- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Sexy li e...?
Приятеля ми мисли че е секси когато жена пие бира от бутилка...![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
съгласна съмПървоначално написано от KaRameL_f
![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
И аз подкрепям мнениетоПървоначално написано от Iria
![]()
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от Sn1p3r_BaBy
![]()
Pure white
хмм преди пиех супер мно бира , смисъл кефише ме такова ся вобще и бира не пия , но за сметка на тва пуша супер мно ,както и да е тва не е важно
по темата , мисля че няма нищо грозно в това жена да пие бира ....ся разлика може да се намери в това дали е от шишето или не .... при мен е се тая аз от пипето си я пия .... не ме ибе кой кво си мисли
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Хахах, а секси ли е да пие вода? Чай? Газирано?
Зависи от жената естествено!
aбе всички вие,които отговорихте,че е отблъскващо,не пиете ли бира?![]()
да, мъжете харесват жени, които пият бира от бутилката
SMILE FOR ME NOW
мн тъпа тема......................................ед ва ли някой нормален човек ще се замисли за подобно нещо еле пък да пусне цяла тема в толкова посещаван форум
Ай стига бе!![]()
Честно казано досега не се бях замисляла дали съм секси.Но не ми и пука много![]()
А и доколкото знам мъжете се кефят на жени,които пият от шишето.Някой беше казал,че пънка не е никъв пънк без бира.Бих казала същото,но за рока.
ako i se pie da pie be, kwo tolkowa??
az mislq 4e ako edna jena e seksi ko 6te i kartofi na selo da kopae pak 6te e seksi...puk i tva e vupros malko na subektivno mnenie na nqkoi moje da mu se truva seksi jena da pie bira ot butilka na drug moje da mu harsva
When life gives you a hundred reasons to cry..Show life that you have a thousand reasons to smile =)
ми нищо лошо няма жена да пие бира или какъвто и да е алкохол но ако се напие тогава е грозна работа
To be lost before you're found, don't mean you're losing.
нормално е...кво толкоз-1 бира..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
аз лично мисля че е малко отблъскващо ама чесно казано никой не гледа какво пиеш ... то за това са казали каменица мъжете знаят защо ако беше и женска напитка щаха да казват хората знаят защо ама уви не е ... не че аз пия бира ... мразя ама за това има женско питие ... бейлиссс![]()
![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
aa ne e hi4 sexy ot butilkata daje e grozno no kvo lo6o da pie6 bira(pone 1)az alkohol mn rqdko piq no ne vijdam ni6to lo6o![]()