- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- obicham go i ne izdurjam bez nego-shte otka4a
obicham go basi... istinska lubov e sig sum i nikoi NE MOJE DA MI KAJE NISHTO.Toi e nekuf broikadjiq,pie,pushi,kara sk8,no az go obi4am i ne moga bez nego,mamka mu shte otka4a ...
psrosto si izlqh 4uvstvata na kratko,shtoto ako trqqshe da gi izlizvam suvsem-mojehte i da ne me razberete
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
В такъв случай...пробвай да му покажеш,по някакъв начин какво изпитваш!И как така го обичаш,сигурна ли си,че не е просто силно привличане!![]()
nqma lo6o da izliva6 4uvstvata si po dobre taka otkolkoto...davai momi4e nie za tova sme tuk![]()
ами помисли дали ще бъдеш щастлива с такова момче,защото не мисля,че да бъдеш с човек,който незнае какво иска е много хубаво..според мен бройкаджиите са момчета,които се опитват да намерят правилното момиче,но преминават през значителен брой неправилни,и са момчета,които обичат да се изтъкват с това,че могат да свалят всяка мацка...помисли си дали ти искаш да бъдеш една от многото...![]()
f@nt@zi@
офф нз що ама ти съчувствам![]()
Щом си толкова луда по него спечели си го. Едно момиче много лесно може да промени момчето и да го накра да се влюби в нея до полуда.
Не се отказвай! Бори се
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Bravo Pile Radvam se za teb !! Deistvai dorde ne e kasno , 4e da ne sajelqva6 posle .
Good Luck i umnata![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
всяко момче, колкото и лудо да е и какъвто и женкар да е, се нуждае от стабилно начало. начало поставено от любовта на момиче! няма човек, който да не може да бъде обуздан в стремежа си към другия пол, стига да бъде намерен правилния начин и подход към него![]()
Първоначално написано от anito.sl
Evala Ani mnogo to4no kazano !!!!
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
А аз мисля, че знам каква е пречката...мама и тати нали?Всичко се преодолява...Дори и най-високата ограда може да се прескочи...С теб сме![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
nqkoi kaza,4e ima na4in i podhod da si go spe4elq,no are da mi kajete kak i kak da go nakaram da se vlubi v men do poluda-vse kazvah,4e stava ot samosebe si,no qvno vie znaete kak,drug kaza,4e da se opitam da ne buda edna ot "tezi negovite"-e az ve4e mai bqh ili prosto flirt nenzam kak da go razbera,no beshe za 3 meseca ~!~ a tova za nashite ne e problem,zashtoto ve4e se izmuknah da izlziam za sega-kudeto poiskam i tova e ndk ~!~-ve4e en mislq mn mn za tozi problem,sega problema mi e toi ;(![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Kaji mi kak stava tova? Ti pravila li si go? HelpПървоначално написано от ycMuBkaTa
Cъгласен съм ~Първоначално написано от ycMuBkaTa
oh stiga s tezi suglasiq kajete mi KAK DA GO SPECHELQ za boga obi4am go pomognete mi