- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated:С какво се рисуват временни татуировки?
MOLQ NQKOI AKO ZNAE DA MI KAJE S KAKVO SE RISUVAT VREMENITE TATUIROVKI. PROBVAH S KANA,BOQ ZA KOSA, TU6 I MASTILO NO...NI6TOILI AZ NE GO PRAVQ KAKTO TRQBVA ILI NZ POMOGNETE MI PLSSSSSS!
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Принципно се рисува с кана. Даже има едни специални маркери с кана. А оттам-нататък - бог знае къде грешиш.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
ok de kvo q prai6 taq kana?i do kolkoto znam ima specialna kana deto struva 60 lv. ama ne mi se dava tolkova. i kadeto sam 4ela pi6e6e 4e se risuva s obiknovena kak po to4no stava????????????/
Moqta tatuirovka q praviha s kana struva6e 5lv no na men mi q napraviha bezplatno shtoto sym VIP![]()
Къната се сварява и се рисува с нея, докато е топла. Купи си индийска къна, 1.50 е пакетчето.
10xsamo 1 v1pros4e kogato se "svari" kanata i posedi malko vreme se sg1stqva s kakvo da q razredq?
С гореща вода.
po dobre si pravete istinski tatosi . kvi sa tiq izmi6liotini da se risuvate s kana ??![]()
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Защото като си направя постоянна татуировка: 1.Следа няколко години като ми се промени вкуса и вече не ме кефи, ще се цудя как да я крия. 2.Като стана на 60 години, като надебелея и кожата ми се отпусне, татуировката ще изглежда застрашително.Първоначално написано от Obitax
Обаче след като се изтрие татуировката с къна остават черни косъмчета и е грозно. Аз се чудя какво да правя, за да ги изсветля - ще пробвам с кислородна вода. Оцветили са се съвсем миниатюрни косъмчето на кръста ми, които не бях и предполагала, че съществуват![]()
има специални маркери за рисуване по кожата ама не ги знам какви са просто съм чувала за тях
по-добре с кана си направи незнам колко струва щото като бях на море ми направиха такава с кана струваше 10лв и издържа 1 седмица и няколко дена там![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Az pretpo4itam istinska ,ama kato nqma za sega se kefq na vremena ... ama nz s kvo mi q pravqt ..s ne6to 4erno mai![]()
![]()
![]()
![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
4uvala sym,4e ima vremenni za po nqkolko meseca daje i za godina-ima li naisttina takiva i te sy6to li sa s kyna i pravqt li takiva v studiata za tattoo
Къната като е суха се разрежда с кислородна вода![]()
![]()
![]()
2т. системно
няма такива.Първоначално написано от Анонимко
Моята я правиха с туш.Чувала съм че с кана също става
I moqta e takavaПървоначално написано от Heili
![]()
Badi sebe si ,ima prekaleno drugi hora !!!VQRVAI SI,za6toto ti i samo ti go moje6
Има такива татуси които са за по 3 месеца, 6 месеца или 1 година, но много малко хора се навиват да ги правят защото не е сигурно, че този татус ще се махне.Той пак се прави с игла, но после би трябвало да се махне, но в повечето случаи само избледнява и остава.Затова ако някой иска да си направи "временна" по-добре да си направи истинска.
Научи се да живееш всеки момент щастливо и никога да не си зает да даваш или получаваш любов...
♥R.I.P LOVELY ANNA♥
abe stana mi interenso kak se pravi s kana?? oi hubavo li stava
Az sum si pravila s kana mn qko sedi i zidurja kum 3-4 meseca.Maika mi daje mislehse che e istinska mnogo goino sedi...Naznam kak tochno stva nomera shtoto mi beshe na gurba i ne sum gledla dokato q praveha...No mislq che 1vo ti q ochertavat i sled tova q zapulvat s kanata i otgore q zamazvat s oshte enhsto siz a da e po-izdrujliva...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
С къна се рисува. Има и такива маркери за рисуване по тялото, но незнам от къде може да си купиш. Виждала съм и с туш да правяг.
bi li spodelila kyde(v koe studio) i gore-dolu ceni i ne6to pove4eПървоначално написано от NaDuFcHe
![]()
4etah nekade 4e se slagalo ampula s antiiotik ili ne6to takova. vqrno li e tva? i v kanata slaga li se ne6to drugo?(blagodarq na vsi4ki za napisanoto tukmnogo mi pomognahte:P)
"Какво е любовта!?
Срещнах на улицата един влюбен млад бедняк. Шапката му беше стара, палтото-износено, водата проникваше в обувките му, а звездите в душата му."
Виктор Юго
s obiknovenna kuna.kunata se smesva s voda i se risuva po kojata s 4etka za risuvane s boi4ki.
сигурно и 3-4 месеца не си се къпала...няма начин къна да издържи толкова.Първоначално написано от NaDuFcHe