- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kolko chesto kazvate na priqtelq/ta si "Obicham te"
Колко често казвате това на гаджето си? Само когато той ви го каже или не? Не смятате ли, че прекалено честото казване на тези думи дразни мъжете или точно обратното?
![]()
Nikoga ne plachi za neshto koeto ne plache za teb!
ne ni drazni stiga da ne stane prekaleno 4esto i zadu6ava6to. mislq 4e i pri vas e taka
Не е важно да умреш за родината си ...
Важно е да накараш врага да умре за своята !!!
ami kazvam go togava kogato go use6tam i mi se iskanmislq 4e taka e i pri priqteliqt mi !
Emi kazvam go 4esti4ko i priqtelqt mi mi go kazva dosta 4esti4ko
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
емм аз май не съм за тая тема,защото в момента си нямам приятелно с последния ми...си го казвахме...гогато го почувстваш,че искаш да го кажеш!Иии мисля,4е така е правилно!![]()
[color=black][b] ☼٭ M
еми сега си нямам приятел,но на бившите го казвах всеки ден по няколко пъти![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
emi nqma opredelno vreme,kogato iska6 da go kajem prosto go kazva6!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Никога не съм ги броила, но са доста пъти на ден. Да речем 10-15, а той на мен - повече...![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Зависи в какво настроение съм по-принцип казвам обичам те когато ми каже той но има и изключения.![]()
Непрекъснато!!! Ама не сприрам направо!!!
казваме си го непрекъснато! когато го чувставаш, когато то напира в теб да го изречеш... всичко това стига за да прозвучат най-красивите думи! "обичам те", казано с чиста и истинска любов, не може да дразни!
Казваме си го непрекъснато. Не съм броила колко пъти той и колко аз...Но той го казва по-често, не че аз не го чувствам - просто той винаги ме изпреварва.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
Аз съм задушаваща. Любовта ми е задушаваща. Ако не му харесва, да си намери друга. Казвам му го постоянно.
Първоначално написано от `Death`Whore`
Значи с моя приятел се задушаваме взаимно и този..задух ни опиянява още повече! И ние си го казваме постоянно!
2 т. от правилника. Бан на профил
Първоначално написано от Ollas
Нищо лично, но за мен това е тъпичко...
Та то вие това го ползвате като "здрасти"..
Според мен прекомерното използване на "Обичам те" само намалява значимостта му...
Аз му го казвам, когато то почувствам.. но никога повече от веднъж на ден..., а и рядко се случва да е всеки ден, все пак аз предпочинам да му доказвам, че го обичам, а не да му го казвам...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Еми преди не си го казвахме толкова често, нооо... От скоро взех да му го казвам по-често, а той ... не толкова често колкото мен, но пак е много за него![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Отново мисла че WindWaker е прав..само че ако те задушава е лошо.. когато загубиш човека..тогава разбираш че тези думи ти липсват...от личен опит знамПървоначално написано от WindWaker
![]()
Винаги когато ми го каже и аз му го казвам..когато го му казжам здравей и чао винаги има обичам теПонякога по време на секс,когато е нещо нещастен абе едва ли не постояннно
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
непрекъснато ... даже вече си мисля, че стана клиширано![]()
обичам дениту ми{}
Ми аз го казвам само когато наистина ама наистинааа съм влюбена в него,пък и сега си говорехме с гаджето и той каза че досега само са му го казвали и той не го е казвал на никой и няма и да каже,най-вероятно и от мен няма да го чуеслед като така стоят нещата...
![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
сега вече си нямам,но с бившия си го казвахме постоянно,защото наистина имаше много силни чувства м/у нас...(поне аз така си мисля)![]()
f@nt@zi@
През 5 мин. Понякога постоянно. Не смятам, че е клиширано. Не смятам, че го задушавам. Не смятам, че той ме задушава. Просто го обичам и това е. Не смятам, че тези думи са изгубили смисъл.
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
Ние си го казваме всеки ден и това не ни задушава...А и защо трябва да ни задушава след като го изпитвамеНяма нищо по хубаво от това да кажеш "Обичам те" и наистина да го изпитваш
![]()
По-рядко от колкото би трябвало.Не,защото не го чувствам,а просто защото....и аз не знам защо точно.Понякога си мисля,че той въобще не е на ясно колко важен е за мен и каква неразделна част от живота ми е станал,но затова съм си виновна само азИ той не ми казва всеки ден,че ме обича,но го прави малко по-често от мен
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше