- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Капака в тоалетната
Някой може ли да ми обясни разликата при ползването на тоалетната, защото винаги това е причина за яростни битки. Карате ли се с любимия си защото е вдигнал капака. Не разбрах също така неможете ли сами да си го сложите вие момичетата![]()
Никога не сме се карали за такива глупости.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
estestveno 4e ne se karame,az da ne sm sakata 4e da ne moga si go sloja sama..pf
Ми щото съм забелязал по филмите и в реалния живот..![]()
e to si e individualno we haha,az primerno mnou se draznq brat kat opika chiniqta iuu![]()
Тоя ви ебава нещо,а вие му се вържете....заключете темата
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
e misla 4e e qsno 4e se ebava o6te ot samoto na4alo,ma tfa ne mi pre4i si govora...men mi pisna ot nekvi surcerazdiratelni temi4ki tuk,sq tfa mi e interesno![]()
Ъ.. всъщност. Не се ебавам.![]()
haha ni6to brat polu4i si vse pak nqkvo otgovor4e![]()
Като е вдигнат просто го свалям ... това не ме ядосва незнам защо![]()
Разбирам да се карат двама души, когато мъжът е опикал капака /не го е вдигнал/, но когато не го е свалил - какво толкова!
Малеее хората кви проблеми имат,пък вие намерихте да се карате ,заради капака на тоалетната чинияОбичайте се бе,недейте да се хващате за такива супер дребни неща
![]()
Нали знаеш, че в живота има дни в които човек просто се дразни от всичко и от всеки.Имено тогава започват подобни дразги...Първоначално написано от LP_girl_14
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Абе баш да сме се карали - не. Ама доста време наблюдавах капака и той беше мокър. Беше ми кофти да му казвам, може и да не го опикава, а просто да се намокря. И накрая му викам:
Абе така и така писе може ли да си вдигаш капака на тоалетната?
И оттогава капака си го вдига редовно и е сух \/
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
emi da ti kaja 4estno tova e pri4inata za vsi4kite mi razdeli dosega.ne moga da si obqsnq kak ne zapomnqt i ne zapomnqt kak da ostavqt 4iniqta.i az im vikam"izbirai-ili 6te si s men i 6te q ostavq6 kakto trqbva ili si ostava6 s 4iniqta i si q polzvai kolkoto iska6!!""" nz.prosto dosta slojen problem i mi e trudno da te posuvetvam ne6to.![]()
lelelele tebe shte te disciplinirat i to mnogo jestoko...a inache na men ne mi rpavi vpechatlenie...vdignat li e svalqm go![]()