- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момчета,кое/кои момиче/та бихте искали да чукате от форума?
та кои е от Бургас![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
az xaxaxaxa - i pone go napi6i s glavna bukva, ne ni izlagai hubaviq gradПървоначално написано от dinkisa
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
myrrrrrrrrr :PPPПървоначално написано от anito.sl
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
WindWakerТо темата е за момчета ама карай...
![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Чувствам се поласканаПървоначално написано от Bisollini
![]()
macko qvno si mnogo ograni4ena 6tom bi se 4ukala s nqkoi samo zaradi profila mu 6toto az znam takiva momi4eta sys nqkvi super avatar4eta a na jivo sa pla6ili6ta .basi prostotiqta - 6toto q kefel profila.... ina4e az momi4eta ot forumi ne 4ukam nqma li dostaty4no momi4eta po ulicate 4e ot forumi da 4ukam...
eleee.....mnogo hora pisali men brq. pyk za pi4a det mn prikaa - miiii kakto kaza elektra tva si e na 99% 4ist bazik i e prosto za 6ou. da moi da izglejdam dobre na snim4icata, moje na jivo da sym mnogo grozen - no za taq ralta si ima li4ni suob6teniq, skype, mIRC, pra6tane na snimki raboti gluposti.......znai6 li kva golqma 4ast ot vryzkite sa se polu4ili imenno vsledvstvie na internet ? (koeto razbira se ne 4e e mnogo hubavo ponqkoga ama.....)
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Ами нямат право тук, защото си има тема специално за момичетата. Просто е останала по-назад!Първоначално написано от Elektra_x
поправеноПървоначално написано от WindWaker
аве напрао БУРГАС
иначе последно профила на AnN_G ме зарадва наи мноо
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Ехх тамън си помислих че аз съм бил готин па то профила ми, ееххххПървоначално написано от Elektra_x
![]()
2т. системно
I AZ I AZПървоначално написано от WindWaker
)))))).......ina4e s koi bih spal....daite pic i 6i vi kaja \
/
Всичко идва , за да си отиде и да остави спомен за онова,което никога няма дасе върне
samo priqtelkata mi
Vsi4ko pod noja![]()