.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: За ръцете

Opsiiiiiiiii
    Guest

За ръцете

Искам да отслабна в ръцете обаче нямам време за фитнес как мога с упражнения да си оправя ръцете, момиче съм ... какви трябва да са упражненията лицеви ли какво ?! И след колко седмици горе-долу ще има резултат

и аз искам но не съм мн сигурна дали лицевите упори и гиричките са подходящи защото може да станат ръцете по големи защото се натрупва мускулна маса

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Mims
    и аз искам но не съм мн сигурна дали лицевите упори и гиричките са подходящи защото може да станат ръцете по големи защото се натрупва мускулна маса

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    MI LICEVI OPORI,6TE TI POMOGNAT ZA RUCETE I OB6TO ZA CQLOTO TQLO,KOLKOTO MOJE6 TOLKOVA PRAVI,NO PO 4ESTO.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_kukla
    MI LICEVI OPORI,6TE TI POMOGNAT ZA RUCETE I OB6TO ZA CQLOTO TQLO,KOLKOTO MOJE6 TOLKOVA PRAVI,NO PO 4ESTO.
    някакво друго мнение ? мене малко ме е страх с лицеви да не стане наистина мускулна маса и да не напрая някакви мускули големи

ми може би някаква лека диета от рода на разделното хранене ама не е сигурно каде ще отслабнеш и малко упражнения за ръцете но не мн натоварващи

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    ae mn zavisi ot strukturata na 4ovek.az puk iskam da napalneq v racete,no napalneq li,vsi4ko m ise lepva po bedrata i dupeto.taka 4e ni6to ne moje da se napravi.nai-mn da gi postegne6 s leki uprajneniq,no nz to4no kakvi.

Едно, че ще е добре да ограничиш храната. Вземи си 2 гирички кат за начало по 3 килограма и почвай

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Една ниско въглехидратна диета + тичане ще даде голям резултат при всеки !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cro`Cop
    Една ниско въглехидратна диета + тичане ще даде голям резултат при всеки !
    еми не дава резултат обаче ... в ръцете точно няма затова попитах за упражнения

Опитали зада казваш че не дава?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cro`Cop
    Опитали зада казваш че не дава?
    ми да отслабнах със 6 кг ... обаче няма никаква промяна в ръцете ми в корема има .. в задните части също но не и ръцете

Мега фен
    Може би не си движиш ръцете, докато тичаш????

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от Mims

XAXAXAXAXAXAX

abe devoiko ti luda li si ???? znae6 li kolko mnogo faktori vliqt varhu natrupvaneto na muskulna masa? ?????
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си