Zna4i iskam da vi razkaja moqta istoriq i se nadqvam 4e 6te imate t1rpenieto da q pro4etete zna4i kogato bqh na 10 maika mi zamina za G1rciq/sega s1m na 15/za edna g.noprez tova vreme ba6ta mi si nameri lubovnica i kogato bqh ve4e na 11 /maika mi vse o6te be6e v G1rciq/roditelite mi se razvedoha taka do tuk dobre ne e bolka za umirane no sled kato maika mi se v1rna ot G1rciq/ve4e bqh na 12/ vsi4ko se ob1rka zna4i tq nqma sobstven apartament za6toto vinagi e jivqla v apartamenta na ba6ta mi i maika mu/baba mi/ a poneje baba mi ne haresva6e priqrelkata na tati toi jivee6e pri neq a az pri baba mi/az ne jiveeh pri tati za6toto bqh sviknala v moq dom moqta staq i t.n./ta zna4i i maika mi doide da jivee pri nas samo za6toto baba mi si misle6e 4e prqtelkata na tati revnuva no sled kato se obedi 4e tazi taktika s revnosta ne pomogna baba mi q izgoni i maika mi nqma6e k1de da jivee i be6e bezrabotna i .. o boje nz kak da go kaja ami tq vsqka ve4er be6e v razli4no leglo za da ima podslon za ve4erta dokato nakraq ne se ostanovi da jivee pri edin koito e mn dob1r no pie mn i sega e bremenna ot nego v 5tiq mesec a te nqmat dostat14no sredstva za da se grijat za nego a na vs14koto otgore mai maika mi iska da go dava za osinovqvane no predstavete si tova ne e nai golemiq mi problem otkakto sv1r6ihme u4ili6te ba6ta mi postoqnno me pritiska da hodq da jiveq pri nego a az nz dali iskam prosto naistina ne znam za6toto mn s1m priv1rzana k1m moq dom i ne moga da si predstavq 4e nikoga pove4e nqma da jiveq tuk a i ne moga da ostavq vse pak baba mi sama a ba6ta mi ne priema ne za otgovor i kaza da si pomislq mn dobre i do pet1k da s1m re6ila a az naistina nz