- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- `Death`Whore`
Ем как нема да си изненадана, помните ли едно време как и към Биг Фут имаше огромен интересПървоначално написано от Boot
.
2т. системно
Изродите винаги са интересни..прав си.
Ташак си правя да не се обидиш ся?
2т. системно
`Death`Whore`, а фен клубще ти правим ли?
хъх колко много съм изпуснала от 'горещите новини'![]()
но пък темата си я бива ама наистина трябва да е важна така с по големички букви![]()
"Целувка за лека нощ"
Аз пък бих наебал и двете ви - стига да можех.Първоначално написано от Boot
Но тъй като знам, че няма да ми пуснете няма да си искам.
![]()
11 tochka deaktiven profil.
Което ми напомня за Мъро.
Обаче тфа, което пиша си е чист флууд.
Аз също искам темата да стане важна.
Saatana vittu perkele hate crew!
К'ъв е тоя Мъро? И к' во общо има бъзика ми с него.
И аз искам темата да стане важна - най-много се кефя на такива теми, в които се пишат абсолютни глупости.![]()
Абе историята с Мъро е дълга. Иначе Мъро е супер як...![]()
Не е вярно имено те показват най-много снимки, защото имат ниско самучувствие и чакат одобрение.Първоначално написано от `Death`Whore`
Иначе го има и другият тип, който е комплесксиран и просто знае, че снимкото му няма да срещно одобрение. Такъв съм аз. Няма да се покажа на снимка тъй като ще оплаша всички и ще бъда по-напсуван и от оная гагстерка...как и беше името... а да...KoTuTy.![]()
`Death`Whore` мислех те за нещо по-така, ако се съди по вечно компетентните ти мнения![]()
![]()
![]()
Ти понее си мноо хитра дай да те видиме тебе.Първоначално написано от anito.sl
![]()
![]()
2т. системно
ау как само се защитаваме! браво!
имах предвид, че изказва мнения в които прозира голямо самочувствие... явно без покритие![]()
На снимки не излиза яко. Иначе си е мацка, кфоооу.?! Проблем...
Анито има тъп ник![]()
Абе какво се карате? Аз имам най-готиният тип от всички в този форум и имам перфектни форми, но на снимки излизам много зле. Ето така:
![]()
твое ник е 5 пъти по-прост от моя!Първоначално написано от Boot
а ти за каква мацка говориш?! дебела и ниска?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ще се напикая
![]()
![]()
![]()
Ама що реши, че е дебелаа беее?! Злета такива.
А пък аз ще се изсера върху тази тема.Първоначално написано от anito.sl
А иначе като стана дума за тъпи никове Честра Ф и евънесънс фенче водят в класацията.
опа! чакай обърках се! тя е просто "свръх тежичка" като я гледамПървоначално написано от Boot
![]()
Абе аз съм виждал снимка на дет курвата и ще ти кажа, че си е много хубава (въпреки че има някое килце отгоре). Сега друг въпрос е, че и аз не харесвам начина на държанието и.Първоначално написано от anito.sl
И какво, като съм "ниска и дебела"? Мога да съм компетентна по доста въпроси - живяла съм, влюбвала съм се, правила съм секс, имам морал. Какъв е проблемът. Защо трябва да се държиш така с някого заради външния му вид?Първоначално написано от anito.sl
И да уточня - просто имам сланинки по ханша и корема. Това е полезно за женските органи.
Това вече е тема за мен! Така ви харесвам!
виж, мила, нямаше да имам нищо против тебе, ако си държеше устата поне малко затворена. прекалено много хора не харесват държанието ти и затова започваме да ти търсим кусуриПървоначално написано от `Death`Whore`
Радвам се за теб. Но започни да оплюваш държанието ми, това дали съм дебела няма нищо общо. Въпрос - защо досега не си ме оплювала? Защото не си виждала моя снимка ли?