- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Sexy li e...?
Алеандра, не съм съгласна. Жената не е задължително да пие само коктейли и мартинита с черешка. Може да пие бира като мъж и пак да е истинска жена. Подчертавам - не говоря за напиване.
suglasna sum s pove4eto ot neshtata koito ste kazali opredeleno ne e sexy a otbluskvashto stava kogato jenata e piqna "do kozirkata" pone taka mislq az a i ednakvo otbluskvashta e i pusheshtata jena imam predvid tazi koqto pushi po kutiq i polovina dve na den ...![]()
Az piq birata obiknovenno ot 4a6a,ama ponqkoga i ot butilka..Ama nikoj ne se pognosqva kato me vidi....
Еми ... добре де .. Аз не пушаПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Хмм просто ми е отблъскваща миризмата на цигарения дим
![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
ami zavisi ot jenata za tova glasuvah az.no ne mislq 4e e otblaskva6to po skoro piqna jena koeto se tarkalq e otblaskva6to.kefa se na nekva qka pi4ka kato pie bira.az sa6to piq bira nz dali izglejdam sexy ili otblaskva6to no mi e kef d apiq bira![]()
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
Първоначално написано от B@By_Sp0Rt
mdam i az taka mislq prava si
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
Am poprincip pri jenite pieneto na kakuvto i da e alkohol tqrbav da e samo na povodi.A za tva da li e otbluskva6to...Ako jenata ili momi4eto e hubavo e napravo grozno da sedne i da nadigne butilkata, a ako momi4eto e grozno to vuob6te horata nqma da oburnat vnim.![]()
Секси?!Първоначално написано от honey_91
Зависи много и от ситуацията ако си излязла с приятели...гадже и те си поръчат ти може също да пиеш 1 бира редом с тях,но ако те пият "сокче" пък ти да се напраиш на гъзарка си поръчаш бира ще изглеждаш смешно и уверявам те няма да те сметнат за секси.НА мен лично ми е смешно като видя такива момичета,накойто гаджето им е на още 1-вата бира тя 4-та си поръчва и после едвам едвам я замъкват до вкъщи- смешно и жалко е!Но зависи много и къде си,ако си в няква кръчмица нормално ще е,но в някво кафе или бар да пиеш бира...![]()
Боже, колко си зле! Какво значение има какво пият другите? В темата не става въпрос за напиване, дечица! Или вие когато пиете, винаги се напивате?
Според мен е отблъскващо.![]()
Жените са нежни създания,докато бирата харектизира нещо по-мъжествено и по-бунтарско,някак си не ми се връзва жените да пият бира и да са секси с това,твърде брутално ще е.
Я някой да ми каже разликата между носенето на панталон и пиенето на бира. И двете са мъжествени, но кой, освен мен, ходи само с поли? Май аз съм единствената жена тук.
Не пия бира най много да глатна 3/4 галтока от на тате бирата ианче не пия все пак не мисля че е отбласкващо но и че е sexy , а и си зависи от жената ква е!![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Според мен е отблъскващо..особено като след това момичето мирише на бира..![]()
![]()
Отблъскващо е и когато видиш момиче да пуши..или да е пияно![]()
![]()
![]()
Otbluskva6to e . spored men e mnogo grozno jena da pie puk kamoli da e piqna !!
Iskam da ti kaza ne6to vajno !!
Zna4i...
I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
Mamaka mu !O'K !
Da kaja prosto :
OBI4AM TE !
Винаги се напивам ^ ^ ..Първоначално написано от `Death`Whore`
Чесно казано като си лоча бирата изообщо не ме бърка дали ме мислят за секси. Нз според мен е нормално. Пък и какво лошо има да си надигна голямата халбичка и да си льокам като мъж? Нз приятелят ми никога не го е намирал за отблъскващо. Но и не виждам нищо сексапилно в това.
Секси би било ако той си държи шишето там дето му е оная работа и аз съм клекнала пред него и пия от шишето в позиция все едно му правя френска. Това например е секси. Поне на него му харесва.![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
ами...не не е секси(както и да си пушач също)
I 6to pita6.6toto sigorno na teb ti se pie ama poneje za nqkoi tova e otblaskva6to i ti ne pie6.
ne vijdam nishto otblyskvashto v tova jena da pie bira, az samata julq biri i hich ne me byrka dali nqkoi hora smqtat tova za greshno
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
Mи..не пия много,но понякога..![]()
Защо трябва да пие само ако има повод?!? Това ми се вижда глупаво... Естествено, че не трябва да се прекалява...няма да ставаме алкохолици. Ама... трябва да чакам рождения си ден, за да пия какъвто и да е алкохол, така ли...?Malko_kote
Супер фен
Местожителство: София
Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 11:54 am Заглавие:
Am poprincip pri jenite pieneto na kakuvto i da e alkohol tqrbav da e samo na povodi.![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
abee who cares dali e sexy? mnou tup vupros, kato i se pie na jenata da pie, puk koito 6e q xaresa 6e si q xaresva i pie6ta bira, kvo tolkova, po-dobre bira da pie, otkolkoto da se naliva s manteta ot roda na vodka "SPIRT" i posle da izglejda sme6na lazeiki na 4 kraka![]()
![]()
![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it