.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Град
    plovdiv

Moderated:С какво се рисуват временни татуировки?

MOLQ NQKOI AKO ZNAE DA MI KAJE S KAKVO SE RISUVAT VREMENITE TATUIROVKI. PROBVAH S KANA,BOQ ZA KOSA, TU6 I MASTILO NO...NI6TO ILI AZ NE GO PRAVQ KAKTO TRQBVA ILI NZ POMOGNETE MI PLSSSSSS!

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Супер фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Принципно се рисува с кана. Даже има едни специални маркери с кана. А оттам-нататък - бог знае къде грешиш.

"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
    Erin Everly

Град
    plovdiv
    ok de kvo q prai6 taq kana?i do kolkoto znam ima specialna kana deto struva 60 lv. ama ne mi se dava tolkova. i kadeto sam 4ela pi6e6e 4e se risuva s obiknovena kak po to4no stava????????????/

dessy.
    Guest
    Moqta tatuirovka q praviha s kana struva6e 5lv no na men mi q napraviha bezplatno shtoto sym VIP

Мега фен
    Къната се сварява и се рисува с нея, докато е топла. Купи си индийска къна, 1.50 е пакетчето.

Град
    plovdiv
    10x samo 1 v1pros4e kogato se "svari" kanata i posedi malko vreme se sg1stqva s kakvo da q razredq?

Мега фен
    С гореща вода.

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    po dobre si pravete istinski tatosi . kvi sa tiq izmi6liotini da se risuvate s kana ??
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Мирела
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Obitax
    po dobre si pravete istinski tatosi . kvi sa tiq izmi6liotini da se risuvate s kana ??
    Защото като си направя постоянна татуировка: 1.Следа няколко години като ми се промени вкуса и вече не ме кефи, ще се цудя как да я крия. 2.Като стана на 60 години, като надебелея и кожата ми се отпусне, татуировката ще изглежда застрашително.
    Обаче след като се изтрие татуировката с къна остават черни косъмчета и е грозно. Аз се чудя какво да правя, за да ги изсветля - ще пробвам с кислородна вода. Оцветили са се съвсем миниатюрни косъмчето на кръста ми, които не бях и предполагала, че съществуват

има специални маркери за рисуване по кожата ама не ги знам какви са просто съм чувала за тях

Голям фен
    по-добре с кана си направи незнам колко струва щото като бях на море ми направиха такава с кана струваше 10лв и издържа 1 седмица и няколко дена там
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Az pretpo4itam istinska ,ama kato nqma za sega se kefq na vremena ... ama nz s kvo mi q pravqt ..s ne6to 4erno mai
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Guest
    4uvala sym,4e ima vremenni za po nqkolko meseca daje i za godina-ima li naisttina takiva i te sy6to li sa s kyna i pravqt li takiva v studiata za tattoo

Супер фен
    Къната като е суха се разрежда с кислородна вода
    2т. системно

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    4uvala sym,4e ima vremenni za po nqkolko meseca daje i za godina-ima li naisttina takiva i te sy6to li sa s kyna i pravqt li takiva v studiata za tattoo
    няма такива.

Град
    plovdiv
    Моята я правиха с туш.Чувала съм че с кана също става

Фен
    Град
    blagoevgrad
    Цитирай Първоначално написано от Heili
    Моята я правиха с туш.Чувала съм че с кана също става
    I moqta e takava
    Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6

Фен Аватара на MyCuHkA
    Град
    хотел "Хилтън" ап.1 :)
    Има такива татуси които са за по 3 месеца, 6 месеца или 1 година, но много малко хора се навиват да ги правят защото не е сигурно, че този татус ще се махне.Той пак се прави с игла, но после би трябвало да се махне, но в повечето случаи само избледнява и остава.Затова ако някой иска да си направи "временна" по-добре да си направи истинска.
    Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...

♥R.I.P LOVELY ANNA♥

Фен
    Град
    blagoevgrad
    abe stana mi interenso kak se pravi s kana?? oi hubavo li stava

Голям фен
    Град
    ГрАд На ГрЕхА...
    Az sum si pravila s kana mn qko sedi i zidurja kum 3-4 meseca.Maika mi daje mislehse che e istinska mnogo goino sedi...Naznam kak tochno stva nomera shtoto mi beshe na gurba i ne sum gledla dokato q praveha...No mislq che 1vo ti q ochertavat i sled tova q zapulvat s kanata i otgore q zamazvat s oshte enhsto siz a da e po-izdrujliva...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

С къна се рисува. Има и такива маркери за рисуване по тялото, но незнам от къде може да си купиш. Виждала съм и с туш да правяг.

bub4eto
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    Az sum si pravila s kana mn qko sedi i zidurja kum 3-4 meseca.Maika mi daje mislehse che e istinska mnogo goino sedi...Naznam kak tochno stva nomera shtoto mi beshe na gurba i ne sum gledla dokato q praveha...No mislq che 1vo ti q ochertavat i sled tova q zapulvat s kanata i otgore q zamazvat s oshte enhsto siz a da e po-izdrujliva...
    bi li spodelila kyde(v koe studio) i gore-dolu ceni i ne6to pove4e

Град
    plovdiv
    4etah nekade 4e se slagalo ampula s antiiotik ili ne6to takova. vqrno li e tva? i v kanata slaga li se ne6to drugo?(blagodarq na vsi4ki za napisanoto tukmnogo mi pomognahte:P)
    "Какво е любовта!?
    Срещнах на улицата един влюбен млад бедняк. Шапката му беше стара, палтото-износено, водата проникваше в обувките му, а звездите в душата му."
    Виктор Юго

Голям фен
    Град
    botevgrad
    s obiknovenna kuna.kunata se smesva s voda i se risuva po kojata s 4etka za risuvane s boi4ki.

fake
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NaDuFcHe
    сигурно и 3-4 месеца не си се къпала...няма начин къна да издържи толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си