.

Виж резултатите на анкетата: Jena Da Pie Bira?

Гласували
191. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Sexy

25 13,09%
  • Otbluskva6to

57 29,84%
  • Zavisi kak izglejda jenata

109 57,07%
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 95

Тема: Sexy li e...?

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    а пиян мъж хубаво ли е да видиш.....?
    алелуя.

Мега фен
    Алеандра, не съм съгласна. Жената не е задължително да пие само коктейли и мартинита с черешка. Може да пие бира като мъж и пак да е истинска жена. Подчертавам - не говоря за напиване.

suglasna sum s pove4eto ot neshtata koito ste kazali opredeleno ne e sexy a otbluskvashto stava kogato jenata e piqna "do kozirkata" pone taka mislq az a i ednakvo otbluskvashta e i pusheshtata jena imam predvid tazi koqto pushi po kutiq i polovina dve na den ...

Az piq birata obiknovenno ot 4a6a,ama ponqkoga i ot butilka..Ama nikoj ne se pognosqva kato me vidi....

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако жена, пиеща бира, е отблъскващо, какво ще кажете за пушеща жена? АА, забравих, всички яки путки пушат, готино е.
    Еми ... добре де .. Аз не пуша Хмм просто ми е отблъскваща миризмата на цигарения дим

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

ami zavisi ot jenata za tova glasuvah az.no ne mislq 4e e otblaskva6to po skoro piqna jena koeto se tarkalq e otblaskva6to.kefa se na nekva qka pi4ka kato pie bira.az sa6to piq bira nz dali izglejdam sexy ili otblaskva6to no mi e kef d apiq bira
    сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#

Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!

Фен
    Град
    {In YoUr HeArT}
    Цитирай Първоначално написано от B@By_Sp0Rt
    ami zavisi ot jenata za tova glasuvah az.no ne mislq 4e e otblaskva6to po skoro piqna jena koeto se tarkalq e otblaskva6to.kefa se na nekva qka pi4ka kato pie bira.az sa6to piq bira nz dali izglejdam sexy ili otblaskva6to no mi e kef d apiq bira
    mdam i az taka mislq prava si
    {{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}

Am poprincip pri jenite pieneto na kakuvto i da e alkohol tqrbav da e samo na povodi.A za tva da li e otbluskva6to...Ako jenata ili momi4eto e hubavo e napravo grozno da sedne i da nadigne butilkata, a ako momi4eto e grozno to vuob6te horata nqma da oburnat vnim.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Голям фен
    Град
    Ловеч, Бедрок, А Плейс Колд Холм

Re: Sexy li e...?

Цитирай Първоначално написано от honey_91
    Tova e ob6to vzeto vupros kum mom4etata ma i momi4etata moje da si kajat mnenieto Spored Vas Sexy li e edna jena da pie bira (ot 6i6eto napravo ili ot 4a6a niama zna4enie)?
    Секси?!
    Зависи много и от ситуацията ако си излязла с приятели...гадже и те си поръчат ти може също да пиеш 1 бира редом с тях,но ако те пият "сокче" пък ти да се напраиш на гъзарка си поръчаш бира ще изглеждаш смешно и уверявам те няма да те сметнат за секси.НА мен лично ми е смешно като видя такива момичета,накойто гаджето им е на още 1-вата бира тя 4-та си поръчва и после едвам едвам я замъкват до вкъщи- смешно и жалко е!Но зависи много и къде си,ако си в няква кръчмица нормално ще е,но в някво кафе или бар да пиеш бира...

Мега фен
    Боже, колко си зле! Какво значение има какво пият другите? В темата не става въпрос за напиване, дечица! Или вие когато пиете, винаги се напивате?

Супер фен Аватара на maldini
    Град
    2 метра под земята
    Според мен е отблъскващо.
    Жените са нежни създания,докато бирата харектизира нещо по-мъжествено и по-бунтарско,някак си не ми се връзва жените да пият бира и да са секси с това,твърде брутално ще е.

Мега фен
    Я някой да ми каже разликата между носенето на панталон и пиенето на бира. И двете са мъжествени, но кой, освен мен, ходи само с поли? Май аз съм единствената жена тук.

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Не пия бира най много да глатна 3/4 галтока от на тате бирата ианче не пия все пак не мисля че е отбласкващо но и че е sexy , а и си зависи от жената ква е!
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

Голям фен
    Според мен е отблъскващо..особено като след това момичето мирише на бира..
    Отблъскващо е и когато видиш момиче да пуши..или да е пияно

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    Otbluskva6to e . spored men e mnogo grozno jena da pie puk kamoli da e piqna !!
    Iskam da ti kaza ne6to vajno !!

Zna4i...
    I taka ! Uuuu.,,a,a,a !...O.. da !
    Dobre!Super !Da kaja , 4e iskam da kaja ... vsu6tnost kakvo trqbvashe da kaja ?
    Mamaka mu !O'K !
    Da kaja prosto :
    OBI4AM TE !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Боже, колко си зле! Какво значение има какво пият другите? В темата не става въпрос за напиване, дечица! Или вие когато пиете, винаги се напивате?
    Винаги се напивам ^ ^ ..

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Чесно казано като си лоча бирата изообщо не ме бърка дали ме мислят за секси. Нз според мен е нормално. Пък и какво лошо има да си надигна голямата халбичка и да си льокам като мъж? Нз приятелят ми никога не го е намирал за отблъскващо. Но и не виждам нищо сексапилно в това.
    Секси би било ако той си държи шишето там дето му е оная работа и аз съм клекнала пред него и пия от шишето в позиция все едно му правя френска. Това например е секси. Поне на него му харесва.
    HardC0re and BDSM forever

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    spored men e otbluskva6to

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    ами...не не е секси(както и да си пушач също)

Guest
    I 6to pita6.6toto sigorno na teb ti se pie ama poneje za nqkoi tova e otblaskva6to i ti ne pie6.

Град
    B pAя
    ne vijdam nishto otblyskvashto v tova jena da pie bira, az samata julq biri i hich ne me byrka dali nqkoi hora smqtat tova za greshno
    Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Mи..не пия много,но понякога..

Malko_kote
    Супер фен

Местожителство: София

Пуснато на: Чет Авг 17, 2006 11:54 am Заглавие:
    Am poprincip pri jenite pieneto na kakuvto i da e alkohol tqrbav da e samo na povodi.
    Защо трябва да пие само ако има повод?!? Това ми се вижда глупаво... Естествено, че не трябва да се прекалява...няма да ставаме алкохолици. Ама... трябва да чакам рождения си ден, за да пия какъвто и да е алкохол, така ли...?
    Обичай ме!
    Обичай ме както аз обичам теб.
    Целувай ме както само ти можеш.
    Докосвай ме както цветчето докосва водата.
    Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
    Така ме стопли и ти!
    Само това искам...

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    abee who cares dali e sexy? mnou tup vupros, kato i se pie na jenata da pie, puk koito 6e q xaresa 6e si q xaresva i pie6ta bira, kvo tolkova, po-dobre bira da pie, otkolkoto da se naliva s manteta ot roda na vodka "SPIRT" i posle da izglejda sme6na lazeiki na 4 kraka
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от BroKeN^DreAmZ`f
    Бира и Жена....бе не е най-добрата комбинация, особено ако я пие директно от бутилката Виж, ако пие нкъв коктейл примерно изглежда мноо по-секси.....ама въобще жената, да пие алкохол в големи количества е супер смешно, грозно и отблъскващо...поне според мен Е нека си пийва по-малко де, но да не преклява...а и с бирата тцък не е никак секси
    Съгласна съм с теб

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си