- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kolko chesto kazvate na priqtelq/ta si "Obicham te"
priqtelqt mi me atakuva non stop s tezi dumi...rqdko mu otg!
lubovta se dokazva, a ne se povtarq...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
по 1 път на ден пък понякога и по рядко,а той по често ми го казва
Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
MNOGO 4ESTO KAZVAM NA GADJETO MI 4E GO OBI4AM,ZA6TOTO GO 4UVSTVAM.obi4am te e mnogo specialna i krasiva duma i vi savetvam da e kazvate na cpecialni za vas hora po 4esto,za da se po4uvstvat i te cpecialni.![]()
![]()
Рядко, наистина рядко. И двамата не сме в изразяването на чувства.
strah me e da mu go kaja dori daa mu kaja obi4kam te kakto toi mi go kazva moje bi trqbva da sam sigurna v 4uvstvata si purvo
Kogato po4ystva6 4e tezi dumi trqbva da badat kazani, kato go iska6 pove4e ot vsi4ko ... i kogato sveta e sprql za vas ... tezi dumi samo mogat da stoplqt tvoeto sarce
Във всеки един удобен случеи му го казвам.И аз и той имаме нужда да ги чуем тея две прекрасни думички "Обичам те".Не смятам, че го задушавам всеки път като ги изрека, а точно обратното.Знам, че има човек който много ме обича.
Казвам го когато ми идва отвътре...естествено,когато той ми каже,4е ме оби4а ( което напоследък не се слу4ва ) казвам "и аз"...![]()
С моят приятел си го казжваме постоянно но не като задължение а просто защото го чувстваме отвътре...и немисля че това дразни или задушава просто е хубави чивека до теб да знае че наистина го обичаш и да не му позволяваш и за миг да се усъмнява в това
И ние сме така. Казваме си го непрекъснато и ни става още по-хубаво.Първоначално написано от Ice_Queen
![]()
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Mi s bivshiq toi mi go kazvashe dosta chesto,ama az samo ponqkoga i to zashtoto toi mi go kazva.Inache mai ne sam go chuvstvala kato sam go kazvala.Iskam da go kaja na edin chovek ot mnogo vreme,no ne moga.![]()
и аз мн те обичкам КрисиПървоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии