.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Думата
    Guest

За кървенето

С приятелката вече втори път правим секс КАТО И ДВАМАТА ПРЕДИ БЯХМЕ ДЕВСТВЕНИ. Интересното е че и втория път имала и болка и кръв та искам да ви попитам нормално ли е това? Или тря режа?

Guest
    Тъп си ве!

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    NAPULNO NORMALNO E,DEVSTVENATA CIPA MOJE DA NE SE RAZKUSA O6TE OT PURVIQ PUT,A BOLKA IMA DORI PRI 3-4 PUT,6TOTO O6TE ORGANIZMA NE E SVIKNAL,SPOKO,VSI4KO E OK I DA POLZVATE PREZERVATIVI,EI!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    нормално е.Аз правя секс 5 месеца и все още ме боли,а понякога кървя.Първата година от половия живот на момичето е нормално!

Напълно нормално е. Не винаги при първия път ципата може да се разкъса напълно. Ето защо понякога се получава кървене. А и колкото и време да го праите ципата няма да се разкъса напълно, това става едва след раждането.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

абе обясни ми как и двамата сте девствени, или след като тия отвори отпред тя те отвори отзад с вибратора си? И в крайна сметка не разбрах и двамата ли кървяхте?

normalno e!:}spoko!:}
    НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си