- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Момчета, обичате ли да правите френска на гаджето?
момчета обичате ли да правите френска на приятелките си?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
Momi4e sym...obi4am go i.. da...obi4am da mu duham!
МНОГОО
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
obi4a me e kak da ne obi4ame
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
damm obi4am
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
[quote="Анонимко"]момчета обичате ли да правите френска на приятелките си?
мммМм дааммм МНОГО ПРИ ТОВА - НАПРАВО ЩЕ И ОТКЪСНА ПРАСКОВКАТА![]()
![]()
![]()
![]()
и аз съм момиче, но се чувствам длъжна да напиша тук нещо!отговора ми е - да. просто защото знам, че това на него ще му достави огромно удоволствие...
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Да, обичам. На сегашната ми приятелка обаче съм й правил само веднъж. Все пак съм с нея по-малко от месец, тя е на 240 км от мен и сме се виждали два пъти(ако това е оправдание) хахахах
Обичам ама за съжаление от другата страна ни щът!!!![]()
![]()
i az sym m0miche ama shi sp0delq k0o xhahxh :P emi 0bicham sht0t0 znam che shte mu d0stawq ud0w0lstwie a i mi e m0u qk0 da g0 gledam kak ne izdyrja i umira 0t kef... pyk i hubaw0 e frenskata liub0w hich da ne ee .. xhahx :P
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
Ами когато има такава да, много обичам.
Е да ама не всички мацки обичат да им правят френска любовСлучвало ми се е и да не искат ...
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
e razlichni h0ra, razlichni jelaniq i predp0chitaniq.. sp0red men nqma m0miche na k0et0 da ne i hareswa.., ima myje k0it0 ne znaqt kak da g0 prawqt :P![]()
Е повярвай ми че има случвало ми се е да чуя репликата "недей,не ми харесва там" още преди да започна каквото и да било ... така чеде да ви знам шантави сте
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
e ne g0w0reh za teb.., g0w0reh p0princip .. az sysht0 ne spiram sht0m ima jelanie n0 p0nqk0ga e bil0 mn qk0 p0nqk0ga ne chak t0lk0an0 im atakiwa det0 pr0bwat 1 pyt s nqk0i k0it0 qwn0 nem0je ili p0ne ne e t0lk0wa d0byr i 0tkazwat na drugi k0et0 e glupaw0 za men
![]()
Dam mNogo
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
А защо в друга тема написа,че това е трудно и иизморително.Човек като обича да прави нещо-не го бърка колко време ще го направи и не се уморява,не изпитва трудности!Първоначално написано от WindWaker
Грешиш, Кремчето.
Еми на мен хубавите неща не ми действат изморително или оттегчително!
Я прави 2 часа секс и кажи дали няма да се измориш...
аххахахах о повярвай ми ! има момичета на който не им харесва..аз познавам 3..аз съм едната от тях.Първоначално написано от full-lips-
.а като се има в предвид че 1та от фр ми е имала 5 сексуални партниора за 2 години..
2 т. от правилника. Бан на профил
Добре, кажи защо не ти харесва. Гаден мирис ли има, гаден вкус ли има, пенисът не ти ли харесва? Обаче ти харесва да те ръгат с него, нали?
Става дума за момче ->френска-> момиче нали?(да не се окаже че не съм прочела правилно)Ми просто не ми харесва, не че не мога да се отпусна,просто ... осещането не е кой знае какво...иаз не знам.Аз на него обичам да му правя,но на мен.. Да ме ръгат..че е тва кой не го обича![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил