- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- toi me nasilva...
pf ve4e savsem se pobarakh mn go obi4am no ve4e si mislq 4e e s men samo zaradi seksa....... kaza mi 4e ako ne legna s nego 6te me zareje i 6te razpravq nqkakvi laji za men na vsi4ki ...ami sega kakvo d apravq???
az super mn darja na nego ama mai mai taka 6te stane
Ем няма причина поради която да държиш на него. Теглиш му една и край. Да не би да е единстеното момче.Първоначално написано от obyrkanata
Зарежи го бе! Бахти к'во ти се прави на много отворен? Как ще му позволяваш да ти говори толкова смело? Ае теглу му шута и да остава с пръст в гъз !!!
Az sy6to sym na mnenie che trqbva da go zarejesh!Ako dyrjeshe na tebe nqmashe da te kara na sila da pravish neshta koito ne iskash ili da te zaplashva...Toi ne te zaslujava
emi sht0m dyrjish na neg0 .. i e p0stupil taka da bii mu shutaa sht0t0 ne si zaslujawa da si s neg0o... nqma smisylnqma da syjelqwash sp0red men .. pyk ak0 iskash pyrw0 legni s neg0 i p0sle mu g0 nabii kat0 g0 zarejesh ti..
adi uspeh
sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
0nly G0d cAn jUdgE mE...!!
vie prosto ne go poznavate......... toi e sposoben daje da me ubie oredi ne be6e takav no....ve4e nz
prosto go razkarai!toi ne te haresva,kamo li da te obi4a!nqma smisul da hodi6 s 4ovek,koito te kara da strada6 po tozi na4in!
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!
ми... хич да не ти пука... колко момчета са плямпали глупости по тоя начин за мене... даже без да искат от мен нещо и аз да им отказвам... просто, ей така, дето се вика - за спорта...
а относно това, дали да го зарежеш... моля ти се, не се занимавай с такива дечковци... ама и ти си на тоя акъл... е, поне се надявам като пораснеш още малко да вземе нещо да стане в главата ти, някаква химическа реакция и да се освестиш![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Ко ти ебе? Резачка хич да не ти пука! Той тря да е ебаси жената ако почне да прикаа глупости! От етична гледна точка е ебаси олигофрена + тва и ти моиш да разпраяш как не му е ставал и колко му е малък![]()
dobre........pisah mu sms "ti si bahti i oligofrena sajalqvam oba4e pove4e nemoga da traq tvoite prostotii ebi si maikata .........vari pri nqkoq ot vsi4kite tvoi kurvi men pove4e nqma da me ima6 demek KASAME "
d0bre si naprailaa nqq syjelqwash 100% sym sigurna ewala{}
Ма ти си мислиш че като ходиш с мъж цял живот ше се държите за ръчички ли? Живееш в света на барби май, фанала си се на хорото и вече няма измъкване..
2т. системно
Bi mu 6uta pred vsi4ki
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Първоначално написано от 0byrkanata
![]()
![]()
![]()
Точно така, бейби! Само майката можеше да не намесваш, но от сега нататък го имай предвид. Иначе - браво, готина резачка!![]()
Бий му шута-с такъв не си заслужава да си губиш времето.не си заслужава и да си губиш времето да питаш-отговорът е ясен.Обичаш го-ако се примиряваш с ролята на играчка-ОК,ако ли не-остави го!Първоначално написано от 0byrkanata
Toi ne te zaslujava!Zareji go! Samo shte si propilqvash vremeto.Ostavi go da govori,shtom tova shte mu dostavi udovolstvie-da razpravq.Hich da ne ti puka! RAZKARAI GO!
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
това е най-добрия варянт - за да се застраховаш от мизериите, които може да направи. не, че пак няма да плямна глупости, ама поне ще си го унижила достатъчно.Първоначално написано от Bisollini
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Зарежи го пък после на колене ша ти се моли , бати тапака
e d0bre ee weche g0 razkara k0 0bsyjdate i daate syweti 985947 dena sled tui nem0a da razbera.. ttct![]()
![]()
abe mila,kak 6te pozvoli6 na takum muhlio da ti postavq usloviq i da te nasilva?q mu tegli edni maini,kakvo ti dreme kvo 6te govori?ti vinagi moje6 da go izloji6 kato govori6 zad gurba mu.takiva kreteni kogato i da gi otrepe6 vse 6te e kusno!direktno go zareji,kato tolkova iska da ebe prostitutki bol ima namagistralite.uspeh!![]()
![]()
Цък цък цък - Разкара хубавото момче - Бъзик си прая![]()