.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Семенна течност попадна в мен

Здравейте,
    Имам следния въпрос. С приятеля ми правихме орален секс и той свърши (като част от спермата му попадна на ръката ми). След това се избърсах в тениската си, но веднага след това без да помисля тръгнах да се самозадоволявам и вкарах два пръста от същата ръка във влагалището си. Въпросът ми е, има ли опасност да съм забременяла? Искам само да допълня, че цикълът ми по принцип трябва да дойде след ден-два... Има ли опасност?!
    Ще съм много благодарна на всеки съвет!

emi sp0k0in0 nqma strashn0... zasht0t0 spermat0z0idite kat0 p0padnat w kisl0r0dna sreda umirat.. taka che nqma 0t kakw0 da se pritesnqwash sichk0 e n0rmaln0o
    sSam0 slAbitE sE stReMqt kYm p0rqdYk..,silnitE wladEqt hAusSa..!!
    0nly G0d cAn jUdgE mE...!!

Супер фен
    Град
    Burgas
    ae az taq tema gore 6to q slojih be. AMAN ot zabludeni lapeta

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Супер фен Аватара на maybelline
    Точно така - в кислородна среда спематозоидите умират,още повече че ти си се избърсала все пак.Няма опасност.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    На теория е възможно, на практика немо га ти кажа какъв процент е вероятността.

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    На теория е възможно, на практика немо га ти кажа какъв процент е вероятността.
    И аз съм на това мнение. Винаги има такава вероятност, но е нищожна.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    Spoko ne si bremenna

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Дишай спокойно.Няма опасност или е минимална.Друг е въпросът защо правите такива неща,а не нормален секс.на мен би ми било гадно в мое присъствие гаджето да се самозадоволява-аз за какво съм там.На мен ми е сдухано като си помиля,че изобщо го прави-за мен е сигнал,че сексът не е достатъчно добър!А това определено не ми допада!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    krem4e .... ti i da si Briana Banks ne moje si po vsqko razpolojenie na priatelq ti .. tva che se samozadovolqva ne znachi che pravi losh sex s tebe - i vseki den da go pravite po 2 puti .. vecherta ... tva si e naprejenie , koeto trqbva da se osvobodi
    tiq signali sa greshni tvoite che shtom se "pipa" ne mu dostavqsh udovolstvie da znaish

a i oshte neshto - momicheto zadava vupros(na nego e otgovoren v pone 10 temi ot 1va i 2ra stranica , no nvm) , a ne te pita dali odobrqvash tova che pravqt oralen sex i sled tova samozadovolqvane ... tva si e tehna rabota - na razlichnite hora razlichni neshta im dostavqt udovolstvie :P

Yupeeee !

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Че аз съм отговорила на въпроса й.А не съм забранила на гаджето да го прави-негова си работа,но той знае че не ми е приятно да се коментира тези тема.А пред мен-ужас.Ще умра от неудобство ако стане!

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    ima temi 4eti

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    e glupavo e da krem4e ... no puk e neshto suvsem normalno .. zashto "ujas" chak ?

Yupeeee !

Благодаря на всички за съветите. Дойде ми днеска, така че би трябвало да съм добре, нали?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от fantazor
    Благодаря на всички за съветите. Дойде ми днеска, така че би трябвало да съм добре, нали?
    Разбира се, ще ставаш майка! Честито! И си искам биберончето да знаеш!

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    WindWaker толкова ли е трудно да си замълчиш когато няма какво да кажеш?!?Всички са лапета,всички са глупаци ти си най-умния!С тая тема вече стана Господ Бог тва не означава,че неможе момичето да пита!Аман от всезнайковци
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ е прав

Супер фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Просто Гост
    Цитирай Първоначално написано от WindWaker
    WindWaker толкова ли е трудно да си замълчиш когато няма какво да кажеш?!?Всички са лапета,всички са глупаци ти си най-умния!С тая тема вече стана Господ Бог тва не означава,че неможе момичето да пита!Аман от всезнайковци
    Аз съм БЪЛГАРЧЕ е прав
    6te propusna idealnata vyzmojnost da se pozaqjdam s tebe i 6te te pitam samo dali ti 6e spre6 da vqrva6 na ebavki i na po 10 ednakvi temi na den ?

Не е важно да умреш за родината си ...
    Важно е да накараш врага да умре за своята !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от full-lips-
    emi sp0k0in0 nqma strashn0... zasht0t0 spermat0z0idite kat0 p0padnat w kisl0r0dna sreda umirat.. taka che nqma 0t kakw0 da se pritesnqwash sichk0 e n0rmaln0o
    Прочети нещо като "биология за 9ти клас"
    P.S.Буул Шииит

Guest
    nqma problem be mila,ne se trevoji,kogato spermatozoidite sa v kontakt s vuzduha te umirat.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си