- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obi4am q no roditelite I! sa problem
zdr na vsi4ki az sym na 19-i i imam edin malak problem. Haresvam edno momiche na 16,koeto e strahotno parche,a i tia nevednash mi e kazvala,che si dopadame po harakter,i nie naistina mnogo se haresvame.Problemat obache sa neinite roditeli,koito ne ni davat da se vizdame,i dori si smeniha domashnia tel,za da ne moga da zvania u tiah.Provel sam niakolko razgovora s tiah,no te vse se opitvat da iskarat,che sam s neia samo zaradi sexa,a tova vaobshte ne e viarno.Posle mi natiakvat,che razlikata ni bila goliama,no neinite priatelki sam gi vizdal i s 20 godishni,i to ne zaradi parite.I tia se e opitvala da govori s tiah,no otnovo bezuspeshno.Maika i vikala,che vsichki nad 18 sme zivotni i iskame samo sex.Ta mi e interesno dali niakoi ima takav stranen problem,i kak bi me posavetval.
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Доста кофти ситуация. Може би наистина проблемът в тях. И сигурно имат различна представа за живота, разликата на годините ви никак не е голяма... едва ли ти дадох някакъв съвет, но си дадох мнението
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Gadna situaciq...emi vijdaite se bez texnite da znaqT.
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
mersi za mnenieto
Ситуацията, в която сте попаднали е доста гадничка. Единственото, което може да направиш е да чакаш и да спечелиш постепенно доверието на родителите и. Постави се за малко на тяхно място, тя им е дете и те се опитват да я предпазят. Не може да очакваш да са възхитени от всеки, кокто харесва детето им. Опитай се да поговориш с тях и им обясни спокойно, че харесваш дъщеря им като човек и че за теб секса с нея не е важен. Помоли ги за разрешение да се виждате и ако ви го дадат, каквото и да става не закъснявайте и не ги карайте да съжаляват, че са позволили да се виждате. На мен идеята да се виждате тайно не ми допада много, но ако няма друг вариянт, а ти държиш да си с нея, това май е последния изход.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ако наистина, да убедиш родителите й да приемат вразката ви,е мисия невъможна,а ти искаш да бъдеш с нея, единственото решение да се виждате тайно(ако тя е навита).Този съвет ти го давам от личен опит,защото и мойта майка беше против да ходя с един,който тя не одобрява, пък и разликата в годините й се стори много-5 год.,но не ми пукаше много и естествено избрах да бъда с него,а не да й се подчиня . Ако сте в голям град няма да е много трудно....
Успех и пиши как са се развили нещата.
Превземай всичко,което ти пречи,Мрази,Обичай и Живей!!!Бъди човек,а не човече;гори,но никога не тлей!!!
прояви характер и търпение. вярно, че си изхабил доста нерви оносно родителите й, но с времето те постепенно може би ще свикнат с мисълта за вас. когато видят, че не се отказвате нито ти, нито тя от връзката си, в един момент те ще се окажат с вързани ръце
Те не могат да я наблюдават постоянно. Излиза до магазина и се виждате за 2 минути. След месец тя започва училище - бъди с нея по време на междучасията, ако можеш.![]()
ami ako naistina se obi4ate mnogo,tova ne e problem da ne ste zaedno,ako hodite seriozno roditelite i 6te se ubedqt 4e ne e samo zaradi sexa.mnogo nepriqten problem![]()
dokaji 4e ne e samo zaradi tova i predpolagam 4e ne6tata 6te potrugnat.USPEH!!!
Ами явно техните са малко по-консервативни и поставят всички над 18 под общ знаменател,което според мен въобще не е правилно.Хубаво е че искат да я предпазят,ама не могат те да избират приятеля на дъщеря си.Според мен трябва да им докажеш със поведението си че държиш на тяхното "малко момиче",че намеренията ти са сериозни и няма да я зарежеш ей така,без причина.Дръж се добре с тях,поговорете за пореден път,пък ако въпреки усилията ти и чувствата ви те продължават да се противопоставят,колкото и неприятно да ви е ,ще трябва да бъдете заедно без тяхното съгласие
imam sa6tia problem,no da znae6 4e kolkoto pove4e vreme minava roditelite malko ili mnogo zapo4vat da svikvat s misalta 4e ne mogat da vi razdeliat,moia pr e po goliam ot men i vednaj maika mi be6e govorila s nego i mu be6e kazaa da me ostavi i da badem samo priateli,taka toi skasa s men,no posle pak se sabrahme,i maika mi zapo4na da svikva s misalta 4e ne moje da ni razdeli i skoro ne e pravila opiti da ni razdelia.
Не може да се направи нищо по въпроса.Пробвал си да говориш с тях-не става!Няма друг начин,освен да се виждате тайно,или да дочакаш тя да стане на 18,но първият вариант според мен е по-удачен.
Все едно, че чета това, което бях написал преди половин година!
Да, точно. Преди половин година беше така с родителите на моето гадже, те смятаха, че съм "чук-и-чао", "ебеш-и-беж", или най-вече, че ако направим нещо тя щяла да забременее.
Трябва време. Те няма да й забранят..ако наистина искаш да си с нея, просто почакай малко и родителите ще се отпуснат. Голямо постижение... даже вече мога да ходя у тях
Don't you cry tonight, there's a heaven above you, baby!
а каква работа имаш ти с нените родители ?! как вобще са разбрали те за теб .... странна раута еии ! иначе да и маика ми реагира така !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
tui za jivotnite me razbi xaxa) maikata ;P e ludo baby
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.