- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- 50 cent kopira Mi6o 6aMaRa?
50 cent e 6ibano proteje na mi6o 6aMaRa ..... samo kopira mrusnoto KoPeLE!
Чак сега ли го разбра.Фифтито копира Фамара, А Фамара копира мен.
![]()
11 tochka deaktiven profil.
golqma si guzarka .... nqma 6to ...Първоначално написано от priti_kiti
Много ясноУ. Чак сега ли го разбрахте? Ай ем дъ бест ъф дъ бест.Първоначално написано от priti_kiti
![]()
Hora, 4ak sega li go razbrahte?? mI6O e Da BeSt!! tiq protejeta... (Nelly, 50cent, Eminem) s tiq jalki opiti da rApIrAt... awe, batka, sme6ni sa...
Tva be6e ot mene...
EvAlA nA rApA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS>>>За света може да си просто един човек, но за един човек може да си целия свят!
Хахахахааххахахахахахахах аха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А мишо копира <Master P > a той Mo6no
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Абе според мен Шамарчето копира 50 цент.Щото едва ли 50 цент някога го е виждал тоя индивид шамара![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Стега бе убихте ме да се смея. Абе всички ме копират, само Cypress Hill не. Те са мойто вдъхновение.
Първоначално написано от Bg RaPa e da best
ей скапаняк ако не ми дадеш примери и да ми кажеш как 50 е дошъл в бг да чуе Шамара и да му открадне песен ще ти изтръгна бъбреците боклук дай доказателства кво говориш така![]()
![]()
![]()
Това е долна лъжа фифтито дойде в БГ, за да изкопира мен и да открадне моя песен.Първоначално написано от tonispark
Много е гаден тоя фифти-мифти
Не намесваи Еминем с тия Фейкъри ок ? Първо ако го чуеш как Фристаелва, Близърд ще ти се струва като някакво бебеПървоначално написано от *Poli*
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
дай ми пример за песен бе не ми говори така имам му цялата дискография нито една не съвпада с мелиодия или текст на ШамараПървоначално написано от Mo6no
ТКи не загряваш ли какво ти казах? Този псевдо Генгстър краде от мен. Направо ми идва да го разцепя на две.![]()
а сори тогава той и от мене откранда 2 песни ама ми даде пари за да им направи кавъри добре се споразумях с негоПървоначално написано от Mo6no
![]()
И за кои песни става дума?Първоначално написано от tonispark
My toy soldier, So amazingПървоначално написано от Mo6no
![]()
А ве ей ти ли си онзи тъпак?Първоначално написано от tonispark
Хора от мойто крю ми казаха, че някой ми е откраднал песните и е спечелил от това. Направо ми идва да те убия
![]()
![]()
![]()
не те разбрах какво е крю какви песни тва си бяха мои песниПървоначално написано от Mo6no
Я не ми се обяснявай.По-добре и да не разбираш за крюто миПървоначално написано от tonispark
Ако ти се живей ти препоръчвам да минаваш по оживени улици и никога да не се прибираш сам през ноща.
говори си каквото искаш не те знам ама за каквото и да говориш нещо не си в редПървоначално написано от Mo6no
![]()
tonispark,batka izlaga6 se mn qko ... to e qsno 4e 50cent,eminem,the game,snoop dog ... vsi4kite sa protejeta ... samo kopirat ot na6te Bg rapuri: Mi6o 6aMaRa,SpEnS,IgRaTa(vij oniq THE_GAME si e vidql psevdonima ot IgRaTA),g-n 100 kila,IcO_HaZaRtA,mo6no ...... samo kopirat mrusnite protejeta .... nikoi ne moje da se meri s BG RaPA
прав си много крадът те по цел ден слушат Чефо Машината,Бенджамини,Конса, во Малкия,Х Теам и нензнам кой друг селянин само тех ги слушат нямат друга работаПървоначално написано от Анонимко
може би ... даже 100 %, копира левите му наклонности !
ге.ска работа ....![]()