- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 11 godi6na kurva..hm....
taka az sum za 8 klas i ima edna za 6 klas demek na 11(trugnala e po rano na daskalo).Ta tazi vuprosnata se e ebala s min 15 mom4eta ot na6eto daskalo i ne mi se misli s o6te kolko drugi.Da ne govorim za svirki-tqx gi razdava kato usmivki.Sigurno ne minava i den bez da lapa na nqkoi nepoznat.Nqma gaje puk i koi 6te q vzeme takava.Vsi4ki q izpolzvat za kurva a na neq ne i puka.Mejdu drugoto smurka amfetamin a da ne govorim za jointa...Molq vi ne si mislete 4e si izmislqm i na mene mi e trudno da povqrvam.Mejdu drugoto ba6ta i e v zatvora a maika i e nqkva narkomanka.I kato za final da vi smaqm-vednuj re6ix da se ebavam s neq v 4ata i q pitax dali 6te mi duxa.Na drugiq den pak q pitax i tq mi kaza ilez v edi kolko si 4asa ot sledva6tiq 4as i me 4akai pred kinefa (ne si milsete 4e sum iskal da mi lapa,az vsi4ki momi4eta po malki s pove4e ot 1 god ot mene ne gi poglejdam).Ta vlqzoxme v mujkiq kinef i tq klekna i po4na da mi razkop4ava dunkite.To4no togava q sprqx.4esno.Daje mi razpravqxa 4e xvanala gospodina po fizi4esko za huq 6toto go xaresvala...Ta kvo vi e mnenieto za tva momi4e? Zaklevam se ne si izmislqm...
BON JOVI IS THE BEST ROCK BAND !!!!!!!!!!
vseki lud s nomera si
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Да ти кажа въобще не се учудвам. Има ги и такива. Това вече си е к***а. Без извинение се е превърнала в парцал. Един ден ще и дойде акъла, ама късно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Хм,не вярвам особено.А какво мже да ми е мнението за това момиче.Пропаднало,без детсво,без самоуважение.Мъчно ми е,ама тя си е решила така.Може би препечелва нещо по този начин-знам ли?
Nqkoi s celi programiПървоначално написано от skate_warrior
![]()
Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...
а извинявай,къде учиш бейби,много ми е интересно
You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.
Тва е адски нереално.Баща и в затвора, майка и наркоманка, е то куршата не пада по-далеч от дървото
Вече може да очакваме всичко!А относно това ,че някой ден може да се осъзнае-това не е възможно![]()
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
mdaaaaaa ima gi i teqjalko za tqx
Това за мен изобщо не е нормално!![]()
Защо сърцето ти не чувства?! Защо сковано е от вечен лед?!Защо поне веднъж не се разпука,когато плачех аз на глас за теб?!
да си чупи главъта после...
никой не я е карал да го прави тва нещо.. другите на нейната възраст си играят с кукли още.. тя с пишки си играе...![]()
![]()
![]()
аз е такива най ги мразя.. незнам кво се мъчат да докажат като лапат на всеки срещнат...
макар че не ми се вярва тая да е тръгнала на у-ще когато е била на 5 години...![]()
Silvester,na 6 e trugnala.Napravi si smetkata i 6ti izleze
BON JOVI IS THE BEST ROCK BAND !!!!!!!!!!
Tq oshte ne znae na koi svqt se namira.. Trygnala sex da pravi.. ito bezrazboren.. Abe detinshniti.. Kato minat nqkoq i dr godina mi e int kak shte gleda na jivota..
За първи път чувам за такъв трагичен случай... Кофти е....
Propadat vse pove4e mladi hora...to s takiva propadnali roditeli kakvo da o4akva 4ovek.
ili tva e golema ebavka ili taq e ebati bokluka, skoro 4e stane prostitutka i 4e lapa na mangalite po garite za bez pari![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Lud umora nqma,pii voda i prodaljava.
6te si blaska glavata i to skoro,vseki maistor si namira maitora.
emi kakw0 0chakwash sled kat0 ima takiwa r0diteli... t0wa sa izbiwane na k0mpleksi, mislish li che ne i puka puka i ama p0 drug nachin nqma kak da priwleche wniamnie nisht0 che ne e nikak d0br0 wajn0t0 e che i sa 0bryshta wnimanie.. nedei sa chudi ima gi mn takiwa d0bre e che p0znawash sam0 edna![]()
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
някой с цяла програма...Първоначално написано от skate_warrior
що ве тия са най яките.... дай да и звънна да я пробвам как върти...
знаеш ли от кога 11 годишна не ми е лапала....
аххахахааа
Gott wei