- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- dieta ili uprajneniq??
Kakvo predpo4itete-dieta ili upravneniq,a koe e po-polezno??
Диета + упражнения
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
uprajneniq!!!!!! i sa po polezni vij ne e kazano da si na dieta prosto namali hranata![]()
и 2те мноо ясно
2т. системно
Извинявам се,това имах предвид и азПървоначално написано от [b
![]()
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
I DVETE !
dvete varvqt zaedno![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
Упражнения!Диета може само ако НЕ ограничава количеството храна.Хубавата диета е тази в която се включват плодове,зеленчуци,зърнени храни,млечни продукти,месо,риба и т.н.,а се ограничават сладкишите и мазните ястия.А с упражненията не бива да се прекалява.
ako iska6 stegnato tqlo i byrz efekt e nai-dobre i dvete![]()
"Смъртта на един човек е трагедия. Смъртта на милиони е просто статистика."
Йосиф Висарионович Джугашвили - Сталин
Упражнения!Никакви диети![]()
те са много вредни 1.Като изкараш диетата рано или късно пак ще напълнееш 2.Диетите те карат да ядеш още повече като я свършиш че се нахвърлиш вурху всички забранени храни 3.Диетата поражда чувство за вина щото ако устоиш на глада страдаш ако се поддадеш изпитваш вина...4.Създават ти чувство за провал колкот повече диети не си успяла да спазиш толкос повече започваш да се самообвиняваш...
абе изобщо най-добре си прави упражнения и яж каквото душа ти поиска ...ама не да преяждаш![]()
![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Еми аз предпочитам диета... т.е. не точно диета ми ограничаване и то не малко. Не съм спортен тип... Най-много да повървя с километри, но нищо повече. От 6-ти съм започнала диетаи до ся съм отслабнала с 3кг. Бавно, но славно![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Упражнения и умерено хранене (т.е. да не се тъпча като прасе :P )
Първоначално написано от silv
упражнения !!! Аз не съм на никаква диета ям колкото и каквото ми се яде но спортувам и нямам проблеми с килата ( да чукна на дърво )![]()
И двете....ама под диета не се разбира да гладуваш цели дни ами само да ограничаваш сладкото,белия хляб,пържените вкусотийки и т.н.А под упражнения...коремни преси,за момчетата-лицеви опори,да си мяткаш краката(и такива упражнения има де).
Упражнения и да се ограничаваш от някои храни
i dvete sa vajni no moje bi pove4e uprajneniqta
Първоначално написано от SinisterDoll
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
И двете в комплект. Полезни са и двете, стига да са правилно подбрани.