.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: krai..

myni4koto
    Guest

krai..

zna4i hodq s gadjeto mi ot 7 meseca si4ko be6e ok no s vremeto 4uvstvata mi si zaminaha moje bi toi vseki den mi povtarq 4e me obi4a a az ne moga da mu otvurna sas su6toto iskam da sloja krai na vraskata ni no nz kak da mu kajq po nai-lekiq na4in i da si ostanem priqteli

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    ami zashto ne mu kajesh istinata...na men mi se sluchi neshto podobno prosto sqkash mi otrqza nqkoi chuvstvata s noj a i az hodeh 7 8 meseca s momcheto....vij obqsni mu che prosto chuvstvata ti sa sprqli....nz istinata e nai dobriq variant!

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    uu tva e ujasno... i az sam v takav moment ili biah -awe prosto se opitvam da si naloja 4e tva e kriza i 6te mine... ako pak vaob6te ne iska6 da si s tozi 4ovek mu kaji istinata i kaji 4e iska6 negovoto priqtelstvo i podkrepa!

Mislq 4e ne trqbav ad go lyjesh a da mu kajesh vs kakto si e i da mu obqsnish che isksh da ste samo friendove
    P.S.no vij mila az mislq che prosto ti e pisnalo ot nego i ednoobrazieto.vse pak dyrjish na nego.prosto vsichko s edylji na toav che ste zaedno to mnogo verem.no samo 1 sedmica bez nego i veche shte osyznaesh kakva goqlma greshka si napravila.POMISLI DOBRE!!!

Голям фен
    Град
    Memphis
    pazi boje ot takiva kato teb
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    тц кофти.. еми обясни му,че чувствата ти към него вече не са същите,но се надяваш да си останете близки приятели защото държиш на него..
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Супер фен
    Град
    Burgas
    ae vii jenite tolkoz li ne razbrahte be, tolkoz li ste...... ai da ne kaam. kolkoto i po lek na4in da mu go kaje6 kat kaje6 "ai da si ostanem priqteli" tva e NAI gruboto ne6to koeto moje6 da kaje6 na mom4e. ko si vaobrazqvate vie, tva 4e vie ste nqkvi bez4uvstveni zna4i li i 4e nie sme takiva ? kak da bydat priqteli - mom4eto do bolka vluben v neq, obi4a q - i tq izvednaj mu kazva "nqmam 4uvstvam kym teb ai da ostanem priqteli" - i kak 6e byde priqtel s takyv 4ovek ? NAU4ete se 4e "aide da si ostanem samo priqteli" e super grubo ne6to ot koeto boli o6te pove4e dori ot samoto kysane. koeto i da e mom4e, s malki izklu4eniq, 6te vi go kaje tva.

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Супер фен
    Ми кажи му КРАЙ и тва е.Кажи му, че вече не изпитваш нещо към него и не искаш да сте заедно повече!Но не вярвам обаче след това да си останете приятели
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    uu tva e ujasno... i az sam v takav moment ili biah -awe prosto se opitvam da si naloja 4e tva e kriza i 6te mine... ako pak vaob6te ne iska6 da si s tozi 4ovek mu kaji istinata i kaji 4e iska6 negovoto priqtelstvo i podkrepa!
    И аз бях така преди месец близо 2-3 седмици. Държах се мило... и му обяснявах, че не съм сигурна в чувствата си към него. Просто чаках да отмине. Един ден когато бяхме початили и той ми каза, че връзката ни най-вероятно е обречена толкова гадно ми стана... Тогава осъзнах, че не искам да е така, че още и още искам да съм си с него и че много си го обичам. В момента го обичам повече от всякога. Дано тоя пример ти помогне някак си В по-дългите връзки има и такива периоди, но озовеш ли се без човека с който си била до ся света ти се вижда черен и крив Айде Късмет.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Супер фен Аватара на sometimes_
    Недей да бързаш да слагаш край на всичко, защото това може да е само моментно чувство. Изчакай няколко дни, помисли добре, защото както казаха, това може да е само криза... Недей да прибързваш, за да не съжаляваш след това.Успех...
    I`m trying to make your dreams come true...

Guest
    ot koi grad si ????

myni4koro
    Guest
    emi ot rousse nz no predi se e slu4valo tova koeto kazvate 4e e kriza govorili sme si i toi mi e kazval 4e me obi4a i trudno 6te me ostavi da si zamina .. i kakvo kolkoto po-dylgo sme zaedno vse pove4e "krizi " li 6te imame ?

Цитирай Първоначално написано от Eleonora
    Ми кажи му КРАЙ и тва е.Кажи му, че вече не изпитваш нещо към него и не искаш да сте заедно повече!Но не вярвам обаче след това да си останете приятели
    i az sum na sushtoto mnenie za sujalenie e mn trudno da zapazish edno takova priqtelstvo

Nai-dobre mu kaji istinata nqma smisul da si s nego shtom nqmash chuvstva kum nego taka vse shte otlagash vse nqma da imash smelost da mu kajesh a vremeto teche toi vse-poveche i poveche shte se prevurzva kum teb.A i taka ti se muchish.taka che deistvai.

Absurd e da si ostanete priqteli o6t ev na4aloto...Nai-dobre 6te e da sedne6 i d amu go kaje6 v o4ita,za6toto sus sigurnost toi use6ta ne6to i mu e mn kofti...V na4aloto 6te mu e mn kofti,dori 6te ti govori ne6ta koito daa te naranqt,no sled vreme ako dostaty4no uji na teb 6te namei na4in da si ostanete priqteli,ako ne...zna4i ne trqbva da sajalqva6 za nego;

Повече от фен
    Град
    Луната
    WindWaker подкрепям те наистина това е едно от най-гадните неща които може да ти каже момиче когато късате.Много рядко се случва да останат приятели двама души които са били гаджета.А дори и да останат приятели това може да се окаже мъчение за един от двамата.По добре е да нямат нищо общо след като скъсат.
    "Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
    чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си