- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo ne bihte priznali na lubimiq 4ovek???
Ne znam dali ima takava tema no se nadqvam da nqma: "Kakvo ne ste imali smelostta nikoga da priznaete/kajete/spomenete pred 4ovek koito obi4ate"
смятам, че трудно бих намерила сили да му кажа, че повече не го обичам!
Мдам...тва е едно от най-гадните неща, които някой иска да чува...Но разбира се рано или късно си признаваш...Няма такованещо, което бух скрил....така или иначе истината винаги излиза наяве...Няма смисъл да криеш каквото и да било...Първоначално написано от anito.sl
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
nqma da i kaja 4e sym se prisaedinil
kym tymnata strana na silata i sym polu4il biskvitka v zamqna))))
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
ima mnogo malko ne6ta ,koito ne bih mu kazala,no kakto znaem rano ili kusno VS izliza naqve!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Еммм аз мн неща си премълчах с последния ми приятел и изобщо и да си съдере гъза пак не може да разбере!но ми е чудно защо сте убедени,че всичкоизлиза наяве!Да съгласна съм с тази поговорка,ноо не винаги е такаИначе по темата
На сегашнич ми любим(не ходим) не бих му казала,че ми е любим още,в смисъл,че още имам чувства!
![]()
[color=black][b] ☼٭ M
emi tuk vseki govori ot nqkakuv opit i de da znam na men dosega jivota mi e pokazal ,4e rano ili kusno vsi4ko se razbira!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Еми сигурно някакви симпатии ако имам към момче са 5мин. дори.Това не бих му признала понеже може да го направи на проблем или да му стане кофти нещо.... понеже, ако на мен ми каже : "бе днеска си харесах едно момиченце ама забраих дори как изглежда само помня, че ми удари окото" Няма да съм се почувствам много добре.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
trudno e da kajesh,4e ne obi4ash nqkogo,no az ve4e sviknah da go kazvam i nqkak si ne mi puka na kogo go kazvam...ne iskah da stava taka,no ve4e stana....sega za tozi kogoto obi4am-NIKOGA ne bih mu kazala...moje bi...a kolko nehsta ne sum kazvala ne e istina,...zashtoto se promenih..i qvno ne mi puka
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Никога не бих му казала какво всъщност става в главата ми и с живота ми...
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
I az sum saglasna ,mnogo malko horas kazvat na gaadjetata si kakvo stava v glavite im,nqkoi ne6ta de..Imam edna mn blizka priqtelka ,koqto hodi s edin sldur ot 1godina i polovina i ima nqkoi ne6ta koito ostavat v glavata i...Първоначално написано от ycMuBkaTa
Изневяра......................
2 т. от правилника. Бан на профил
В кой бях отчаяно влюбена преди да го срещна...бих му спестила шока...хах![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Разбира се, споделям с него...обаче не бих му позволила да погледне в мислите ми...Първоначално написано от ycMuBkaTa
Ем това е нещото което винаги се стремя да обяснявам и да споделям с приятеля ми.Първоначално написано от ycMuBkaTa
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
na sushtoto mnenie sumПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Нз аз съм свикнала и за най-малката простотия да му докладвам. Особено когато се караме, не премълчавам нищо. Мисля на глас.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
i az sum napulno chestna i otkrovenna...bih mu kazala vsichko![]()
Никога не съм крила нещо от него, не бих го и направила. Става въпрос за неща, които са свързани с мен. Но ако някоя приятелка ме помоли да си замълча за нещо, което ми е споделила не бих му казала. Иначе знае всичко друго, което става с живота ми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Mmm ot posledniq chovek koito obichah nqmah taini .. toi znaeshe neshta koito nai blizkite mi priqteli ne znaeha ...
Taka e ,prava si,oba4e naistina li nqma misli koito si ostavat samo za teb,ne mn vajni ne6ta ot koito zavisi vrazkata,nqma li ne6ta koito ne iska6 da spodeli6 dori i s nego(neq)..Първоначално написано от Atika
Единственото нещо,което криех от бившето си гадже беше колко много го обичах и за съжаление обичам.Можеби много хора ще ме съдят,че не съм му го казала,че съм била такава и онакава,но съм си такава.Аз немога да кажа на някои обичам те просто така.Трябва да съм сигурна в чувствата си,а и в неговите.Не заради друго,просто от страх да не ме нарани.А всъщност то какво стана?Тъкмо щях да му казвам колко много го обичам когато дойде един приятел до нас и ми каза,че гаджето ми е тръгнало с една наша приятелка.Аз не съдя нито него,нито нея.Единственото което искам е той да е щастлив.
Did you think it's cool to walk right up to so save my life,And fuck it up,Well did you,I hate you,I see hell in your eyes,Touching you makes me feel alive,Touching you makes me die inside,I've killed a million pity souls,But I couldn't kill you!!!
Първоначално написано от Ice_Queen
moq nevinnost i greh.....