- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- istinski priqtel?
Ne znam dali e imalo takava tema ,no mi e interesno-kolko ott vas imat istinski priqteli?Takiva na koito ste sigurni 4 emoje da raz4itate vinagi i koito sa bili do vas kogato imate nujda...S koito moje da spodelite vsi4ko (po4ti de)imete li i kolko?
Имам един приятел,с който сме заедно от детската градина и всичко си казваме.Момче е и много си го обичкам и споделям всичко с него.
Имам още 3 много добри приятелки,със които си споделям всичко и те на мен и си имаме огромно доверие
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Az s te s teb minavali li sa prez truden moment,v slisul da sa ti pomognali otnova da proculji6 sled kato si padnala v dupka?Interesno mi e samo,mersi ako mi otgПървоначално написано от SinisterDoll
![]()
Разбира се,че са ми помагали,все пак са ми приятели!Получавам и съм получавала един куп съвети.Имам много преживяни неща,на които повечето от тях ми трябва приятелска ръка.В момента преживявам много тежък момент заради едно момче,всички са със мен и се опитват да ме разсейват от всичко което ме депресира.Наистина много съм им благодарна![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Всяка хубава песен си има край..
И ти си много правПървоначално написано от SmurkamDoZori
![]()
истина и то голяма.Много боли когато "песента" свърши...Първоначално написано от SmurkamDoZori
А още по-гадно е да разбереш,че си се заблуждавал през цялото време
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Emi imam edna mnogo dobra fr s koqto sme zaedno ot 4-5 godini i naistina e do mene vav vsi4ki trudni momenti i mi pomaga kakto i az na neq....
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
emi az imam nqkolko priqteli ,na koito imam neveroqtno doverie,pomagali sme si vinagi,a we vuob6te obi4ame si se i tva e!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Да имам .. Едно момче и две момичета. Момчето си го познавам от детската градина, но по-близки приятели от няколко годинки. Казва се Веселин, а двете момичета Веселина и ВеселЕна... Какъв късмет само. А? С ВеселИна сме приятелки от най-много време. Около 10 години, а с ВеселЕна от около 4, както и с Веско от толкоз. Работата е много сериозно ХхахА.. Много весела компания. На 1 януари е най-весело.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Не съм сигурна, дали имам такива приятели. Преди си мислех, че имам, но някои ме разочароваха и сега не смея да имам пълно доверие на никой.
Pri men e su6toto zaradi tova pusnah tazi tema....Poslednata polovin gorina se slu4iha mn ne6ta za men i naj-dobrite mi priqteli s koito sym blizka ot 4 godini izvednuj mi oburnaha grub,kogato se poopravih vsi4ki pak iskaha d asa mi "bliki"...Sega moga da raz4itam samo na sestra si i na edna priqtelka ,koeto ne me izosta,samo tq...zatova pitam prez kakvo ste minali s priqtelite...Първоначално написано от luschka
Доста приятели имам, но само една е наистина такава - истинска. Напоследък доста често се убеждавам в това и наистина се гордея, че тя ми е истинска приятелка
Не обичам да разчитам на хората, защото истината е, че понякога хората нямат възможност да се занимават с мен...не е само до желанието.
Mi misleh che sa 4 obache veche malko se samnqvam.Az razchitam na tqh i bih im pomognala ako imat problem,no ne sym sigurna dali te sa sposobni da napravqt syshtoto za men :![]()
Just a little secret...just a little world...just a perfect story,but something had gone wrong...it`s just a little girl with not so little heart...just a little beauty drowning in so much tears...
Както написах в една друга тема преди малко-имам си една такава приятелка.Много са ни странни взаимоотношенията и доста често хората не ги разбират,но пък ни е забавноА,в трудни моменти е най-сигурната опора,която мога да имам
Иначе си имам и 3 момченца,които си ги обичам безумно много-с единия ходиме от близо половин година и е много важна част от живота ми.Другия ми е слабост определено...дъълга и тъжна история завършила с прекрасно приятелство,жалко че напоследък малко се поотдалечихме с тея неговите изпити
А,третия...той си е просто моя гъз
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Преди имах една приятелка от детската градина, с която бяхме приятелки близо 10 години ако не и повече, обаче по стечения на обстоятелствата в пубертетат когато всеки си изгражда свой характер се разделихме, после имах една компания в гимназията в 8 и 9 клас и си казвахме всичко, но осузнахме че твърде много ни се различават характерите и вече не можем да се понасяме и се разделихме. Сега си имам една приятелка още от 7 клас (сега съм10)с която толкова много пъти сме се карали обиждали злепоставяли обаче сега сме си заедно и си казваме всичко. А имам и една приятелка и брат които ги познавам от както съм се родила в буквален смисъл и с тях никога не сме се карали...както и една приятелка която замина сега, но и тя ми е още от детските години, също така и с братовчедка си мога да споделя всичко.
imam si edno takova priatel4e,s koeto sme ot blizo 15 godinimn mn mn si go obi4am i smeia da tvardia,4e tva e nai-istinskiat mi priatel,koito sam imala...absolutno nikoga ne sme se karali s nego,vinagi sme si se podkrepqli edin drug...toi si mi e kato brat
![]()
i az nqkoga smqtah 4e imam 1 istinski priqtel 7 godini bqhme zaedno spodelqhme mn ne6ta i si imahme doverie no tova be6e do opredelen moment sled tova ne6tata se promeniha i ve4e daje ne se vijdame a sme na 100 metra 1 ot drugtoi si nameri drugi priqteli i sega si izliza s tqh za men zabravi
![]()
Ми имам един истински приятел(въпреки, че го познавам от година и половина мисля, че е такъв) и доста добри приятели![]()
Midnight,
I'm drunk,
I don't give a fuck...
daaa Imam 2 priqteli koito shte sa ve4no do men (ili pone se nadqfam) vikito i mitetoooo obojavam si giiiii a s miteto sme zaedno ot 5 godini;PpP~LufkAm gI mNoy!!!;}~
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
да имам цели 2 ...и многооо си ги обичкам .....\
/ \
/
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
ами аз имах една приятелка, с която единствено можех да споделям някои много лични неща,но се скарахме жестоко.аз бях виновна за това и въпреки че и се извиних по много различни начини все още се избягваме.най-лошото е,че напоследък доста се виждаме и е все по трудно,защото ми е много гадно.това за мен беше истинска приятелка,поне според нещата,които сме преживели заедно и трудните моменти които трябваше да прежиеем заедно. истинските приятели са рядкост!а сега имам 3-ма много добри приятели,които бих могла да нарека истински.
Имам не много приятели,но за сметка на това поне са истински.
С една приятелка си споделям всичко! Иначе мога да разчитам на още 3-4
Look inside yourself
Like your oldest friend
Just trust the voice within
Then you'll find the strength
That will guide your way
If you will learn to begin
To trust the voice within