- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичам я и тя мен .. дали ще ме забрави?
тя отива на лагер за 10 дена а когато тя се връша аз отивам на море за 7 дена щте ме забрави ли ??мн е кофти кажете според вас.. ходим от три месеца ..
ne nqma da te zabravi badi siguren...
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
Хората не могат да забравят някой с години ти се притесняваш за 10 дни![]()
Не си уточнил от колко време сте заедно, какви са ви отношенията(дали често се карате или пък сте много щастливи заедно), обичаш ли я и какви са чувства и към теб. Ако сте заедно от доста време не ми се вярва да те забрави така лесно. Ако се обичате и сте щастливи заедно е просто немислимо. Вярно много ще си липсвате, но след това срещата ще е още по-сладка.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
6to taka? nqkoi hora i po-byrzo zabravqt...ti bi trqbvalo da si dobre zapoznataПървоначално написано от priti_kiti
ina4e pi4aga spoko...ako naistina te obi4a nqma da te zabravi...6toto nqkoi samo go kazvat pyk ne go mislqt ili im hrumva da zabravqt vsi4ki v nqkakyv moment samo za ideqta...za6toto taka sa si re6ili...no tova sa hora koito sa daleeee4 ot liubovta i obi4ta...
tova gornoto bqh az ama zabravih da se logna....ne pi6a mnogo i sym otviknal![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Когато има любов, няма забравяне.
съгласна! защо никога не давате подробности?! всеки човек щом прочете това, което ти си написал, ще каже "ми, не. тя няма да те забрави" но това не е обективно мнение, защото никой не знае какви по-конкретно са ви взаимоотношенията и доколко е стабилна връзката виПървоначално написано от Aleandra
![]()
ako ima 4uvstva kum teb edva li 6te te zabravi prosto ei taka.
moq nevinnost i greh.....
hah kak 6te te zabravi?!gluposti..daje sled tova 6te vi e o6te po-hubavo zaednone se pritesnqvai,osven ako nqmate nqkakvi problemi v momenta..
get off.
Разбира се че няма да те забрави!!Това са щуротии...колко са 2 седмици...няма щом ходите от 3 месеца
Nqma da te zabravi badi spokoen
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Как ще те забрави това са няколко дена само
Ако беше на моето място тогава щеше да имаш причина за притеснение
За 2 месеца сме "разделени" с моята приятелка и не се притеснявам толкова
Няма страшно![]()
I Wish I Could Vomit Blood On You... ...People
правилно!Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
f@nt@zi@
Ами аз доста се притеснявам защото много я обичамкарали сме се само веднъж иначе всичко е идеално и тя казва че много ме обича ама не знам
затова пуснах тема тук за да видя вашите мнения дано да сте прави !
![]()
S biv6eto mi gadje s koeto hodihme 11 meseca,be6e sa6toto i si zadadoh sa6tiq vupros..Nie hodihme po-malko ot mesec,a toj otiva6e na more za 10 dni,sled tova azna lager za 10 sni i posle toj na selo pa 1 sedmica,kato se saberat okolo mesec bez da se vijdame,az sa6to mislih 4e vsi4ko 6te svur6i,no kato se vidqhme i dvata osaznahme kakvo sme edin za drug![]()
![]()
I daje vruzkata ni stana dosta serioszna,taka 4e ne mu misli
![]()
Казваш,че се обичате... как тогава ще те забрави просто от нищото?
Ти за тоя период ще я забравиш ли?Съмнявам се.Не се безпокой!Няма да се забравите и даже когато се видите след всичките тея почивки и т.н.т. ще ви е по-хубаво от всякога да сте заедно .![]()
Пък и ти ще и се обаждаш по GSM-а,ще и пращаш SMS-и докато сте разделени от растоянието
Спокойно,всичко ще е наред![]()
Който не ме харесва ,няма вкус!!!
amii nqma nachin da te zabravite...vse pak ste gadje..a i oshte po-malko ako se obichate...ne se pritesnqvai![]()
ako te obi4a naistina ne samo,4e nqma da te zabravi,ami 6te trupne pred momenta v koito 6te te vidi otnovo,dori i tva da ne e sled 10 dni,a sled 10 meseca primerno![]()
oo i nie bqhme taka az na more za 10 dni,vednaga sled tva toi na more za 2 sedmici i napravo be6e ujasno,no v nikakuv slu4ai ne se zabravihme,naprativ umirahme edin za drug!ama ne e priqtno hi4 daje!
super gadno e da ste razdeleni!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!