.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: dove?!

Hybrid View

ALiZee
    Guest

dove?!

polzvala sam vsqkakvi marki produkti v borbata sre6tu poteneto...roll-on-4etata sa mn te4ni i se pobarkvam ot 4uvstvoto na mokrota,stick gel-ovete sa sa6to leko mokri4ki a i teq na lady speed barje im izfirqsva mirizmata..stick-4etata pak ostavqt beli petna i stavat na bob4eta pod mi6nicite...ta vaprosat mi e nqkoi polzval li e produkti na dove v tova otno6enie..dali ot 1/4 hidratantniq krem ili ne6to dr no mi kazaha 4e ne se polu4avat tezi nepriqtni efekti kakto pri dr stick-4eta!sega sa pusnali i krem dezodorant4eta napodobqva6ti seriqta on duty na avon!polzval li e nqkoi!!!haide hora,pomagaite iskam da se 4ustvam suhi4ka,da nqma beli gadni petna i razni beli trohi!!!!i da miri6a na ne6to po svqsno...

Голям фен
    е как искаш да миришеш на хубаво ако си вземаш душ 1-2 пъти в седмицата.... но незнам.Аз лично се къпя всеки ден или през ден и ползвам едно ролково на Малиция (Malizia) и съм мнооого доволна изобщо не мириша на гадно даже когато съм изпотена ...пък за Дав незнам не съм ползвала техни прфюми или стикчета но ползвам техен лосин за тяло и душ гел и досега от тях съм останала най-доволна
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

ALiZee
    Guest
    malkio neumestni sa ti parvite izre4eniica...v taq jega i ludnica si se kapq vseki den , ta ponqkoga i po 2 pati..rabotata e kato si se iz4ipka6i kato se macne6 da si miri6e bee, a ne da mu minava mirizmata sled 2 4asa

Голям фен
    оки извинявай...емиииииии казах ти от кое съм доволна
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    na avon imam edno,miri6e ujasno i ne vur6i nikakva rabota(roll-on 4e).mn sum dovolna ot dezedoranta na Nivea tozi noviq s perlite,samo 4e ostavat malko petna,no ina4e uhae strahotno. na Dove sum dovolna-imala sum 2 stik4eta-1tumnosinio i 1no zlatisto.tova sinioto e po-gotino,to mislq 4e si e klasi4eskoto i mislq,4e efekta be6e dobur.ako ima6 pove4e pari si vzemi na Vichy
    tova e ako imash vuprosi pitai
    moq nevinnost i greh.....

ALiZee
    Guest
    kato kazva6 ima6e efekt ima6 vpredvid ne ostavq petna , namalqva izpotqvaneto , ima dalgotraina mirizma ili ne stava na top4enca na podmi6nicite...

Мега фен
    ДЕЗОДОРАНТ, КОЙТО НАМАЛЯВА ИЗПОТЯВАНЕТО, Е ВРЕДЕН! Пот трябва да има! Дезодорантите /ролоните, стиковете/ просто карат потта да мирише на нещо хубаво. Аз съм доволна от деозодорантът на Дева - някакъв розовичък е.

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ALiZee
    kato kazva6 ima6e efekt ima6 vpredvid ne ostavq petna , namalqva izpotqvaneto , ima dalgotraina mirizma ili ne stava na top4enca na podmi6nicite...
    tezi na Dove miri6at priqtno(siniq osobeno) ne ostavqt petna i se izpotqva6 po-malko s tqh.
    moq nevinnost i greh.....

Супер фен
    Ако ти е генетично заложено да се потиш много,едва ли има продукт,който да го предотврати Аз в момента имам Lady speed stick (този лилаво-розовия) и съм доволна А също така и дезодорант на Дева...един синичък,мн приятно мирише,ползвала съм и червения (пак на Дева),който мирише на нещо като череши и мн ми хареса....Малиция също имат хубави аромати,но пък сякаш по-бързо се отмирисват Абе нз...аз от нас без дезодорант или някакъв стик не излизам,особено в тея жеги.....
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Голям фен Аватара на moonbeam
    Град
    Dreamland
    az polzvam Dove ot dosta vreme i sam stra6no dovolna,prosto zabravq6 za nepriqtnata mirizma i ne se poti6 4ak tolkova mn,polzvala sam kakvi li ne marki,no za sega mislq da prodaljavam s Dove

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си