да е наред. И ако е така това да ви е за урок. Следващия път с предпазни средства.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    mi nai dobre kupete test za bremennost za da razberete rezultata.stiskam palci da e kakvoto iskate 6toto pri cikul koito zakusnqva s 10 dni e mnogo trudno da mu se hvane kraq kakto se kazva

Град
    Свищов
    Добре де сбъркала съм-казах ще ползвам правописен речник.Защо се заяждаш толкова много,а?
    То във форума няма правило да се пише на кирилица,но наистина е трудно да се четат постове дълги 20 реда,написани на латиница.И аз пишех трудно на кирилица,но в редица форуми е задължително и се научих.И ти ще свикнеш.А има и книжки по бизнес-кореспонденция,където е описано как се пише с 10 пръста без да гледаш в клавиатурата.Можеш да прочетеш.И не съм гадже с господина.моето гадже е от Свищов.нито той ми е адвокат-просто е съфорумец,на който му прави впечатление твоето(и не само твоето за жалост)писане!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Mo6no
    Е да...но на клавиатурата буквите "е" и "и" са точно една до друга. Айде спирам с темата ни.
    Човешко е да се греши-божествено е да се прощава!

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Добре де сбъркала съм-казах ще ползвам правописен речник.Защо се заяждаш толкова много,а?
    То във форума няма правило да се пише на кирилица,но наистина е трудно да се четат постове дълги 20 реда,написани на латиница.И аз пишех трудно на кирилица,но в редица форуми е задължително и се научих.И ти ще свикнеш.А има и книжки по бизнес-кореспонденция,където е описано как се пише с 10 пръста без да гледаш в клавиатурата.Можеш да прочетеш.И не съм гадже с господина.моето гадже е от Свищов.нито той ми е адвокат-просто е съфорумец,на който му прави впечатление твоето(и не само твоето за жалост)писане!
    hehehe interesno i az li 6te se nau4a ? vsy6nost dokato bqh na daskalo i imah ma6inopis praveh po 130 udara v minuta. prosto si mi e kef da pi6a na latineca, ne me interesuva VYOB6te kvi sa pravilata v drugi forumi 6toto ne sym zariben na taq tema kakto o4evidno pove4eto ot vas SA.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си