.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    m1isha
    Guest

Kak da nadebeleq???

Kak da nadebeleq???

Голям фен
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

от бирената мая се надебелява продават я по аптеките и по дрогериите а също и от бозата

Guest
    qj pove4ko hrani s mnogo kalori-slaki ne6ta,4ipsove.hrani se ve4er kusno,taka hranata ne se razgrajda izcqlo i se trupat pove4e maznini.

да ама от тези сладки неша и особено от щоколада както и от чипса излизат мн пъпки и трябва да се внимава с тях

Рибено масло, картофи. Абе тъпчи от всичко Мед знам, че е хубу.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

i az sam slaba no sega ve4e ne de naplanqh pove4e i sam extra.ami az pih mn vitamini,ribeno maslo,sa6to t1ka i si praveh med sas orehi mn se palnee ot tova i mn kiselo mlqko qdoh,oba4e az treniram sa6to t1ka za naplanqvane imam t1kava programa.nz savetvam te d aprobva6 ribenoto maslo palnee se ot nego naistena.za birenata maq nz az ne sam vzimala za6toto vseki mi kazva 4e izlizat mn papki a na mene mi e super iz4isteno liceto i neiskah da se naplana s papki.uspex
    сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#

Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!

Супер фен
    Бирената мая прочиства целия организъм и тва с пъпките е глупост
    2т. системно

Guest
    даже от бирената мая се махат пъпките

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Amayo
    Бирената мая прочиства целия организъм и тва с пъпките е глупост
    mi nz na mene sa mi kazvali mn hora 4e ot tova izlizat no naisten ne sam sigurna za6toto ne sam probvala.eto ti kazva6 obratnoto pak mi mooje i az da probvam za da vidq nqma da e zle da ka4a o6te nekoe kilce

Re: Kak da nadebeleq???

Цитирай Първоначално написано от m1isha
    Kak da nadebeleq???
    QJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Абе момиче, ти луда ли си? Някога ще търсиш времето в което си била слаба....иска да напълнява...такъв ти е организма просто! Изкачай...скоро по естествен път ще трупнеш някое и друго килце
    If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

PO-dobre ne se stremi da nadebelqva6, osobeno ako si v puberteta.
    Obi4ai samo kogato i teb te obi4at!!!
    Сабрина младата вещица

Голям фен
    ох-едни питат как да отслабнат други-как да напълнеят
    а аз съм напълно съгласна с мнението че няма смисал да се опитваш да надебелееш особено като си в пубертета,а иначе не е излишно да хапваш повечко де
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си