Zdr.Neka i az izleq mykata si ili po tochno da vi razkaja istoriqta si tyi kato ne e chak tolkova tyjna.Ima edno momche,koeto obicham adski mnogo,opitahme da sme zaedno i ne se poluchi izmachvahme se i dvamata i se razdelihme po vzaimno saglasie,no toi si ostana v syrceto mi i do dnes.Toi e pyrvata mi lubov.Imahme super spomeni.Seki den bqhme zaedno.Prosto nerazdelni.Vsichki ni sa radvaha,no nqmashe prosto bydeshte vryzkata ni.Sega obache ima edin negov priqtel,s koito qko se svalqme.Kato se vidim si govorim za kakvo li ne.V chata syshto mnogo qko si prekarvam kato si pisha s nego.Vseki pyt kato izlizat me vika,a ako kaja che ne moga da izlqza mu stava gadno.Dnes otnovo otkazah da izlqza s tqh,no savsem sluchaino minah krai kompaniqta im,a toi ne ochakvashe tam da me vidi i chak ostana izumen.Stoq i me gleda baq vreme.Az samo se usmihnah i zaminah. Naistina mnogo me boli ot tova momche deto obicham,no mislq che imam nujda,ot nqkoi koito da mi ponogne da go zabravq i bolkata da utihme s vreemto,zashtoto kato sam sama mislq samo za nego.Ne izdyrjam veche.Obache ima problem.Tova momche s koeto se svalqm si ima priqtelka.I az znam za neq i toi znae che znam,ama vypreki sichko pak prodyljavame.Nz ne iskam da im razvalqm vryzkata,no i ne moga zaradi tova da se otkaja.Sviknala sam da se borq za vsichko do posledno.I sega ne mislq da se otkaja.Ama nz dali postapvam pravilno. Pls kajete mi kakvo da pravq .