.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55

Тема: istinski priqtel?

Ами аз към всеки приятел имам различен възглед. Към едни приятели сме ей тъй само за купона, към други тъй по-лично си говорим и така
    What have you done to me,
    I’ll never be the same I'll tell you for sure

You really are my ecstasy, My real life fantasy, oh yeah

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    Да имам и тои не един или двама имам и много си ги обичам и се надявам както аз ги имам за истински приятели така и те да ми имат доверие и да ме имат за тяхна истинска приятелка и се радвам че мога да разчитам на тях

Зузи , Яни , Ина, Дидо , Михи , Наде бичкам ви много и се радвам че ви имам :]

0biChkam SlyNcEt0 :}

;)
    Guest

Re: istinski priqtel?

Цитирай Първоначално написано от silv
    Ne znam dali e imalo takava tema ,no mi e interesno-kolko ott vas imat istinski priqteli?Takiva na koito ste sigurni 4 emoje da raz4itate vinagi i koito sa bili do vas kogato imate nujda...S koito moje da spodelite vsi4ko (po4ti de)imete li i kolko?
    Имам 1 истински приятел-себе си.Не страдам от раздвоение на личността, но е така.

имам 2 много добри приятелки.Свърших с "най-,най-,най-"Това е една измама!!!
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

az smqtm 4e imam istinski priqteli doverqvam se na 2 za sega i ne sa me predali nikoga makar 4e imam mn priqteli no o6te im nqmam dostata4no doverie
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от luschka
    Не съм сигурна, дали имам такива приятели. Преди си мислех, че имам, но някои ме разочароваха и сега не смея да имам пълно доверие на никой.
    i pri men e taka

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Ami imam istinski priqtel.. edno mom4e ot susedniq klas .... dokaza mi prosto 4e dori i v nai tejkite momenti vinagi 6te e s men !Adski mnogo se obi4ame i mnogo durjim edin na drug

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB
    mi da imam sega v nai trudniqt moment za mene razbrah 4e imam i tova e nai dobrata mi priqtelka

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Имам истински приятели и съм много благодарана за това...не са много,но са верни

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами аз имам една единствена истинска приятелка.С нея сме "заедно" от 3 години и както тя ми е помагала и ме е подкрепяла в най-трудните ми моменти,така съм и помагала и аз.А колкото до разбирането и купона-няма като нас.
    Просто до сега никога не ми е предавала доверието,никога не е говорила нещо зад гърба ми или подобни глупости.
    Перфектната женска двойка сме
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Супер фен
    Разчитам единствено и само на себе си!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Като се замисля, май нямам такъв приятел, на който да разчитам във всеки един момент...

Аз имам един. Знам, че мога да разчитам на него за всичко.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    mi...преди година бяха 5-6...си4ките се издъниха леко по лека
    ся са само 2-ма/като не броя извратените ми братов4еди,един от които с4упи крака на наи ок си фр заради мен.../
    да ви кажа и на толкова ве4е се радвам като гледам горните мнения
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

az imam dve istinski priqtelki i edin istinski priqtel s koito spodelqm absolutno vsi4ko.
    Lubovta e kato lutariq,bilet ot koitovseki tegli,no ne vseki pecheli!!!

Ми аз имам един истински приятел-момче, и една наистина много голяма приятелка, и с двамата си казвам всичко, и им имам ГОЛЯМО доверие, поредполагам че и с тях е така
    Има два типа хора, тези които ме харесват и тези които може да си гледат работата.....

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Има един човек на който много споделям и разчитам, но не всичко мога да им кажа и има 2 неща който абсолютно никой не знае и е нмого гадно когато не можеш да споделиш.

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Те такова животно няма . В това се обеждавам със всеки изминал ден. Имах една "приятелка" олеле малеле бахти приятелката Ти му споделяш то ти прави мръсно , че и преиначава нещата ... Мне приятели няма само добри познати . Може би има едно момиче което познавам от 14 години и сигурно само на нея бих и доверила нещо , но пак няма да и кажа всичко !

Повече от фен
    Град
    Кой ли го интересува!?
    Преди 1 месец си имах една единствена приятелка с, която си споделях всичко. Истинска или поне аз така си мислех ... А сега нямам нито един истински приятел.
    Get me,
    Roll me,
    Light me,
    Smoke me!

kiteto
    Guest
    Ami az dokato bqh na more 3 moi priqtelki sa si govorili protiv men dosta hubavo... i ednata ot tqh e nai-dobrata mi priqtelka no tq se e vazdarjala mnoooogo i dori ne i se sardq zashtoto ne e kazala koi znae kakvo prosto e spodelila nqkoi momenti v koito sam q poiznervila. No drugite 2 mi zabiha noj v garba.. ednata me opredelila kato ligla a drugata na koqto imah palno doverie i strashno mn cenqh (ili pone tova koeto beshe predi da si hvane gadje i da se nadue) e podhvanala nqkoi moi dumi i gi e ukrasila a sushto i dumi na maika mi ( ! ) i za 20 dni mi skapa celiq jivot. Ako ne beshe moqta nai dobra priqtelka da mi kaje za razgovora i da mi povqrva che vsichko e ukraseno i da zastane na moq strana sega shtqh da sum absolutno SAMA. Zashtoto drugite 2 momicheta na koito vqrvam i razchitam sa na kilometri ot men. I vse pak se pitam imam li naistina istinski priqteli???

Голям фен
    Нямам истински приятел. Общувам с нмого хора, но истински, най-близък човек нямам.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Имаше едно момиче,което УЖ ми се водеше най-добра приятелка пък в крайна сметка ми правеше само мръсно даже гаджето ми почна да сваля То всички я зарязаха общо взето щото пропадна много,а като се опитвахме да й помогнем (поне аз се опитвах) не слушаше никой...

Абе 1 съвет от мене: Пази се от "приятелки" добри!

А иначе са си имам много френдс,но не мога да нарека нито 1 от тях истински приятел. Може би 2 момчета от моя квартал-с тях се знаеме от мънички и до са никога не са ме предавали пък ше видим занапред
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

nema istinski frends si4ko e na momenta v edin moment si blizak s daden 4ovek v drugiq ti zabiva noj v gurba - blizkite ti hora sa tvoite nai golemi vragove no nali znaete - druj poznatite si blizo a vragovete si - nai blizo
    Ще Ме УчИш На ЛюБоФ ? ... ХаХх ТряБвА Ти УчИтеЛ НоФ !.! аЗ Си ИмаМ гРаМоТа - "БоГ На ЛюБоФТа" ! аКо ИмА ТаКъВ ФеНоМеН, Би сЕ уЧиЛ Той оТ МеН ...

Повече от фен
    Град
    ;]
    Да имам. Единият познавам от както се помня и знам че винаги
    мога да разчитам на него. Другите 2ма са също много точни типове ;]

Guest
    imam dosta priqteli no moga da vqrvam samo na 5 ot tqh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си