- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тя е на 14 аз на 17 възможна ли е работата?
Ми на мен ми се струва малко малка ма ме кефи яко смисал не съм влюбен в нея просто ме кефи вие как мислите по въпроса????
i az kato bqh na 14 hodih s edin na 17 ama ni6to ne se polu4i 6tot toi iska6e samo sex haha ako teb ne te int samo tva za6to p1k da ne se polu4i ne6to
Виж зависи какво търси тя в една връзка.По принцип е възможно защо не.3години не е голяма разлика.Напълно нормално е.Но ако смяташ да я използваш и после да я захвърлиш...това вече е лошо.Но ако си с добри намерения...абе хората тръгват и късат.Ако и тя иска кво...пробвайте се
![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Ами по принцип възраста не е толкова важна,3 години изобщо не би трябвало да са пречка!Но щом не си влюбен в нея...
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
ne e problema v 3-te godini a v tva 4e tq e samo na 14 i e na drug akul taka 4e spored men edvali moje da se polu4i ne6to!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
стига да не я притискаш не виждам пречки да бъдете заедно. различията във характерите ви винаги могат да бъдат преодоляни стига да имате търпение![]()
Цялата работа зависи от теб. Ако ти имаш желание и я харесваш наистина нещата ще се получат. Но ако търсиш само физическото във връзката най-много да я уплашиш и да останеш и ти разочарован, така че просто обмисли какво искаш с нея и от нея.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
moje da se polu4i ne 6to no ....... sex nqma ( pone az taka si muslq ) . ina4e 6to te vle4e davai nqma kakvo da 4aka6 !
Good Luck !
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
В този случай възрастта не е пречка...никой нищо неможе да ти каже...щом си я харесваш..."и нищо друго няма значение"...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
не е проблемопитай
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
Аз мисля, че е напълно възможно,даже съм убеден.Три години не са голяма разлика.Пък и всички момичета, които познавам на моята възраст си търсят по-големи гаджета, защото ние се сме били интелектуално развити за тях (абе глупости по ое мнение ама все пак), та ще имате какво да си говорите.Та-давай![]()
Към Eimi_{} не мисля, че е нужно човека да е хлътнал до уши за да започне една връзка.
Защо да не е възможно да се получи нещо какво като е на 14 години възрастта не трябва да е решаваща за една връзка.А относно акъла й мога да ти кажа че има момичета на 14 години които имат мисленето на по големи така че недей да се притесняваш ако харесваш момичето пробвай се нищо не губиш.
"Не, не чакай ти, не моля остани,скривам думите в сърцето си;
чуваш може би душата ми как крещи, целуни ме целуни."
opitai![]()
Незнам как е при вас,но по-големите момчета често търсят само секса в една връзка с по-малко момиче.Разбира се,има и свестни момчета които се интересуват от самото момиче,но тези не са често срещани.Поне досега познавам само такива които са за единия секс и нищо повече с момичето.Добре че при мен не е така![]()
и аз така мисля,годините разлика между вас не са много...но това,че не си влюбен...Първоначално написано от Eimi_{}
не прави така-не я карай да храни напразни надежди,че нещо ще стане между вас при положение,че не изпитваш нищо повече от моментно привличане
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Не съйм съгласна с Obitaxтова,че е на 14 години не значи ,че не води полов живот!
Всеки сам за себе си решава кога ще направи това и е според това кога се чувства готов!Но по темата
Еми значи,момчето с което сигурно ще се получи нещо м/у мне и него става въпрос в момента е на 19,а аз съм на 15...но тои и за миг не си е помислял,4е това е проблем!Зависи и от акъла й де
Не знам мисля,че ще е най-добре да опиташ!
![]()
[color=black][b] ☼٭ M
Пробвай... Нищо не губиш..............
mhm i ve4niq vupros zashto puk ne-mi deistvai-dokato stignete...Първоначално написано от S_P_A_N_I_C
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!