.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Повече от фен

Spirala na Brooklin?

Nqkoi polzval li e tazi spirala ?Dovolni li ste ?Kolko struva?

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    Не съм ползвала,но мисля че са доста евтини-около 4 лв да е една спирала.

Супер фен
    Бруклин ми харесват като марка...поне червилата и черните им моливи са страшни,а и в никакъв случай не са скъпи.Молива си го взех за 1.60,а червилото е някъде около 3лв.
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    Бруклин ми харесват като марка...поне червилата и черните им моливи са страшни,а и в никакъв случай не са скъпи.Молива си го взех за 1.60,а червилото е някъде около 3лв.
    oul mn skapo si si vzela 4erviloto !Az si go namiram za 2 ili 2,10lv. Potarsi nqma na4in da ne nameri6 po evtino
    btw mersi za otg mislq da si vzema takava spirala

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    AZ imam 4erniq moliv neveroqtno mnogo sum dovolna ot nego i polzvam samo nego zashtoto e nai strahotniq moliv nasiteno 4ernoo!!!! prsto nqma druggggggg!!!!!!!!
    No matter where you go, there they are...

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    MILI4KA POLZVALA SUM SUPER MNOGO SPIRALI I OT LI4EN OPIT TI KAZVAM 4E NAI HUBAVATA SPIRALA E NA LOREAL-VOLUME SCHOKING,NO E 22 LV.AKO PUK NE TI SE DAVAT TOLKOVA PARI MOJE6 DA SI KUPI6 NA BORJOA,KOQTO SU6TO E MNOGO HUBAVA I E 11-12 LV.ZA PO DOBUR EFEKT SI NAPUDRQI MIGLITE PREDI DA SLOJI6 SPIRALATA.

Guest
    ok mersi 6te porazgledam

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ok mersi 6te porazgledam
    Tova az go pisah

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_kukla
    MILI4KA POLZVALA SUM SUPER MNOGO SPIRALI I OT LI4EN OPIT TI KAZVAM 4E NAI HUBAVATA SPIRALA E NA LOREAL-VOLUME SCHOKING,NO E 22 LV.AKO PUK NE TI SE DAVAT TOLKOVA PARI MOJE6 DA SI KUPI6 NA BORJOA,KOQTO SU6TO E MNOGO HUBAVA I E 11-12 LV.ZA PO DOBUR EFEKT SI NAPUDRQI MIGLITE PREDI DA SLOJI6 SPIRALATA.

Da i az sym nai dovolna ot tazi na Loreal ... tova mi e tretata takava spirala i ne mislq da q spiram ... ":}}}

EMi az sum polzvala i sam dovolna,ama nz kolko struva6e-evtinae ,za cenata si e super

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ^sladyranka`
    Цитирай Първоначално написано от strange__
    oul mn skapo si si vzela 4erviloto !Az si go namiram za 2 ili 2,10lv. Potarsi nqma na4in da ne nameri6 po evtino
    btw mersi za otg mislq da si vzema takava spirala
    Еми нз не помня колко беше,просто казвам че със сигурност не е повече от 3лв,а е мн хубаво
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си