.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Мега фен
    АА, аз реших, че става въпрос за другото...зле съм. С едно момче ли си била? Може наистина то да не знае какво да прави.

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    АА, аз реших, че става въпрос за другото...зле съм. С едно момче ли си била? Може наистина то да не знае какво да прави.

Не си зле .
    А за мен - да с 1 . ММммм дали не умее да го прави..не мисля,няма да коментира мза опит че влиза във форума и ще ми се обиди. Но споменах и за другите мой приятелки, 1то момиче е с 5 сексуални партниора за 2 години и френската любов изобщо не и допада. На св отгоре гаджето й се чувства задължено и (явно има и желание ,ама не си признава) и непрекъснато я кара да и прави ( даже с мен говори 1 да я разобедя да му пуска да я лиже от време на време). А аххахахахахахахаха кой знае... към жена която не изпитва никакво удоволствие от секса- фригидна ли се наричаше?
    2 т. от правилника. Бан на профил

Мега фен
    Да, обаче жена да не изпитва удоволствие от стимулирането на клитора И...доста странно ми се вижда. Не е като секса, обаче пък ми е странно.

Супер фен
    Град
    Всякакви животни има по света . И на мен ми е мн мн странно че някой момичета се кефат на спермата или пък че им харесва аналния секс..ама на -има си го и не малко им се радват .А пък от стимулиране до стимулиране има разлика. Не е ли различно чувството - с език и с .. пръстче?!
    /обърнахме темата на чат,ама айде някой др да се включи де

Мега фен
    Да, но с език би трябвало да е по-приятно, защото е по-нежен и е влажен.

Супер фен
    Град
    Я си наплюнчи пръстчето ахах глупости. Би трябвало..ама..

Guest
    Здравейте, Значи относно тази тема... Наистина има момичета които не им хресва да им бъде правена френска любов. Относно това дали на мен ми харесва отговора ми е положителен... И не се чуствам задължен да го правя А и на момичетата които съм правил френска любов им е харесало... Сигурно е зарди обицата на езика ми

Guest
    kvo e frenska lubov be hora Az sam devstvena i ne razbiram kvo e tva ne sam go 4uvala

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си