.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 66

11 godi6na kurva..hm....

taka az sum za 8 klas i ima edna za 6 klas demek na 11(trugnala e po rano na daskalo).Ta tazi vuprosnata se e ebala s min 15 mom4eta ot na6eto daskalo i ne mi se misli s o6te kolko drugi.Da ne govorim za svirki-tqx gi razdava kato usmivki.Sigurno ne minava i den bez da lapa na nqkoi nepoznat.Nqma gaje puk i koi 6te q vzeme takava.Vsi4ki q izpolzvat za kurva a na neq ne i puka.Mejdu drugoto smurka amfetamin a da ne govorim za jointa...Molq vi ne si mislete 4e si izmislqm i na mene mi e trudno da povqrvam.Mejdu drugoto ba6ta i e v zatvora a maika i e nqkva narkomanka.I kato za final da vi smaqm-vednuj re6ix da se ebavam s neq v 4ata i q pitax dali 6te mi duxa.Na drugiq den pak q pitax i tq mi kaza ilez v edi kolko si 4asa ot sledva6tiq 4as i me 4akai pred kinefa (ne si milsete 4e sum iskal da mi lapa,az vsi4ki momi4eta po malki s pove4e ot 1 god ot mene ne gi poglejdam).Ta vlqzoxme v mujkiq kinef i tq klekna i po4na da mi razkop4ava dunkite.To4no togava q sprqx.4esno.Daje mi razpravqxa 4e xvanala gospodina po fizi4esko za huq 6toto go xaresvala...Ta kvo vi e mnenieto za tva momi4e? Zaklevam se ne si izmislqm...
    BON JOVI IS THE BEST ROCK BAND !!!!!!!!!!

Некой ден може би ще се усети...но ще е късно...

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    vseki lud s nomera si

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Да ти кажа въобще не се учудвам. Има ги и такива. Това вече си е к***а. Без извинение се е превърнала в парцал. Един ден ще и дойде акъла, ама късно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

aaaaaa izvinqvai ama kakvo mnenie moje da imame to e qsno kvi mi e mnenieto sam mojesh da si otgovorish na vaprosa,ta mnoo qsno che e momicheto si e kurvichka,ama kakto prochetoh ne i e lek jivota hich i qvno t1rsi nqkakvo dori i po tozi nachin udovolstvie (neznam nemoga da mislq ot neino ime)

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Хм,не вярвам особено.А какво мже да ми е мнението за това момиче.Пропаднало,без детсво,без самоуважение.Мъчно ми е,ама тя си е решила така.Може би препечелва нещо по този начин-знам ли?

Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    vseki lud s nomera si
    Nqkoi s celi programi
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

Фен Аватара на SickBoy
    Град
    Леко вдясно от Господ
    а извинявай,къде учиш бейби,много ми е интересно
    You know, we always called each other good fellas. Like you said to, uh, somebody:You're gonna like this guy. He's all right. He's a good fella. He's one of us. You understand? We were good fellas. Wiseguys.

Guest
    Тва е адски нереално.Баща и в затвора, майка и наркоманка, е то куршата не пада по-далеч от дървото

[/i][/b] koq beibi koi klas e to ima 100000 beibita tuka det sa po 3-ti klas

Вече може да очакваме всичко!А относно това ,че някой ден може да се осъзнае-това не е възможно
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

SlyN4o`f, защо?
    Кой каза, че "щом така си е решила..."?
    На 11год. няма още с какво да мисли, ще и дойде някой ден акъла и аз съм сигурна, че ще съжалява.

{}{}{}
    Guest
    mdaaaaaa ima gi i teq jalko za tqx

Град
    Седмото небе!!!
    Това за мен изобщо не е нормално!

Защо сърцето ти не чувства?! Защо сковано е от вечен лед?!Защо поне веднъж не се разпука,когато плачех аз на глас за теб?!

Повече от фен
    да си чупи главъта после...
    никой не я е карал да го прави тва нещо.. другите на нейната възраст си играят с кукли още.. тя с пишки си играе...
    аз е такива най ги мразя.. незнам кво се мъчат да докажат като лапат на всеки срещнат...
    макар че не ми се вярва тая да е тръгнала на у-ще когато е била на 5 години...

Silvester,na 6 e trugnala.Napravi si smetkata i 6ti izleze
    BON JOVI IS THE BEST ROCK BAND !!!!!!!!!!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Tq oshte ne znae na koi svqt se namira.. Trygnala sex da pravi.. ito bezrazboren.. Abe detinshniti.. Kato minat nqkoq i dr godina mi e int kak shte gleda na jivota..

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    За първи път чувам за такъв трагичен случай... Кофти е....
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Guest
    Propadat vse pove4e mladi hora...to s takiva propadnali roditeli kakvo da o4akva 4ovek.

Guest
    ili tva e golema ebavka ili taq e ebati bokluka, skoro 4e stane prostitutka i 4e lapa na mangalite po garite za bez pari

Супер фен
    Град
    Гето Милев

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Lud umora nqma,pii voda i prodaljava.

6te si blaska glavata i to skoro,vseki maistor si namira maitora.

emi kakw0 0chakwash sled kat0 ima takiwa r0diteli... t0wa sa izbiwane na k0mpleksi, mislish li che ne i puka puka i ama p0 drug nachin nqma kak da priwleche wniamnie nisht0 che ne e nikak d0br0 wajn0t0 e che i sa 0bryshta wnimanie.. nedei sa chudi ima gi mn takiwa d0bre e che p0znawash sam0 edna
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от skate_warrior
    vseki lud s nomera si
    някой с цяла програма...

що ве тия са най яките.... дай да и звънна да я пробвам как върти...
    знаеш ли от кога 11 годишна не ми е лапала....
    аххахахааа
    Gott wei

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си