.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: lubov ili gordost

тц
    Guest

lubov ili gordost

da si preglutna gordostta v imeto na lubovta .. ili da si ostana s gordostta i da zagubq lubovta ? naraniha me dosta .. no mislq 4e moga da prostq .. ako si preglutna gordostta vaprosa e s gordost li da si ostana ili s lubov . saveti molq

Guest
    Гордостта е най-големия човешки порок. НАЙ-ГОЛЕМИЯ!

За съжаление, съм изключително гордо копеленце и макар да зная това, никога не отстъпвам на принципите си. И загубих любовта си затова. 4 години обич за едната пуста гордост. Най-интересното е, че ако отново съм поставен пред същия избор, няма да променя решението си. За добро или за лошо, това съм аз.

Решавай, всеки решава кое да постави на първо място.

Мега фен Аватара на iiirish
    гордостта няма да ти донесе нищо положително. тя нито ще ти даде любов, нито нежност, нито щастие. тя може само да те вдълбочи още повече в същноста и самолюбието ти. не гледай толкова повърхностно на нещата. надникни във времето и прецени с кое от двете чувства е по-добре да останеш

Vij az li4no ne moga da ti dam suvet,tova samo ti moje6 da re6i6 Moga samo da ti kaja kakvo bih napravila na tvoe mqsto...Bih se zamislila -da naranili sa me(dadeniq 4ovek),no ako smqtam 4e pak 6te me naranqt bih zarqzala taq lubov..Oba4e ako mn dobre go poznavam i sum sigurna 4e si e vzel urok i nqma da se povtori bih mu priostila,puk dano ne sburkam..Pomisli dobre i pi6i kakvo si re6ila Uspeh!

Guest
    Ами понякога наистина се налага да бъдем горди,за да не ни тъпчат.Нз каква точно е ситуацията(с какво са те наранили), но мисля че този е от пътите,когато трябвада преглътнеш гордостта.Любовта не е играчка и ако наистина я изпитваш не пропилявай шанса си.Категорично- ЛЮБОВТА!това е моят съвет.успех

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    АЗ лично в името на истинската любов забравям всякакви такива неща като гордост, честолюбие и т.н ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    vij rqdko nqkoi si vzima pouka ot reshkata...spored men ne e do gordost v tvoqta situaciq a do sila da prostish..

Голям фен
    Град
    Memphis
    kakvo to4no e stanalo zavisi ot mnogo neshta q kaji
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    АЗ лично в името на истинската любов забравям всякакви такива неща като гордост, честолюбие и т.н ...
    По принцип и аз.. но въпреки всичко си зависи от случая..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    Burgas
    ako ti e izneverila ....... sled opita koito az iam pove4e ne bih prostil iznevqra. 6toto 6te stane pak i pak i taka. a dori i da nE stane - nqma da pozvolq da me tup4at i 6te q nakaram da syjalqva za gre6kata si i za v byde6te s byde6tite si priqteli da se nau4i. predi izvestno vreme nqma6e da otgovorq taka, no s opita si promenih i mnenieto. taka 4e pi4 ako staa vypros za iznevqra - nikva pro6ka, tova si e moq syvet (i ne angajiram nikoi s nego - koit kvoto iska da prai) . ako e za ne6to drugo - togava moje6 da q preglytne6 gordostta....no pak zavisi dosta

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    ako ti e izneverila ....... sled opita koito az iam pove4e ne bih prostil iznevqra. 6toto 6te stane pak i pak i taka. a dori i da nE stane - nqma da pozvolq da me tup4at i 6te q nakaram da syjalqva za gre6kata si i za v byde6te s byde6tite si priqteli da se nau4i. predi izvestno vreme nqma6e da otgovorq taka, no s opita si promenih i mnenieto. taka 4e pi4 ako staa vypros za iznevqra - nikva pro6ka, tova si e moq syvet (i ne angajiram nikoi s nego - koit kvoto iska da prai) . ako e za ne6to drugo - togava moje6 da q preglytne6 gordostta....no pak zavisi dosta
    =D> =D>
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Ти решаваш какво да правиш, ако искаш да знаеш как биха постъпили някой други хора.. Аз лично бих преглътнала гордостта и бих простила в името на нещо си наречено ЛюбоФ!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен
    Град
    Burgas
    eh ma da de vsi4ki taka 6te kajete. vii jenite neka si izneverqvate pyk nii 6te pregly6tame li 6te pregly6tame of course !

Guest
    Ооо, за изневяра ли става въпрос? Никакви отстъпки, никакви компромиси, нищо. Само грубо рязане и това е. Ако го е сторила веднъж, ще го направи и друг път. Няма смисъл да се двоумиш.

Супер фен
    Град
    Burgas
    4akaite e hora ne se byrkaite - temata ne sym q pisal az, prosto kazvam 4e AKO e iznevqra bez pro6ka - abe gore v dylgiq si post nai dobre go obqsnih

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .

Re: lubov ili gordost

Цитирай Първоначално написано от тц
    da si preglutna gordostta v imeto na lubovta .. ili da si ostana s gordostta i da zagubq lubovta ? naraniha me dosta .. no mislq 4e moga da prostq .. ako si preglutna gordostta vaprosa e s gordost li da si ostana ili s lubov . saveti molq
    spored men po dobre liubov ot kolkoto gordost !
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ako niakoi me narani ne zaslujava lubovta mi!za tova bih izzbrala gordostta,ako me obi4a istinski nikoga niama da me narani!

Супер фен
    Виж сега ако става въпрос за изневяра ... според мен трябва да се забрави любовта.В тази ситуация тук не става въпрос за гордост.Но ако става въпрос за това ами за .. някаква обикновена кавга..не бива такова нещо да ти проваля шанса.Всички се карат и се сдобряват.Такъв е кръговратът на живота.Така че както вече казах:ако е нещо сериозно изчакай,ако не е - давай напред,преглътни си гордостта и кажи какво си избрала и какво е станало

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    гордостта няма да ти донесе нищо положително. тя нито ще ти даде любов, нито нежност, нито щастие. тя може само да те вдълбочи още повече в същноста и самолюбието ти. не гледай толкова повърхностно на нещата. надникни във времето и прецени с кое от двете чувства е по-добре да останеш

izcqlo podkrepqm anito.sl =D>

Slusha surceto si to vinagi e nai dobiq suvetnik

lubovta .
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

Супер фен Аватара на LP_girl_14
    В любовта малко или много трябва да се преглътне гордостта,защото една връзка се гради на компромиси...взаимни компромиси!Ако всеки гледа гордостта и честолюбието си и прави всичко на инат,няма да и ма синхрон,няма да има и продължителна връзка.Ако мислиш че си готов да й простиш-направи го,но бъди сигурен че грешката която е направила няма да се повтори,за да не стане накрая"аз се научих да прощавам,ти се научи да грешиш"

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Виж, зависи за какво става въпрос. Ако сте се поскарали за някоя простотия - не. Трябва да бъдеш над тези неща. В такъв случай аз бих избрала любовта. Но ако става въпрос за изневяра или пък да ме е ударил, или такива неща... Ще го навра в кучи гъз...
    HardC0re and BDSM forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си