- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Vijdali li ste..
zdr iskam da vi pitam vijdali li ste roditelite si da pravqt sex za6toto 30 % ot mladoto pokolenie (16-1god sa i na men mi e interesno ako ste kakvo si mislite
Наште са разделени,а като по-малка не съм ги виждала.
da vizdal sam gi
и моите динозаври са разделени... ама като бях малка, веднъж май ги видях. не точно, че ги видях, ама ги чух.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
и аз такаПървоначално написано от Иста
За щастие не съм.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Просто ти си мислиш,че не правят. :PПървоначално написано от naia
samo sum gi 4uvala,no ne sum gi vijdala i to be6e mn otdavna![]()
moq nevinnost i greh.....
Не сам и няма да ги видя щот не правят секс![]()
Ако не правят, толкова по-зле за теб, защото това значи, че бракът им е приключил.
Нашите не съм ги виждала.
Mi.....i na6te sa razdeleni ama ba6ta mi i priqtelkata mu....sum gi 4uvala....be6e gadno![]()
![]()
te nali leglata sum im edno do drugo i az si govorq kkum ednototo bez da znam,4e te i dvamata sa na drugto i se zaslushah i 4uh pushkane i to kfo na sutrinta vidqh prezervativ na masatabeshe golqmo shou
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
ufff slava bogu-ne!
hit me clown!
Като по-малка съм ги виждала и бях потресена, че нашите правят секс. Сега ги чувам от време на време, вярно притесняват ме нощем, но се радвам за тях.Нека да им е хубаво на хората.
E kvo ve nqma lo6o durtite da pravqt sex..... Az li4no sum vijdal ba6ta mi da e*e edna mlada gospojica (6toto sa razdeleni s maika mi) To trqbva da se radvame z na6te kato pravqt sex.... Ebasi na4i ne sa odurteli
Izqj za da ne bude6 izqden izprevari za da ne bude6 izprevaren taka e v pri horata i pri jivotnite razlika nqma
ae vii pak prostotii po4nahte.......vijdali li ste va6ite da praqt seks. 1-vo kakvo zna4enie ima tva i 2-ro 6to da ne praqt be ? po pytq po koito vii vyrvite sega, te otdavna sa go minali. da si praqt seks horata, nali sa hora i te. vse pak po temata - na6te ne sym gi vijdal po prostata pri4ina 4e nqmam spomen ot vremeto kogato sa bili zaedno. razdeleni sa ot 15-16 godini a predi tva na 4-5 godini edva li daje sym znael kakvo e seks tyi 4e i da sym 4ul sym si mislel sigurno 4e se bori4kat ne6to xaxaxaxa
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
mm az sym gi chuwala, ne sym gi wijdala n0 znam che red0wn0 si prawqt sex i t0wa e napyln0 n0rmaln0 inache pr0st0 braka im shte se srine ... :P
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
ne sym gi vijdala dokato pravqt sex(za 6tastie) ama mnoo 4esti4ko mi se slu4va da namiram opakovki ot prezervativi,ma to tva si e normalno de-da si sa radvat horata
![]()
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
Ми, моите хора са се разделили когато съм бил на 6-7 и не съм 4увал, нито виждал.
Ми не ама съм намирал презервативи из къщата и е много неприятно.
Don't hate the player , hate the GAME!
Не, нямам и желание![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
и аз тъйПървоначално написано от Aleandra
![]()
4uh gi i dobre 4e ne gi vidqh