- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 11 godi6na kurva..hm....
taka az sum za 8 klas i ima edna za 6 klas demek na 11(trugnala e po rano na daskalo).Ta tazi vuprosnata se e ebala s min 15 mom4eta ot na6eto daskalo i ne mi se misli s o6te kolko drugi.Da ne govorim za svirki-tqx gi razdava kato usmivki.Sigurno ne minava i den bez da lapa na nqkoi nepoznat.Nqma gaje puk i koi 6te q vzeme takava.Vsi4ki q izpolzvat za kurva a na neq ne i puka.Mejdu drugoto smurka amfetamin a da ne govorim za jointa...Molq vi ne si mislete 4e si izmislqm i na mene mi e trudno da povqrvam.Mejdu drugoto ba6ta i e v zatvora a maika i e nqkva narkomanka.I kato za final da vi smaqm-vednuj re6ix da se ebavam s neq v 4ata i q pitax dali 6te mi duxa.Na drugiq den pak q pitax i tq mi kaza ilez v edi kolko si 4asa ot sledva6tiq 4as i me 4akai pred kinefa (ne si milsete 4e sum iskal da mi lapa,az vsi4ki momi4eta po malki s pove4e ot 1 god ot mene ne gi poglejdam).Ta vlqzoxme v mujkiq kinef i tq klekna i po4na da mi razkop4ava dunkite.To4no togava q sprqx.4esno.Daje mi razpravqxa 4e xvanala gospodina po fizi4esko za huq 6toto go xaresvala...Ta kvo vi e mnenieto za tva momi4e? Zaklevam se ne si izmislqm...
BON JOVI IS THE BEST ROCK BAND !!!!!!!!!!