.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Ot4aqna sam
    Guest

Проблем с вируси

lele hora prosto ne mojete da si predstavite kolko mi e spe6no! komputyryt mi se precaka ot vsqkyde.Vlqzah v edin sait i se nabykah sas 532985665 spyware virusa ili tam kakto se kazvat i sega nz ko da praq teq gadinki mi praqt nomera iz celiq komp.Molqvi se tezi ot vas deto sa po opitni da mi razqsnqt ko da praq.Opitah da namerq takava programa deto da gi maha ama te vsi4kite se pla6tat i nz ko da praq.Pls mn 6te sam vi blagodarna ako mi help

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Определено някой трябва да ти преинсталира компа... май само това ще помогне

Повече от фен
    HeDa
    Определено някой трябва да ти преинсталира компа... май само това ще помогне
    =D>

Голям фен
    Град
    Бургас
    Много се забавлявам на подобни изказвания...блахахаха...Сла гай нод32 или Касперски...после Ewido...или какъвто си решиш друг анти спайуеър...Инсталваш, упдейтваш дефинициите и пускаш скан под сейф мод

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Фен
    Град
    Ей там :D
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Много се забавлявам на подобни изказвания...блахахаха...Сла гай нод32 или Касперски...после Ewido...или какъвто си решиш друг анти спайуеър...Инсталваш, упдейтваш дефинициите и пускаш скан под сейф мод
    Или пък викаш някой да ти преинсталира Windows-а
    ШАРЕНИЯ ^^

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от LostDemon`
    Цитирай Първоначално написано от Axxxel
    Или пък викаш някой да ти преинсталира Windows-а
    Което си е тъпо...поне за елементарните възникнали проблеми...как ми харесва това...Забие ти някаква програма...еми преинстал...еди кой си филм не тръгвал с каквито и кодеци да слагаш...еми преинстал...блахахаха...смеш но ми е

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    Ad-Aware e programata za teq raboti ili puk preinstalira widowsa
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си