.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Пипчо
    Guest

Какви са последствията след ......

Какви са последствията срещу отправяне на обида към някой. В смисъл един приятел обиди един човек и човекът се закани че ще подаде жалба за обида, та какви глоби може да последват?

Guest
    xaxaxa pip4o neka poznaq tozi "1 4ovek" si ti nali :}

Пипчо
    Guest
    Не не съм Аз!! Просто питам!

Фен
    Град
    blagoevgrad
    wow tuka e slojno mai mai ..
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Ами не е чак толкова сложно. Може да подаде жалба. Ще се води дело, не мърда годинка, годинка и половина в съда. Ако има свидетели на обидата гледайте да ги елеминирате Ако не можете викнете някой познат да каже, че е бил там и не е чул обида. Ако не Ви провърви може да го осъдят 500-1000 лева глоба + разноските по делото.

Поука: "Нареждайте само когато сте сами с човека"

Фен
    Град
    Lost In The Arms of Destiny
    Цитирай Първоначално написано от Novkov
    Ами не е чак толкова сложно. Може да подаде жалба. Ще се води дело, не мърда годинка, годинка и половина в съда. Ако има свидетели на обидата гледайте да ги елеминирате Ако не можете викнете някой познат да каже, че е бил там и не е чул обида. Ако не Ви провърви може да го осъдят 500-1000 лева глоба + разноските по делото.

Поука: "Нареждайте само когато сте сами с човека"
    WooooooooooW........... baq pari deeba

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Aham am ne razbrah za kva obida stava duma ..6toto gledam dosta pari4ki sa nabutani ...taka 4e e ne6to seriozno mai mai
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    toq deto shte otpravq jalba za obidata e qko tup i qvno ima super mnogo pari...plus tva az ne vqrvam che shte go napravi zashtoto edva li na nqkoi chovek she mu se zanimava tolko mnogo vreme po dela i gluposti...nai-mnogo nqkoq parichna globa..

Последствия?

Моята дума срещу твоята. Демек никакви. Освен ако няма свидетел.
    Не съм се провалил. Просто открих 10000 начина, които няма да станат.

Кога съм ви обидил бе тъпаци?

ми най-много чичо полицай да предупреди този единия човек... ако обидил яко малко потупане да има... после на чичкото се дава там подаръци.. и готово. най-вероятно това да става..

Фен
    Град
    blagoevgrad
    XaxA kvi jalbi za obidi be ...boiiii boiiiii samo xaxA da vidim posle kvi obidi 6te ima

Супер фен
    И свидетели да има се толкоз. Нищо няма да му се случи.

globa?za obida? gluposti i to 500-1000 lv... dada ...

Повече от фен
    Po-dobre se oburni kum niakoi advokat ili niakoi koito moje da ti kaje sus sigurnost.Edva li v sait za tineijuri 6te moje niakoi da ti kaje s to4nost.

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]globa?za obida? gluposti i to 500-1000 lv... dada ...
    Да не кажете, че Ви лъжа нещо... пак съм дал най-малката сума

Чл. 146. (1) Който каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на другиго в негово присъствие, се наказва за обида с глоба от хиляда до три хиляди лева. В този случай съдът може да наложи и наказание обществено порицание.
    (2) Ако обиденият е отвърнал веднага с обида, съдът може да освободи и двамата от наказание.

Ако няма свидетели, както казах в предния си пост, няма от какво да се притеснява.

Никой няма да се занимава с някое разсърдено мамино детенце. Един на друг са си говорили глупости. По-сериозно е когато го направиш публично (с помоща на медиите) ама и тогава се забатачват нещата.

абе то да му счупя раката ще ми излезе по евтинко..

Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]globa?za obida? gluposti i to 500-1000 lv... dada ...
    Като нищо. Стоя нови закони... Хората ще се занимават с обиди, а ане убийства и т.н.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си