- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Sexy li e...?
taka e suglasna sumПървоначално написано от GlezotiA
Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!
Е къде е пънка без бира?![]()
![]()
аз какво като съм момиче не трябва да пия бира,когато всичките ми приятели пънкари излизат специално за да пият бири![]()
Ако пиеш Шуменско 2л определено не е "секси" ако може да говорим за "секси" изобщо в пиенето на бира. Момиче може спокойно да си пие бира, но на момиче приляга да пие само бира от бутилка 0.33 и задължително от чаша.
Хм мисля че е отблескващо!
хаха съгласна съм с RAWRRR![]()
Ми аз съм си моми4е и когато ми се пие бирка си пия...изобщо не ме е грижа че някой си там не ме намирал за секси...за мен тва си е напълно нормално нещо
spored men e otbluskva6to
дидооооо,пияница такава ,... как може да пуснеш такава тема![]()
Не мисля,че е отблъскващо.По тази логика и жена,която пие вино трябва да е отблъскващо.
По принцип няма нищо лошо в това тя да пие бира-ако й се пие-нека пие! А конкретно за въпроса - всичко зависи от жената и начина, по който пие бирата. Мога да си представя например как една готина кукла седи да речем на някой висок бар... изпъчила дупе назад,седейки на стола..гледа предизвикателно и надига леееко шишето... след това отпива с готините си начервисани устни и изведнъж деколтето й се намокря от бирата уж че е надигнала шишето малко повече без да иска, а всъщност е имала друго за цел...
И така!Ето тогава например мога да сметна че една жена пие бирата си по "секси" начин!
![]()
![]()
![]()
ми за някои може да е секси!на мен не ми прави впечатление!не намирам нищо секси или гадно в това жена да пие бира!
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
Не ми харесва бирата. По-секси е пиенето на вода.
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Според мен е много грозно жена да пие бираМного грозна гледка
![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
ne vijdam koe mu e groznoto
ako tva e otblaskva6to togava maje koito piqt vino kakvo e?![]()
v momenta v koito nadigna butilkata izkliu4vam i nikoi i ni6to dr ne me interesuvat![]()
изключително малоумен въпрос...то все едно да питаш секси ли е жена да яде риба или пък да си маже филийката с маргарин...
зле.....![]()
spored men e sexy...kvo ima tolkoz![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
oфф ми много ясно че зависи от жената!!!било отблъскващо пфф[/b]
Внимавай кого МРАЗИШ.
Може да е някой когото ОБИЧАШ!!!
Определено зависи от жената! Я само си представете някое готино маце (няма да описвам външен вид, защото всеки си има различна представа за "готино") да пие бира и сега си представете една "лелка" 90 кг., с избеляла тениска и изпотени петна под мишниците, наникаде изрусена (т.е. жълто-рижава) и с 4 см. израснали небоядисани корени да нагъва и тя. Определено втория вариант няма да е секси, а за първия според мен е сладко, но всеки с разбиранията си![]()
![]()
Първоначално написано от Пепи Пекторалиса
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Зависи КАК я пие![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
За мен е отблъскващо.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."