- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- EVALA praq na momi4etata koito razbirat ot ... SEX
Пораснете!
Спермата няма гнусен вкус и да се духа изобщо не е трудно! Да не би да не можете да дишате? Или той да ви го ръга в сливиците?
ДАаа бе нямало да се измориш хои ти си върти езика толко време така да те вида дали няма да умалеешПървоначално написано от full-lips-
А и .... докато го лапасш маи по него няма нищо друго освен твоята слюнка ... говорим за лапане само неее да ти свършват в устата ( там вече си е личен избора,на някои не им допада) . Ама докато те лижат тебе вкусовете дето пускаш са повече ....
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
`ахахахахха сега като гълтам и правя свирки на приятеля ми когато му скимне - ме прави богиня?!?!? ахахахах ... о.к кажете какво да направя за да стана президент?!![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
да му счушиш к*ра с дупе .. .ахахахааПървоначално написано от Ice_Queen
емиии няма нищо ненормално в това което правиш само че тука повечето 16 годишни "сексуалки" с 6 тека в кариерата не схващат
Първоначално написано от worldclass
темата май е пусната от момче ,което казва че сме богини..хаха!а по-горните постове ме мързеше да ги чета !та явно и някой момчета малко много пресилват нещата!![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
e той ше е някой дето много му се е доебало и му е било мечта някоя да му лапне и гълта ... нищо извънредно не виждам в това аз ... ама за някой ставате богини ...
Аз съм имал такава партьорка и сега още си спомням с наслада. Евала естествено.
съгласен съм,съгласен съм![]()
Първоначално написано от full-lips-
Еми теб явно не са те лизали качествено. Как щелиже само клитора, това е супер ограничаващо според мен...А и който го е страх от мечки да не ходи в гората! Как така ще лиже само клитора за да не лапне някой и друг секрет...Звучи ми тъпо.
MI EVALA DA,MA ZAVISI MAINA,NA KURVITE DAI TOGAVA DA IM IZDIGNEM PAMETNIK PO TAZI LOGIKA,INA4E KOITO SI GO MOJE SI GO MOJE![]()
![]()
emi ne na nqk0i im hareswa tam na drugi ne indiwidualn0o.. kat ima m0mchet0 jelanie da si pyha ezika wytre i tfa e![]()
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
ne mislia 4e samo 6toto edno momi4e se prestra6ava da galta triabva da ia ka4im na piedestal i da ia obiavim za boginia....da,evala,ako go pravi tva ne6to,za da dostavi o6te po-goliamo udovolstvie na gadjeto si,no ne mojem da kajem 4e e sex boginia.....ako lapa pi6ki i galta,a v sa6toto vreme e palen rub v legloto,togava kakvo,mislite li 4e e dobra!?
![]()
of bojeiii...evala na magistralnata ciganka deto mi lapa i gylta....kolko smotyna tema!4oveko ti typ li si ili da?
Бате на тебе само магистрални циганки биха ти го направили тва щото гаджето ти не те обича истински.Първоначално написано от jajaajaja
![]()
2т. системно
t0 ne e d0 liub0w..,m0je pyk i m0mchet0 da nqma d0bra higiena znae li ch0wek xhah :P
Ква хигиена бе - да му е мръсна спермата?Първоначално написано от full-lips-
2т. системно
ne samiq chlen :P
Е тука говориме специално за гълтането - в задачата се приема че тя вече му е лапнала хуя така или иначе та по подразбиране се очаква да е чист.
2т. системно
ae znaish li g0 .. mrysen zarazen sqkyf m0je da e ahxhh :P
Еми подбирай си гаджетата![]()
2т. системно
e mn0g0 qsn0 az g0w0rq w sluchaq a ne za mene xhahxh![]()
Bravo bace i az mislq 4e trqqq da ima pove4ko takiva momi4eta no vse pak da si znat mqrkata =D>
pyrvo-momi4e sym i votro govorih primerno 6toto te i magistralkite praqt svirki i gyltata i na tqh li trqbvada im praime evalata?ne mislq.a az si obi4am gadjeto i sym mu pravila svirki i sym gyltala no tova kvo ob6to ima dali razbira6 ot seks ili ne??Първоначално написано от Amayo
Общо зето нищо, ма е добре да се знае и най вече практикува.Първоначално написано от jajajaaaja
2т. системно
Е с бившия ми приятел си беше направо гнусно да му прая свирки.Не знам що,просто ми беше супер гадно и спермата му беше гадна
Със сегашния няма проблем.Хуя му е напраооо сладък! Ням ням!
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......