.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    priqtelqt mi me atakuva non stop s tezi dumi...rqdko mu otg!
    lubovta se dokazva, a ne se povtarq...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Голям фен Аватара на 0riginalSin
    Град
    дворецът на илюзиите
    по 1 път на ден пък понякога и по рядко,а той по често ми го казва
    Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
    НО ....Къде беше, когато болеше?!
    Къде беше...

Повече от фен
    Град
    pld,Bulgaria
    MNOGO 4ESTO KAZVAM NA GADJETO MI 4E GO OBI4AM,ZA6TOTO GO 4UVSTVAM.obi4am te e mnogo specialna i krasiva duma i vi savetvam da e kazvate na cpecialni za vas hora po 4esto,za da se po4uvstvat i te cpecialni.

Повече от фен
    Рядко, наистина рядко. И двамата не сме в изразяването на чувства.

samo edin 4ovek sum obi4ala no nikoga ne sum imala smelostta da mu kaja 4e go obi4am

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    strah me e da mu go kaja dori daa mu kaja obi4kam te kakto toi mi go kazva moje bi trqbva da sam sigurna v 4uvstvata si purvo

sladko_dete
    Guest
    Kogato po4ystva6 4e tezi dumi trqbva da badat kazani, kato go iska6 pove4e ot vsi4ko ... i kogato sveta e sprql za vas ... tezi dumi samo mogat da stoplqt tvoeto sarce

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

Непрекъснато

Във всеки един удобен случеи му го казвам.И аз и той имаме нужда да ги чуем тея две прекрасни думички "Обичам те".Не смятам, че го задушавам всеки път като ги изрека, а точно обратното.Знам, че има човек който много ме обича.

Фен
    Град
    in my sweet w0rld :P
    Казвам го когато ми идва отвътре...естествено,когато той ми каже,4е ме оби4а ( което напоследък не се слу4ва ) казвам "и аз"...

С моят приятел си го казжваме постоянно но не като задължение а просто защото го чувстваме отвътре...и немисля че това дразни или задушава просто е хубави чивека до теб да знае че наистина го обичаш и да не му позволяваш и за миг да се усъмнява в това

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Аз съм задушаваща. Любовта ми е задушаваща. Ако не му харесва, да си намери друга. Казвам му го постоянно.

Значи с моя приятел се задушаваме взаимно и този..задух ни опиянява още повече! И ние си го казваме постоянно!
    И ние сме така. Казваме си го непрекъснато и ни става още по-хубаво.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

FiRe_LaDy
    Guest
    Mi s bivshiq toi mi go kazvashe dosta chesto,ama az samo ponqkoga i to zashtoto toi mi go kazva.Inache mai ne sam go chuvstvala kato sam go kazvala.Iskam da go kaja na edin chovek ot mnogo vreme,no ne moga.

Re: Непрекъснато

Цитирай Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
    Във всеки един удобен случеи му го казвам.И аз и той имаме нужда да ги чуем тея две прекрасни думички "Обичам те".Не смятам, че го задушавам всеки път като ги изрека, а точно обратното.Знам, че има човек който много ме обича.
    и аз мн те обичкам Криси
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си