.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Фен
    Град
    BURGAS

nai lesno se y4i kato go 4ete6 1 put

oima li smisal da y4i6 cqla sedmica a setne kato te izpitvat stava6 spek eto edin primeren den y4ix 2 dena nqkolko yrokai izpitvat me i ko stava vsi4ko s izparqva malka spirka a setne drugq 4as me izpitvat ne sum y4il pro4itam go edin put i go nay4avam sq tova ako ne maniqta
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

И кво целиш с тая тема?!
    А и това което правиш - прочиташ и изпяваш, е за оценката, ако ще го правиш за себе си не става така. Пък и за кандидатстудентски изпит и после за изпитите в университет този номер не важи, за това ако не се научиш да се съсредоточаваш върху уроците и да ги учиш вкъщи не става!

Фен
    Град
    BURGAS

zdr

ima xora koito zybrqt kato pesni4ka i go izpqvat no setne kato im zadade6 otdelen vupros spi4at neznaqt otkude da zaxapqt a ima xora samo v 4as go nay4avat pri izpitite e drugo tam se 4ete pove4e ot 1 chas i gotovo
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

Супер фен Аватара на pinki
    Emi az ne sum obru6tala vnimanie na tova kak si y4a ili po kolko dena!!Ama mai ne go 4eta mnogo puti!I go nay4avam ei taka kato na 6ega..
    От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!

Ами да прочиташ го един път и колко го помнш?Колкото да те изпитат и за оценката,нали?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Всеки има своите начини.

Има някои,които от първото прочитане си знаят урока,ама аз колкото и пъти да го чета,не мога да го науча..

Любо^
    Guest
    Аз също имам проблем с концентряцията

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    o da....koncertrciqta..tova i na men mi e golqm problem..ama kato se nalaga sqdam i ucha...ama az si padam mnogo veselichka i po cql den navunka ili eto kato bqhme na daskalo sled uchilishte na kafe navunka na razhodka po cql den i posle se pribiram i pred kompiutara....i prez noshta ucheh....spi mi se ili ne ucheh..ta sichki mnogo mi se chudqt kak kato po cql den sum s tqh i po cqla vecher na kompiutara kak si znam vsichko

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Научаваш го само за едното изпитване.После на края на годината обаче...
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Супер фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево)
    или пък не го учиш...Аз по всички разказвателни предмети нямам оценка, която да е изкарана без пищов..

Уф и аз уча само за едно изпитване...прочитам веднъж,запомням го доста добре като за веднъж и после след 1 седмица...пак същото
    Просто ме мързи да си седна на гъза и да уча нормално
    Иначе ако искам,помня

ohh i az imam problem s koncentraciqta.... ujas... no kato trqbva sqdam i 4eta.. proso se nalaga ne iskam da stana nqkoq.. deto ne znae neshta ot obshta kultura...

PrEsLaVaAa
    Guest
    ima i po lesen na4in pak - ne u4i6

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си