- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated:Момчета, обичате ли да правите френска на гаджето?
АА, аз реших, че става въпрос за другото...зле съм. С едно момче ли си била? Може наистина то да не знае какво да прави.
Първоначално написано от `Death`Whore`
Не си зле.
А за мен - да с 1 . ММммм дали не умее да го прави..не мисля,няма да коментира мза опит че влиза във форума и ще ми се обиди. Но споменах и за другите мой приятелки, 1то момиче е с 5 сексуални партниора за 2 години и френската любов изобщо не и допада. На св отгоре гаджето й се чувства задължено и (явно има и желание ,ама не си признава) и непрекъснато я кара да и прави ( даже с мен говори 1 да я разобедя да му пуска да я лиже от време на време). А аххахахахахахахаха кой знае... към жена която не изпитва никакво удоволствие от секса- фригидна ли се наричаше?
2 т. от правилника. Бан на профил
Да, обаче жена да не изпитва удоволствие от стимулирането на клитора И...доста странно ми се вижда. Не е като секса, обаче пък ми е странно.
Всякакви животни има по света. И на мен ми е мн мн странно че някой момичета се кефат на спермата или пък че им харесва аналния секс..ама на -има си го и не малко им се радват
.А пък от стимулиране до стимулиране има разлика. Не е ли различно чувството - с език и с .. пръстче?!
/обърнахме темата на чат,ама айде някой др да се включи де![]()
Да, но с език би трябвало да е по-приятно, защото е по-нежен и е влажен.![]()
Я си наплюнчи пръстчето![]()
![]()
ахах глупости. Би трябвало..ама..
![]()
Здравейте,Значи относно тази тема... Наистина има момичета които не им хресва да им бъде правена френска любов. Относно това дали на мен ми харесва отговора ми е положителен... И не се чуствам задължен да го правя
А и на момичетата които съм правил френска любов им е харесало... Сигурно е зарди обицата на езика ми
![]()
kvo e frenska lubov be horaAz sam devstvena i ne razbiram kvo e tva ne sam go 4uvala
![]()