- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момичета, кое момче/та бихте чукали от форума?
Вие сте.....![]()
Моля ви не заключвайте темата интересно е![]()
frank_lampard![]()
Да не се обиждат момчетата, ама никой. Имам човек до себе си и не бих го правила с друг.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
bre ... amiiii az v slu4aq nz ko da kaja. sram me e mene, malak sym ne razbiram, neopitam sym izvinqvam sa....sigurna li si ? :P :P
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
Mm az sym n0waa i za sq nisht0 nem0a da kaja :P pyk i sym skr0mna :P taka pred wsichki xhhx newyrwi :P
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
Аз смятам да си налетя на Dete-Idiot(дано така му беше ника, че повече си лафим в ICQ, а там му е друг..)
Аууу, той е адският сладур![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Хах обаче вие (момичетата) много повече си казвате, а ние (момчета) нещо се притесняваме. Иначе нямаше само аз да съм отговорил в противоположната тема.
11 tochka deaktiven profil.
Жена ти бих чукала /леле, само да не види мъжа!!/.Първоначално написано от WindWaker
eeee aaaa kvi sa tiq ot tebe be. to hul da sa bazika6 ma to tui prozvu4a brutalno ;]
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
mi mom4eta ne se obijdaite no s nikoi imam priqtel i pravq lubov samo i edinstveno s nego!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
S nikoi imam si priqtel:PpP
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
бах маа му...и като си имате приятел не може да си помислите да правите секс с някой друг?никой не е казал, че ще се случи, просто иначе се губи смисъла на темата
по темата...пфф, не помня никове, имаше един пич дето обясняваще за техното, май az_li_ko_we беше ника...
иии експлоитедтийн...иииии....ап , момичетата са повече...
amiii nz![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
strahoten post - "ami nz"![]()
po temata : chestno kazano nikoq ... 1vo si imam priatelka i 2ro , tova che haresvam postovete na nqkoi momicheta kato Aleandra , Death Whore , kudravoto i dr. ne znachi che iskam da spq s tqh![]()
Yupeeee !
ami obyrkal si temata,tuka momi4etata imat dumataПървоначално написано от Paduan`
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
auuu oburkah temata![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
em te sa napisani super ednakvo
kakto i da e .. sry![]()
Yupeeee !
мерси....Първоначално написано от fake
Gott wei
bati qkata tema sigurno shte ima mn postove :P
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
TheNightRider![]()
dobre de 6te si priznaq Mike_Jones bih probvala s nego
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Е ние момчетата да обрънем пола, за да може да пишем в тая тема ли трябваПървоначално написано от Lorraine
ако го направим и пак казваме момичета ще прозвучи ли странно ?
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
NSpich![]()
skate_warrior![]()
![]()